- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко сте високи и колко тежите?
165-6см.
43-4 кг
слаба съм трябва да стана 46 нямакаде
![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Същото е и при мен...само дето малко ми варират килограмите...170см. съм и сега съм 54...най-много съм стигала до 56, но тогава не бях мн добре...най-малко съм била 51, но пак бях твърде слабаПървоначално написано от fUcKsMiLe
53,54 е идеално за 170см. според мен...Харесвам си тялото и аз и те подкрепям относно спорта.НЕ НА ДИЕТИТЕ!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
виждам ,че си 97 .. аз съм 50кг и съм висока 166 или и 7 ..Първоначално написано от sladichky97
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Повечето тук имат сериозни психични отклонения и ги съветвам да се лекуват при психиатър (хапченца, терапия, сещайте се...) или страдат от хронична нужда да лъжат, за което ги съветвам да се обърнат към същия специалист. Успех с оздравяването и по полека с отношението към тялото ви![]()
Ами аз съм около 165 см и съм към 55 кгОпределено не съм анорексичка нито пък мн пухкава... Попринцип килограмите не ми личат мн
![]()
От доста време не съм се теглила или мерила, но не съм забелязала промени така че.. 1.66-7 и 50 кг.
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
аз пък съм 1.67 ии тежа 52 кг. .. ;dd
Azz s1m wi fenka ,, no wi zbrawix imenata...
E, това не е нормално, аз съм 1,65 и при 49 кг съм ок, сега съм 45-46, но за тая височина не си ги представям тия кг о.ОПървоначално написано от valentinadr
170/55
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
1.66/51кг : /
once i'm under your skin you're begging me for more,
you'll get addicted to this but baby you've been more,
don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..
49 кг 168 см...
ОМГ .. комплексирате ме ;д 160см ,50 кг
1.67/48 kg
Tell me what you want to hear
Something that delight those ears
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
162 / 46
11220_1
Хора кажете ми честно 58 кг много ли са за ръст 170 ??