- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко сте високи и колко тежите?
161/50))
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+++++Първоначално написано от DarkKisss
Странно, тази тема е със 21 страници мнения, тъй като всеки може да си съчинява до границите на въображението му, а и отвъд тях как изглежда.. Ама ако трябваше и снимки да слагате (само на телата,без лицето) нямаше да има повече от 2 изписани страници. Я се опомнете, тука наистина има малки деца и могат да се повлияят и те и да почнат да гладуват.. Сигурно гражданите в града ми са супер зухави, но изляза ли навън далеч не много са жените които са над 170 и тежат по 50 кг .. ай моля ви се
А иначе за протокола - 158см 47кг
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
В това, че форумите промиват яко акъла на един подрастващ / а и не само / съм се убедила отдавна. Дори от опит мога да го кажа - ей, тоя същия форум, в който пише точно в този момент ме докара до анорексията !Гледайки, оскъдните менюта на някои потребителки във форума / съществуващи или не, дали истинското си меню или не ?! / реших, че се храня прекалено много , докато не намалих порциите си до минимум. Иии така, наистина няма смисъл да лъжете, защото то е пределно ясно, че не е истина, това което го пишете.
Може и да ви става по-добре, когато изписвате " въображаемите" си килограми, но като се погледнете в огледалото сте си все същите, нали ?!
Е , какъв е смисълът тогава ?![]()
![]()
![]()
По темата : 173 - 44 кг. , и да не лъжа това са истинските ми данни.
To infinity and beyond.
177 - 53-4кг., може и повече да съм станала. Не съм се теглила скоро...
...
161-45 кг
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
182cm ; 60kg![]()
![]()
Много ми се иска да видя тия момичета, които са 170 и тежат 40 килаТва трябва да си егати клечката. Ще кажеш, че на някой от форума му пука колко тежиш, че и трябва да се лъже.
П.Т .. не съм много сигурна дали съм писала тук.. Иначе 163 - 45 килограма... това беше последно, може и да съм качила.
^ 173 съм и съм била 40кг. / дори по-малко / и да , супер клечка си в такъв случай. Грозно слабо.
To infinity and beyond.
1.70, 46 кг
а ето и снимка, да не ме нахокате и мене![]()
http://prikachi.com/images/584/3335584Z.jpg
1.57
50клг.
ПЛОВДИВ
Имам една позната, която е висока към 1 и 70, ако не и повече... Не вярвам да тежи 50 кг, понеже е наистина много слаба.
Иначе при мен е така - 164/46
172/51![]()
Tell me what you want to hear
Something that delight those ears
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
173/60
Егати, тука всички сте някакви супер слабиНаправо се почувствах като слон
![]()
![]()
172/ 60![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
1.70/54
Първоначално написано от Mirage3
И аз имам подобни познати ... минимум 170, двойно по-слаба от мен .. направо клечка.. а е над 50 килограма... не се преценява само по външния вид ;дд
То зависи и от кости,структура...Познавам едно момиче 165-6 и е 50 кг - тялото и е ако, но леко отпуснато и момиче със същите мерки,но е направо като анорексичка.Надявам се,че сте проследили мисълта ми![]()
Иначе 171-2 57-8Постоянно се мени..
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
175/35
Леле! Как не те е хванала анорексията?! :ОПървоначално написано от mlakniwe2
Бтв:
167/56