.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Групов секс в училище потресе Бобов дол

Групов секс в училище потресе Бобов дол. 19-годишна ученичка от минния техникум в града се е оплакала, че е била изнасилена от четирима мъже, в една от класните стаи, и то - по време на изпит.

За какво всъщност става дума, разказва Ирина Жерева.

Екипът ни отиде до Минният техникум в Бобов дол. Охранителят обаче не ни разреши да снимаме с мотива, че не било морално. А само преди дни в една от класните стаи четирима мъже правили необезпокоявани секс с 19-годишната Ивона.

Днес момичето разказа пред съдия как е станало - тя дописвала последна си изпитната работа, когато младежите нахлули в стаята. Учителката пък била отишла за кафе. И по думите на Ивона така и не се върнала, а четиримата я насилили.

"Аз виках, даже и ревях (...) Имаше чистачки, ама те бяха по втория етаж некъде", разказва тя.

Часове по-късно девойката подава жалба в полицията. За минути извършителите са установени и задържани.

"За нас случаят е приключен. Това са извършителите на тежкото престъпление. Оттук насетне вече колегите разследващи полицаи трябва да го довършат до край, да го докажат, за да може извършителите да получат заслуженото си", коментира Румен Сираков, нач. на РПУ- Бобов дол.

След проверка на инспектората учителката, напуснала работното си място преди края на изпита, е уволнена. Други шестима са с по-леки наказания.

"Има охрана, обаче явно в един неподходящ момент се е получило", беше коментарът на Иванка Шалева, директор на училището.

Младото момиче сега иска от четиримата си съграждани 100 хиляди лева за нанесени морални щети.
    коментари: (7)

pichagata__ (03.02.2010 г. / 23:56ч.)

епа видехте ли ги кви са смешни извършителите. а това цялото ми прилича на нискобюджетен сценарии на филм.сиг още не е отпушена горката като я гледам никога няма да се ожени
    bloodsucker32go (03.02.2010 г. / 23:11ч.)

Така като я гледах изобщо не ми приличаше на жертва . Ако беше жертва нямаше да се показва по телевизията . А щеше да ходи на психиатри за да приодолее шока от изнасилването .Гледаш я така със невинно лице ,но именно такива момичета са ненаситни за секс .
    NUWI (03.02.2010 г. / 22:29ч.)

Родителите на "ИЗНАСИЛЕНОТО МОМИЧЕ "явно са намерили начин да изкарат някой лев във време на криза, благодарение на талантливото си дете......... Поредната "МОДА" виновния става жетва .Примери бол.Мнението на участвалите момчета къде е???????? Самочувствието на момичето от къде е ???????Момичето е пълнолетно и учителката каква вина има в целия цирк???
    tevter (03.02.2010 г. / 21:46ч.)

Това училище на практика може да се каже че е публичен дом.....неможе само с едно уволнение на учителката и готово....трябва да се закрие това училище и децата да ходят в друго училище.......
    Elinor6667 (03.02.2010 г. / 21:41ч.)

Нещо не ми се и3глежда като жертва на и3насилване това момиче...особено групово...След такива актове потърпевшите са в шок и дълбока депресия,говорят с психолог,често се 3атварят в себе си и и3бягват медийни и3яви.Нещо в поведението и доста ме съмнява и обърква-прекалено е спокойна.
    ay5073 (03.02.2010 г. / 21:29ч.)

Zna4i vsi4ko tova struva samo 100 hılqdi leva?bravo na momi4eto!Nqmam dumi!!!!
    dimitar_s_dimitrov (03.02.2010 г. / 21:15ч.)

Браво! Съмнява ли се все още някой, че произлизаме от животните? Жалко, че вместо прогрес инкасираме регрес - връщаме се към произхода си! Е тия простаци ще досъсипят окончателно горката България!
    http://www.btv.bg/news/news_comments...cont_id=153166
    sleda ot lubovta

Град
    бълХаристан
    така е в района на дупница
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

в струма пишеше а и че някъф пазил а и тя не викала после си говорила спокойно ако след тфа според мен тряа да е в болница след 4-но изнасилване и спокойно каза пред камерата искам си 100 000 лв мани я дала си е деба и курвата
    aLL SaM Ve eBaL

Хаха мн смях тес пък ги задържали за 24 часа хаха кой знай как са са смяли
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Град
    in the reality : )
    Гледах го това вчера по новините и да си призная тази и на мене не ми изглеждаше като жертва на групово изнасилване. Когато казаха, че започва репортаж за четворно изнасилване на момиче в класна стая реших, че първо момичето няма изобщо да го покажат, защото ще е прекалено изкуфяла. И второ - ако го покажат тя ще реве, ще се тръшка, цялата ще е одърпана, няма да говори свързано... а то какво? Нищо.
    Момичето съвсем спокойно си стоеше и си коментираше... Все едно иска 100 хил. лв щото са й откраднали близалката. А и ония сульовци си стояха отсреща съвсем спокойно, говореха си, смееха се... Абе е*ати цирка дето беше!
    Нещо тука мии намирисва на развалени яйца!
    Даскалката отиишла за кафе по никое време. Някви момчета си влизат ии си излизат без изобщо никой да ги спре на входа. Никой не я е чул как пищи и реве!?!? Директорката обясняваше как просто така се случило... ми ей така бе...
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    •••Пловдив•••

Re: .....

Цитирай Първоначално написано от w0wstats
    Ако има кандидатки за 3ка да ми пишат на лично ..... не се притеснявайте няма да ви искам пари (и още нещо няма да достигне до телевизионните екрани)
    да спиш с 2 жени едновременно пък и пари да им искаш .. не си ли малко нагъл?

иначе по-темата .. Силно наказание за извършителите .. всяко престъпление против човешката личност без негово съгласие трябва да се накаже Няма по-гнусни хора от изнасилвачи,педофили и т.н
    Отделен е въпроса ако момичето е имало пръст по някакъв начин ,в такъв случай този стрес сега да и е обица на ухото,друг път да знае

Град
    Варна
    Шокиращо и потресаващо

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Във вибокс дали го има репортажа по новините?
    Колкото до случая, въобще не смятам, че е изнасилена. И нали уж първоначално бяха писали, че има камери в стаята, сега как няма вече?

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Във вибокс дали го има репортажа по новините?
    Колкото до случая, въобще не смятам, че е изнасилена. И нали уж първоначално бяха писали, че има камери в стаята, сега как няма вече?
    http://vbox7.com/play:5d3f7846

Някак си не мога да изпитам потрес. Изнасилено момиче, щеше да покаже поне малко от травмиращото изживяване на лицето си. Момичето, което дадоха по тв се притесняваше повече от камерата, отколкото от думите си.

ПП: Там, където свършва закона, започва Бобов дол.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladkoff
    аз пък съм си преставяла как ме изнасилвт в у-ще
    Може да се уреди

Еййй колкото по-неграмотен и прост си, толкова повече глупости правиш...

бахти ку**оляка а иначе не ми пречи къде но щом имаш такива сексуални фантазии ще ти ги сбъдна ще го изиграем аз съм актьор
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

въй ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

тц .. оф божее .. а ме е нямало само 2 дни ..
    Ти изобщо прочете ли темата или бърза да се похвалиш?
    Да ви имам представите ..

По темата: Ами явно вече дори в училище може да се случи .. за какво си говорим просто! Много е зле положението ..

ти между реалност и няква фантазия прайш ли разлика
    така ще го обясня втори път и ще е за последно .. за да си фантазираш за нещо, значи искаш да стане и в реалния живот .. сама си прави изводите ако не ти е много трудно разбира се .. ;д

Абе изнасилена, глупости. Няма как никой да не я чуе, ако е викала. И как така четирима мъже ей така са си решили да влязат в това училище, за да изнасилят някое момиче.. не се връзва. Чисто и просто със съгласието и е било
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на cookie_master

Ако има кандидатки за 3ка да ми пишат на лично ..... не се притеснявайте няма да ви искам пари (и още нещо няма да достигне до телевизионните екрани)
    МОМИЧЕ!

Град
    Знам ли и аз,майна

Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Ко са смеиш,майна,пусни на момчето, че ша си претърка ръцете от чикии

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Абе изнасилена, глупости. Няма как никой да не я чуе, ако е викала. И как така четирима мъже ей така са си решили да влязат в това училище, за да изнасилят някое момиче.. не се връзва. Чисто и просто със съгласието и е било
    +1

Град
    Пловдив
    Тоз групов секс нищо не е потресъл. Потресъл е тия които не са го очаквали Като им се потресе акъла след 10 години ще стане интересно.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Супер фен Аватара на rakiQ
    bojeeeee

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Еми не знам защо сте толкова възмутени, но аз доколкото разбрах въпросната го е искала доброволно и сега гледа да припечели пари...Малко и е, ако е така.

Цитирай Първоначално написано от kypo
    така е в района на дупница
    ей смотан внимавай само за дупница кво говориш ела в дупница и ни го кажи в очите
    аз + нарисувана къщичка да виите вродения ми талант за рисуване ;x

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си