- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем
Здравейте,на 15 години съм,но имам проблем,който смятам,че ще е като комплекс за сексуалния ми живот.Не съм правил още секс,но забелязвам,че през последните 4-5 месеца съм набрал голямо окосмение по задните си части.Никъде другаде нямам много косми освен там.И ме е яко срам от това нещо,чак някой път си мисля,че не е реално.Бръсна се под мишниците,интимното "уръжие" но задните ми части са като трън в очите.Чудя се какво да правя?Ако може някой да даде съвет.Или някое момиче да си изкаже мнението по този проблем.Благодаря предварително.
Само НЕ и това! ВийтПървоначално написано от t0d1t0
![]()
посе ше стане джунгла найстина недейПървоначално написано от AlokiNn
![]()
по-добре ги остави и след време ги премахни![]()
Да нещо коли маски, такива простотии пробвай, но никога бръснач!!!
Аз ся ще получа безплатно окосмяване в тая областКато ти правят операция ти ги махат без парички
![]()
+1Първоначално написано от XuTPaH
FUCK-тически не ме интересувате..
Първо се пише Оръжие ..![]()
Второ .. ами обезкосми се и там, НО не прави грешката с бръсначка .. ще съжаляваш повярвай ми!!Опитай с нещо друго от сорта на кола маска?
![]()
Лазерна епилация,няма да растат повече. Най-доброто решение ако си мечка отзаде .......![]()
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
Е, щом от скоро са почнали да ти растат значи не са много голями. Таа аз викам да ги оставиш докато не пораснат и чак тогава ги махаш
пробвай с кола маска, ама не с самобръсначка, че после няма да можеш да си седиш на задника..![]()
![]()
F_CK
All I need is U! :P
Мерси на всички за отговорите,сигурно ще ги махам лазерно или с някоя кола маска или нещо от сорта.БТВ:Никога не съм мислил да ги бръсна,това е най-голямата простотия.
що бе да не си пробвала да си махнеш космите от г*за със бръсначкаПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
за съжаление нямам твоя опит за обезкосмяването там и за още мноооого други "по - цветни" неща, с които ти се гордееш разбира се ..Първоначално написано от uBuTo
![]()
опита още ми липсва ..Първоначално написано от ReachlessGirl
.. и какви са тези по-цветни неща по-точно ..
![]()
като ти липсва си седиш на гъза и си траеш .. нямам намерения да провалям втори профил заради теб!!! Дано ти е станало ясно .. намери си някой друг, за да си трупаш мнениица и рейтингчЕ ..Първоначално написано от uBuTo
![]()
нямам намерение да си намирам никой друг ..Първоначално написано от ReachlessGirl
.. не трупам мненийца .. ако ти го правиш, това не е мой проблем .. и не заради мен те баннаха .. и мен баннаха ама не ти рева нали ..
айде лека !!
![]()
Абе ти явно незнаеш кога да спреш ,а?!Първоначално написано от uBuTo
Трай!
По темата:Каквото сметнеш за добре само не и бръснач или пък крем..същото си е.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!