Омг. Успокой се. Според мен това е едно доста задушаващо поведение. Нали виждаш, че те обича? Държи се добре с теб, доказва ти, че държи на теб и общо взето, сте щастливи. Ми може да не му се звъни по 5 пъти на ден за да ти каже: О, любима, ти си моят живот. Това далеч не значи, че не те обича и не държи на теб.
Като цяло момчетата не са толкова романтични, колкото повечето момичета и не си падат по такива лиготии. Ако за нас да ни събудят в 3 през нощта с думите: "Сънувах те и ми се иска да ти кажа, че си те обичам." е прекрасно изживяване, те по-скоро биха се изнервили за дето са ги събудили.
А да се мъчиш да го караш насила, за да ти угоди да звъни е безсмислено. Ти ще оцениш ли жеста като е изпросен?
Просто карай по-полека. Ходите от 2 месеца, не сте женени. Просто приеми, че очевидно не обича да говори с часове по телефона по няколко пъти на ден и го възприеми като част от характера му. Всяко момче има недостатъци. Част от любовта е да се научиш да превъзмогваш недостатъците даже и да те дразнят.