.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

плоско коремче

Как би могло да изчезне коремчето ми правя коремни преси вече в продължение на 3 месеца и наистина има резултат вече виждам как корема ми започва да се оформя но само в горната част където влиаят пресите,долната част обаче си остава същата .та нужни ли са някякви по спецялни преси или упражнения зя да може да изчезне!

ПП:правя пресите си в къщи а не вав фитнес зала и се инт от начини, но в домашни условия

Супер фен Аватара на sunshine955
    бягане,скачане на въже.. пий повече вода
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Супер фен
    За долната част на корема можеш да правиш следното : http://www.youtube.com/watch?v=ekjSDyqKcTc

( Гледай да няма дупка между кръста и пода )

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    лягаш на една пеика или на земята у вас(на пода де) по гръб и си вдигаш краката нагоре след което иг пускаш пак до доло и така прави 4-5 серии по колкото си прецениш там 15-20 повдигания
    и надоло и нагоре ги прави бавно

На някои хора структурата на корема им е да не е точно плоско, а леко издадено(не мога да го обясня)Например една фр е келчо, (43 кила) и няма плосък корем, а краката са и като 2 клечки.За това чак плосък може и да не можеш, но стегнат да.Ми потърси в нета има и коремни за долната част за корема, аз и нея я стегнах, ама е по трудно.

и как точно успя да го направиш
    foreverr Пуснато на: Чет Фев 04, 2010 9:19 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

На някои хора структурата на корема им е да не е точно плоско, а леко издадено(не мога да го обясня)Например една фр е келчо, (43 кила) и няма плосък корем, а краката са и като 2 клечки.За това чак плосък може и да не можеш, но стегнат да.Ми потърси в нета има и коремни за долната част за корема, аз и нея я стегнах, ама е по трудно.

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    лягаш на една пеика или на земята у вас(на пода де) по гръб и си вдигаш краката нагоре след което иг пускаш пак до доло и така прави 4-5 серии по колкото си прецениш там 15-20 повдигания
    и надоло и нагоре ги прави бавно
    +1 вдигането на краката нагоре и на долу дава ефект в/у самото коремче , а не в/у стомаха..... коремните преси са повече за стомаха .....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си