- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Само момичета!
Така значи дошло ми е от лятото.. Но в началото не ме болеше, миналия месец първия ден страшно много ме болеше стомаха. Днес пак ми дойде и позледните 3 часа на даскало пак ме заболя и едвам ги издържах.Както и да е добре, че живея близо до вкъщи прибрах се и си легнах пооправих се, но знаете ли някакви хапчета против менструални болки и на каква цена са ( на 14 години съм ако е от значение). Щото ако и другия месец е така незнам как ще го издържа
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
ами на мене ми помага аулин.. :д
Да и на мен Аулин и No spa аз като ме боли направи се дрогирам с тях![]()
помага ,но са вредни за бареците аз съм същото с мн болк и пия ЕтодинПървоначално написано от anonimchetou
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ами тогава при такова положение ще опитам с Etodin Fort прочетох за него в гугъл май ако е тва http://www.framar.bg/new_product.php...00+%EC%E3.+*+2Първоначално написано от galu6a
Икам да ви благодаря за бързите отговори![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Упс то Етодин не ставало за под 16 години.. давайте други![]()
Но-шпа пия аз.. И нурофен е ефикасно мисля![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..
А за това Но-шпа трябва ли рецепта и подходящо ли е за 14 годишни??Първоначално написано от sHaDy_sOuL
No spa е супер! И аз като NoShTnO_iZkUsHeNiE сякаш се дрогирам с тяхПопринцип страшно много ме боли,не мога да заспа вечер от болки и затова всеки ден пия хапчета.Сякаш не мога без тях.Понякога си мисля,дали това е лошо...все пак всеки месец хапчета
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
При мен рядко се случва да имам силни менструални болки..Но се случва де - тогава пия Но шпа..Помага ми
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Зависи .. на мен ми помага Бусколизин, но някои момичета не им върши работа и минават на по - силни от сорта на Аулин .. не мога да ти кажа точно какво да пиеш, но е добре да не се мяташ на най - силните ..Пробвай първо с нещо по - леко .. дано ти мине!
![]()
МерсиПървоначално написано от ReachlessGirl
Аз потърсих за Но шпа, сега ще прочета и това като гледам май ще е едно от двете![]()
На мен нищо не ми помага,всеки път си мисля,че ще умра от болките,но са ми казвали че чая от Бял Равнец много помага
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Рядко да ме забoли супер много, но когато се случи пия ЕТОДИН ФОРТ и НО ШПА, и от двете съм доволна, но след като си на 14 взимай НО ШПА![]()
Ами и с това ще опитам ама го нямам вкъщи като билка ( имам само бял кантарион и липа) и незнам дали онези от пакетчетата ще свършат работаПървоначално написано от billytalent
![]()
Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Big or small, lies are lies!
Да за този в пакетчетата става въпрос,по принцип го водят "женската билка"Първоначално написано от a1a2b3v
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ми супер тогава още утре си купувамПървоначално написано от billytalent
![]()
Благодаря ти!![]()
+ Спазмалгон
+ Бузкулизин
+ Но шпа
+Нурофен
това са..на мен ми помагат![]()
ама аз съм на почти 15 и го пия така ,че не се безпокойПървоначално написано от a1a2b3v
![]()
но според мен питай личния си лекар на мен той ми го каза за полезнена менструация
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Мии ще видя. Първо смятам да опитам с Но Шпа пък ако не помогне ще ида при личнатаПървоначално написано от galu6a
Ама се надявам да не се наложи. То по принцип преди ме болеше ама миналия пътми беше мн гадно.. и сега същата история пак се повтори и затова направих и тази тема, защото знам, че има хапчета за болка, но не бях достатъчно информирана
![]()
Мисля, че то тези които са най-използвани вече са изредени по-горе и вече е време да кажа на всички едно голямо БЛАГОДАРЯ! ]
Аз пия Ибупром и съм адски доволнаа