.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Нова прическа

Момче съм. Косата ми е чуплива и гъста, а в момента идеята на прическата ми е нещо като Зак Ефрон. Получава се, но вече ми омръзна, а и косата ми почна да се разваля от постоянното изправяне. Та някакви идеи за нова прическа ако можете да ми предложите. Не искам да я скъсявам, но вече наистина не мога да я подържам и почна да ми се разваля косъма, да ми се омазнява косата и доста неприятни проблеми. Преминах към някакъв бебешки шампоан, но не помага много. Проста прическа която да върви навсякъде, да е лесна за подържане и все пак да не е абсолютно скучна. Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на dead_princess
    you are gay

Не бе спокойно, Би съм

Град
    In the middle of Nowhere
    Дай снимка да ти видм косата,но да е в естествено състояние все пак...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Трети номер се пострижи и ги заеби тея дълги коси...Остави изправянето с преса за нас момичетата
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Цитирай Първоначално написано от Len4etyYyy
    Трети номер се пострижи и ги заеби тея дълги коси...Остави изправянето с преса за нас момичетата
    +
    Pitt

Късата коса не ми стои добре, не че ми се занимава с прически и такива работи.

Както я описваш тази прическаа...мм отврат Много са ми лигави подобни момчета...
    Изправял се...ако искаш се топирай , филирай и фон дю тен си сложи накрая Абе ужас, подстрижи се...

Re: Нова прическа

Цитирай Първоначално написано от LaPiovra
    а в момента идеята на прическата ми е нещо като Зак Ефрон.
    обожавам прическата муу { } просто е невероятна .. Предлагам ти прическа като на Джо Джонас ( близка е до тази на Зак Ефрон и дължината е горе - долу една и съща ) .. На Джо прическата му е великолепнаа [ ] обожавам такива косии

мен ми харесва тази прическа но щом ти е омразнала... ако иска6 си дигаи косата нещо подобно на иглички и бритона го пускаш ... можеш да се експириментираш

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Направи си, ако искаш такава прическа И без тва повечето тийнейджърки го харесват Джъстин http://iluvlola.net/blog/wp-content/...ber+Justin.jpg
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    Направи си, ако искаш такава прическа И без тва повечето тийнейджърки го харесват тоя Джъстин http://iluvlola.net/blog/wp-content/...ber+Justin.jpg
    Мойта любов, страшно много си го обичкам Джъстинчо

Мега фен Аватара на Hilary_
    Е хем казваш, че си съсипваш косата .. хем не искаш да я скъсяваш .. .. за да я освежиш малко я подстрижи (само излишното дано не е много) тя пшак ще порасне .. Намали малко преси, стилизиращи продукти за няколко месеца и ще се възстанови ..

п.с. Зак има уникална причОска ..

Много яка прическа има Зак въпреки че ми е малко...
    Иначе я скъси. Ако искаш гъзЪрлък... отстрани я пострижи и пусни отзад малко косица (всички ходят така, макар и да са умопомрачително ЗЛЕ ) но все пак ти си решаваш.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

emm ... 6tom ti e gasta i kadrava proso q skasi malko 2 santimetra i ne q izpravqi s presa prosto gokato e mokra q sre6i leko nastrani i q ostavi na prizvola ako ima mesta kadeto star4i (mnogo)
    - prosto izpolzvai malko lak :P

ми аз ще ти каза моита прическа каква е , но тя няма да ти хареса сиг защото е малко къса като на кристиано роналдо (немога да ти дам линк защото сам нов потрбител и не ми дава) трябва само всеки ден гел аз си я правя от година и нещо и използвам малко по хубав гел и на косата ми нищо и няма

щом искаш като на Зак не ти е нужна преса аз преди си бях пуснал по далга коса и намерих описание как та си направя като на зак и ставаше мн яко. влез в ehow и напиши зак ефрон има няколко описания , но това което е наи точно е озаглавено how to have zac efron hair надявам се да ти помогна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си