- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво НЕ бихте си купили?!
Що не би си купила вибратор? От чисто любопитство питамПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
по простата причина, че няма да го използвам,,
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
някоя плетена блуза .. (вълнена) от на баба ми времето![]()
и дънки висока талия..![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Не бих си купила шалвари и гуменки на тънък ток, както и остри такиваПросто това са нещата, които адски ме отвращават. Всичко друго, мисля че мога да преживея
![]()
Pure white
Първоначално написано от RoseDawn
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
съгласна съм с HexGirl.И като гледам на повечето от вас сетовете в темата "дрешки" си личи.най-обикновенни дънчици с тениска.но кво да се прави сега така е модерно в България...
Та аз не знам какво не бих си купила.Странният ми вкус се мени всеки ден.
Сега си мисля,че не бих си купила някакъв огромен кожух от естествена кожа.просто ми е гадно когато нося истински кожи.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Шалвари не бих си купила, никога. Ужасно са ми грозни.
Както и разни шарений... също и остри обувки с тънък ток, ужас.
Както и червени блузи... не ми отиват... има и още, но не се сещам.
АЗ ПЪК ОБИЧАМ ОРАНЖЕВО!
Не бих си купила лачена чанта/обувки
Не бих си купила нещо в златна/сребърна разцветка
Не бих си купила остри обувки
и шалвари
МОМИЧЕ!
Не бих си взела от ония глупави колани дето си ги слагаш на корема и вибрират..![]()
Не са ми и притрябвали де.. но е голяма глупост това..
Кокили(обувки с много висок ток.. )
.. друго не се сещам сега
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Хаха, какво му е на оранжевото - мен ме кефи като цвят, май не всички са така![]()
Не бих си купила потуриИ неща с пайети може би
кецове, гуменки, обувки БЕЗ ток (освен ако не е адски наложително), всякакви груби и НЕелегантни обувки, зелени дрехи или обувки, анцунг, всякакви спортни или изсулени дрехи, изкуствени нокти/мигли, нещо с мирис или вкус на мента
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Не бих си купила лачени обувки в гнусен лилав или жълт цвят на 10 сантиметров ток ..![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
по принцип не бих си купила всичко ,което не харесвам![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Не бих си купила нищо оранжево, КЕЦОВЕи шалвари
![]()
Шалвари, остри обувки, кецове/маратонки гуменки в златно или сребристо. Лелее, ебаси циганията.
И аз не разбирам защо високия ток е курвенски? Не е задължително да си курва, за да носиш много висок и тънък ток. Аз лично обожавам много високите токове.
щото момичетата от тоя форум имат е*аси изкривения мирогледПървоначално написано от Shadowsogirl
адски посредствено и ограничено мислене
... иначе не бих си купила нещо в етно стил
![]()
Не бих си купила дънки, които не са бели, черни или сини.
Не бих си купила шал.
Не бих си купила обувки на висок ток.
Не бих си купила кецове (или маратонки) в дразнещ окото цвят (зелени, оранжеви, сребристи..)
Не бих си купила блуза, тениска, потник или каквото и да било друго върху което има повече от два цвята.
Не бих си купила слънчеви очила, на които има нещо блестящо.
И спря да се върти за миг земята..
Ей такова нещо никога ама никога не бих си купила. Не съм мюсулманка, но не е заради религията. Според мен потурите не подчертават женствеността...