- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво бихте направили ако намерите пари .. много пари ..
бих го върнала
не мога да ги взема за себе си и да ги изхарча...после ще ми е много гадно
Ще го взема и веднага след даскало ще го занеса в полицията, за да се намери собственика. Или ако има лична карта - ще го върна лично.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
И аз бих ги върнала. Имам супер гузна съвест за дребни неща...и това би ми тежало.Пък и да - поставяйки се на на мястото на съответния човек - още повече.
Ще го взема, ще говоря с родител и ще го върнем.Наистина ще е ми е гузно и гадно да ги изхарча.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Аз 100% бих го върнал.Да бяха 5-10-20 лева щях да си ги задържа(ако не обявят,че някой от дскл си ги търси-тогава ще ги върна) обаче за голяма сума би ми било гузно...
Ем де да знам какво ша ми дойде..Ох, както съм малко на червено сяя..![]()
няма да ги върна със сигурност![]()
ще им намеря предназначение някак си![]()
ако няма как да се разбере кой е собственика, ще го оставя за мен и ще си купя S-Class-a![]()
ще взема една малка част от парите...към 30-50лв. и ще оставя портфейла.Ще дам на някой друг честа да ги занесе в полицията(освен ако не ги задържи,негова си работа)
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
ще се замисля дали да ги върна,няма как сега да кажа-100% ще ги върна,защото не се знае нищо,може да имам огромна нужда от тях![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Съмнявам се да ги върна.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
ше кажа на наще, пък ше видим .. 99 % ще го върнем (майка ми)
ама пък то от една страна той не страда от нямане![]()
Fuck you bitches ;p
Мне. Това, че ти би излъгал/а, за да се издигнеш (или покажеш) в очите на останалите, не означава че и останалите го правят.Първоначално написано от filmimilmi
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз ще ги взема и след училище ще реша за какво да ги изхарчаПървоначално написано от filmimilmi
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Бих ги върнала. Определено. Ще си мисля да ги задърж, ще искам да ги задържа, ама и шоколадче да си купя с тях на съвестта ми ще и тежи, ама наистина много. Ако има докумнети вътре, особено както аз ппримерно съм си ложила учинечксаката карта бих върнала парите, ако няма, ще ги занеса при директор. Просто сърце няма да ми даде да ги похарча за себе си - не вярвам, че нещо купено с такива пари, особено ка оси имал възможност да ги върнеш - ще ме направи астлива.
ем маняка да е внимавал ..толкова пари не се изнасят от вкъщи![]()
пък и мноо ми тряят парички в момента..![]()
![]()
ааааа намеря ли стабилно някфи кинти...отиам първо в адидаса и найка да си накупя някви яки дрешки и обувки![]()
после ще си купя няква яка преса ,че мойта вече за нищо нестава![]()
3то- ще дам част от сумата на родителите ми и те ако искат да ги харчат, ако не да отидат само 2мата на почивка някъде![]()
4то-ще купя хубав подарък на приятеля ми и сигорно ще си прекараме незабравино няколко дни ...само 2мата![]()
5то купувам си апартамент и кола
6то ако останат пари обикаляме света с моя мечо![]()
аз май си представих , че е изгубен цял чувал с пари а не протмоне![]()
If I played you like a toy?
Колкото и да са ОПРЕДЕЛЕНО не бих ги върнала...![]()
![]()
Освен примерно ако ги е изпуснал някой човек пред мен и има хора наоколоАко няма хора и човека не се обърне....бих ги взела.
Супер Гадна Съм....![]()
+1Първоначално написано от cherrygloss
Ами ще ги изхарча,а ако позначвам човека(ако има лична карта) ще ги върна :/ .О.о Ще си взема:маша,преса за вафлички,дънки,обувки....зав иси колко пари има.Ще ми е гузно,но пък ако ги дам на полицията,те ще ги откраднат.Предпочитам аз да ги изхарча отколкото те...![]()
Me too.Първоначално написано от brokeninside13
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Като чета повечето от мненията имам чувството,че съм най-безсърдечната о.О
Ако вътре няма лична карта и а у не бих ги върнала пък ;] Колкото и безброй много да са ще си ги задържа и няма да ми е особено гузно.
wtf каква кучка ! ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief