.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 190
    Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Не че съдя някой, ама не ми изглеждате да нямате дънки и обувки, че да гси купувате от чуждото нещастие..

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Колкото и да са ОПРЕДЕЛЕНО не бих ги върнала...
    Освен примерно ако ги е изпуснал някой човек пред мен и има хора наоколо Ако няма хора и човека не се обърне....бих ги взела.

Супер Гадна Съм....
    Me too.

NeverTheSame абе квото ще да има

Голям фен Аватара на FantaMen
    на 99 % съм сигурен че няма да го върна. И ще кажа защо... Първо ако го занеса на куките ще си ги вземат за тях...Ако го занеса в училище... не съм сигурен че пак ще се върнат при собственика.Единственият вариант вътре да има и лична карта на собственика и ще отида да му ги дам лично. Ако не ги върна сигурно половината ще ги дам на някой найстина нуждаещ се...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Ами..Аз попринцип съм найстина доста добре с парите..Ама ще си ги задържа.. Ще си купя хубава скейт дъска на Virus и някви супер яки дрехи от мола в пловдив..Квото остане допълнително за даскало и на наще..

Леле колко лоша съм станала
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Ще кажа на родителите си, но не бих го задържала. Бих го върнала на собственика.
    we are magic.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    И аз бих ги върнала. Имам супер гузна съвест за дребни неща...и това би ми тежало. Пък и да - поставяйки се на на мястото на съответния човек - още повече.
    И аз така

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    Аве ше ми е гузно да ги задържа, ама да ги занеса в полицията ще ми е още по-гузно

ще си заделя една част за мене и после вероятно ще го върна... вземал съм 20 кинта паднали под касата в един магазин поради простата причита, че просто си седяха там, всички ги гледаха и никой не ги взе, пък и касиерката я намаше

Никога не бих го задържала. Първо, поне 10 пъти съм губила телефони, портмонета, в повечето случаи са ми връщани и ще ми е адски гузно да задържа нещо чуждо. То си е един вид кражба, все едно да пребъркаш нечий джоб. Ако има лична карта или нещо такова, или там нещо да мога да го върна, бих го върнала веднага. Ако вътре има само пари оставени, и до няколко седмици не успея да намеря собственика, бих ги дарила за благотворителност. Но в никакъв случай не бих могла с чиста съвест да ги задържа.
    Изключвам случая, когато съм ужасно закъсала за пари, тогава ще ги взема.

Повече от фен
    Ба ! Ши ги връщам аз.. квай тяя..

Кой знай кфа глупост ше напрая..
    първата ми работа е да си пробия езика..

Супер фен Аватара на sunshine955
    ще ги върна .. ако намеря притежателя..
    Ако не го намеря ще се моля да е някой милионер и да не му трбват много .. и ще си ги харча съсъ здраве.. и ще направя дарение.
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    ЗА ПАРИИИИИИИИИИ ЛИИИИИИИИИИИ
    ЗА МНОГО ЛИИИИИИИИИИИ
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

ше ги върна на собственика

Голям фен Аватара на BlueKnife
    абе не знам..

от една страна бих ги задържала, щот съм страшна егоистка, материалистка и т.н.

от друга бих ги върнала първо, щото съм много страхлива.. и веднага ше почна да си мисля "ми сега, ако някой ме хване, някой ме е видял..", блабла
    второ, че баща ми от малка се е опитал да ме възпита да съм честна (най-вече) и справедлива и като цяло добър човек..
    ии 100 пъти ми е давал пример за тея качества с една конкретна случка.. подобна на тая.. и така..

таа излиза, че май ше ги върна..
    the sky is the limit.

В дадения случай с портфейла, с документи и доста пари в нещо - със сигурност ще го върна на собственика или най-малкото, ще го занеса в най-близкото полицейско управление. Веднъж и на мен ми се е случвало да си губя портфейла и знам, какво е да си от другата страна, така да се каже...

П.С. - Обаче, ако попадна на цял куфар пълен с "мангизиии...." - забравете да го върна... То такова нещо се случва веднъж в живота! :P

Ем... предполагам, че ще си взема една малка част (20-30 лв), а после има два варианта:
    1. Давам ги на родителите ми, ако те решат да ги върнат в полицията - добре, макар че сме в България и полицаите сиг ще си ги вземат. А ако решат да ги задържат - още по-добре
    2. Ще взема 30 - 40 процента от тях, ще ги дам на родителите и сестра ми, а останалото ще върна.

П.П. Ест, ако има лична карта или нчкакви документи, снимки и т.н. ще ги върна, без да взимам нищо.

Град
    Neverland
    еми,едва ли ще ги изхарча,защото ако аз си изгбя пари,разбира се,че ще искам да ми ги върнат..ама ако съм крайно нуждаеща се,може би ще ги задържа
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Град
    Paradise
    Ако са с лична карта вътре ще ми дожалее и ще намеря човека да му ги върна.
    Ако няма как да го намеря - за мене. Тва с полицията е пълна шашма, винаги си остават у полицаите. Криза сме. Семейството ми е бедно. Добре ще ми дойдат.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ще ги върна, но преди това ще си взема 20-30 лева..
    Вафла..

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ако са с лична карта вътре ще ми дожалее и ще намеря човека да му ги върна.
    Ако няма документи - за мене.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    сега като се заговорихте за тая тема и се сетих че преди 3-4г. бяхме на кафе с компания и бях седнала на сапарето сама,обаче падаше самия стол в сянка и не видях на кво сядам,сядам си аз и по едно време се обръщам и зад задника ми имаше чантичка от тея дето се носят на кръста,ужасно много тежеше,сигурно имаше бая пари вътре,ама не можах да я отворя щото бяхме мн хора на масата,и реших да ида на бара и да я дам на онези хора,казах им че съм я намерила и толкова,и после ме беше яд че даже не видях кво има,и сега се замислям и може би ако намеря пак така било то портмоне или чантичка,не бих я върнала ако има мн пари,или бих взела парите а картите и т.н. бих оставила

Голям фен Аватара на Stellsy
    В тая криза .. се съмнявам, че ще ги върна
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Съмнявам се да ги върна.
    ...+

ми ш зема парите и ш остая другите лайна (документи и сякви такиа) на същото място дет съм го намерила ;] няа кажа на наще !

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Въпреки,че е супер изкушаващо,ще се замисля какво ще ми е на мен ако изгубя толкова пари и ще се опитам да ги върна.Ако няма лични карти и т.н. и не успея да намеря собственика остават за мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си