- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво бихте направили ако намерите пари .. много пари ..
Няма да ги върна, естествено.
Освен, ако не е на някой познат...тогава ще се ЗАМИСЛЯ дали да ги върна![]()
ако имам възможност ще оставя лични карти и подобни ненужни за мен неща
имам някаква много болна съвест. ще съм убедена, че ако точа пари от картата, ще ме проследят, ще лежа в затвор, филма е голЕм. затова - връщам го, за да продължа да си живея все така спокойно.![]()
юПървоначално написано от filmimilmi
хехе абсолютно! кой не би ги взел на днешно време.. се едно аз ако си изгубя пари и някой ще ми ги върне.. хаха точно никога, тъй като вече ми се е случвало 2,3 пъти
+ 6Първоначално написано от nymphadora
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Зависи как изглежда човека на снимката![]()
Пък и всичко е доста относително.. Да ги запазя и да си оправя колата?? ... Да ги върна на човечеца..
Нещо от живота: Батко ми преди да замине за Германия, седнал на 1 кафе в летището. Портфейла му пада от джоба и си тръгва, някав пич го намира ( вътре има около 400-500 Е) Вътре имаше визитка на баща ми (гледа фамилийте същите) И се обажда на нашия, че нашия на батко и пича му върна портфейла.. Зависи от ситуацията
И предполагам не се замисляте, докато не дойде на вашата глава.![]()
Незнам... Зависи каква е ситуацията![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
ако това ми се случи на мен трябва да е петък 13-ти - единствения ден в годината когато имам късмет .. може би защото съм родена тогавабих отишла в мола и бих купила всичко което ми мине пред очите .. бих си купила нов телефон, компютър и такива работи.. дай боже на следващия петък 13-ти да ми се случи това чудо
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от nymphadora
Ще го взема, ще говоря с родител и към 95% ще ги върнем нз
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
охо ест, че ще го задържа... има толкова много неща, които искам..
и ще даря пари на бедните.. /клише/![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Болната ми психика ми говори че първо ще ги изхарча по безброй неща и после ще добия тип депресанте и ще се намразя повечее![]()
![]()
Would you kindly ?
Ако знам на кои са ще ги върна разбира се..
Ако не знам на кои са.. честно казано сега нз кво бих баправил
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Я не дрънкайте глупости ..В една реална такава ситуация .. да речем не с хиляди/милиони пари, а с няколко стотака примерно ... Не бихте ги върнали, залагам си главата.
![]()
Аз лично не бих. Ще си ги задържа пък.![]()
I'm inlove with a criminal...
Да ги върна ли?хаха Ще взема и пари и карти и всичко.Първата работа ще е да накупя парцалки,обувки,бижута.Сле това вече ще мисля за по-добро вложение от типа на пистов мотор или ново обзавеждане за къщата.На нашите ще кажа,но като похарча известна сума.Може и да си направя някоя разкрасителна операцияСмея да твърдя,че съвестта ще си ми е честичка и доре за секунда няма да се замисля какво да правя.Знам,че звучи гадно,но съм честна...
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
ще го върна,защото всяко едно нещо ми тежи много на съвестта и после ще умра,ако ги изхарча![]()
Зависи за каква сума става дума. Аз бих искала да ги задържа, но ако кажа на наще, те ще искат да ги върнем. Но аз бих изхарчила част от тях, признавам си![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
най-вероятно ще говоря с наще. Много ще ме гризе съвестта, ако ги похарча. Те ще ме съветват к'во да направя, дали да ги върна или не и такам![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Само лъжете...Аз веднъж така върнах на един човек който живее близо до нас парите,след като го биха пред бара.Бяха паднали около 150лв.Още ме е яяяяяяяяддддддддддд
![]()
![]()
(криза е).
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
Ами бих ги взела ама майка ми като разбере ще ме убие тя е много честен човек и веднага би ги върнала
emi ..na men su6to 6te mi e guzno ,no ako namera mnogo ama mnogo pari edvali 6te gi vurna6te vzema parite i 6te ostava portmoneto
![]()
a i edvali 6te kaja na na6te e ako e dosta ke6a vutre 6te im dam malko ama drugoto e za mene
![]()
Предполагам ще ги върна на собственика или ще ги занеса в някое рпу. Ами ако са фалшиви, няма да рискувам я![]()
Lexynnka