- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво бихте направили ако намерите пари .. много пари ..
Ще го занеса в някое РПУ.
-Ще си платя образованието.
-Ще купя джип на мама.
-Ще купя ресторант на тате.
-Ще дам на роднините.
-Ще дам на бедните/изоставените деца/бездомниците/бездомните животни, ще направя нещо за тях.
-Ще платя образованието на талантливи деца.
Много неща бих направила, ама нямам![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
щом държи толко много пари кеш значи не са му толко важни ,мн ясно че ще ги взема за себе си преди връщах разни работи ама живота те мачка..
Ако е портфейл с лични документи и т.н ще го върна.Ако са само пари ли портфейл само с пари,без начин да се разбере на кого са-ще го задържа.Щом истинският собственик няма да си го получи,защо да не го взема аз?![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Първоначално написано от nymphadora
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Ако са само пари без протфейл и такива няма дами пука въобще вземам ги ако са впротфейл и ако са много бих ги върнала защто човека се е трудил и изведнаж хоп и 1500 лв ги нямано ако са по-малко и нямат собственик имам предвид без снимка и тем подобни бих взела (ох почва се
) и да ги дам на родителите си ако нямам нужда от тях (те и без туй ще ми ги върнат) но примерно ако са до 50 лв
![]()
Първоначално написано от onestar
`only God can judge me!
Ако носи толкова пари у себе си човека, значи има още много и няма да го съборят. Взимам кеш-а, пък останалите документи и карти бих ги предал в полицията и да кажа че така съм го намерил захвърлен![]()
Ами, бих се зачудила..по всяка вероятност и аз ще върна документите, но с парите има много неща, които мога да направя като например: да купя куче Чао-чао на гаджето си и немска овчарка на братовчед си, да купя на вуйчо ми Ferarri-любимата му кола, къща на майка си и нов апартамент на трите си баби, които живеят заедно...После може да ми тежи на съвестта, но поне ще знам, че съм направила нещо за близките си с тези пари.![]()
ъъ за колко пари говорим все пак?
Иначе ето някои нещица:
- ще си купя остров покрай Дубай
- ще си купя някой средновековен замък в Германия
- ще си купя футболен отбор(може 2-3)
- ще си купя отбор от Формула 1
- ще си направя една разходка до космоса
- ще си купя хъски
- ще си купя дузина спортни коли и няколко мотора
- ще си купя личен самолет и хеликоптер
Ако са найстина много пари ще взема някаква част и ще го върна (ще остана анонимна пред полицията,за да неси потърсят взетото)
аз в атобус си намех сак(сак от камера), вътре $47к
какво направих ли? БАНКА!!!
хах...много ще са изкуша да не ги похарча, но сигурно ще ги върна
Първоначално написано от filmimilmi
правилно много правилно![]()
![]()
![]()
няма на4ин да ги върна освен ако не познавам 4овека ако го познавам 6те му ги дам и той 6те ми даде от тях 6тото ми е познат :Д:Д:Д а ина4е бих си купил много не6та докато не свър6ат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще си купя разни нещица все пак..а другите за нещо благотворително със сигурност![]()
Портфеил бих върнала, само пари - не.
The Devil Fucks like God makes Love.
Ауее пфф.. който го е опуснал да не съм го карала бе.. незнам на кфо мнение сте колко сте добри или т.н но тва си ми е късмета.. бих го взела и да си го харча със здраве![]()
![]()
![]()