- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво бихте направили ако намерите пари .. много пари ..
Как че го връщам бе![]()
Къща на хавайте,коли дискотеки и тралала
![]()
няма да ги върна със сигурност
ще им намеря предназначение някак си
Бих ги взела много ясно (можеби бих взела парите и да оставя протмонето там кадето съм го намерила...),разбира се ,че ще ми е по -леко на съвеста ако имаше само пари в протмонето или само пари без протмоне.(много е шибано да си изгубиш кредитни карти и т.н)
Не бих го върнала това са пари бре парите взимам и там го и оставямПоне сега така мисла иначе незнам.
![]()
пха... Ще си взема апарат,ще пътувам много и ще помогна и на близките си. Дори да има лична карта вътре мисля,че не бих го върнала.
И хайде да не се правите на толкова добри. Благотворителност това,онова....глупости говорите. Ако се нуждаете от парите няма ли да си ги приберете за себе си?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ако има документи и т.н вероятно щях да върна само тяха ако нямаше all for me и не нямаше да кажа на нашите
![]()
оставям документите
и вземам парите
и най вероятно няма да кажа на наще ! !
btw случвало ми се е като бях малка да намеря 130 леа
казах на наще и те ми ги зеха
Ама пораснах вече не прая такиа грешки !!!!
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Амии... Първо бих разбрал кой е човека... Ако е някакъв пич дето не си знае парите, най-много да предам портмонето с документите му, защото сме в малко кофти ситуация в къщи... Бих задържал 20-30 лева от тях - другите ще ги дам на майка ми
ПП: За всяко нещо си има причинаВ смисъл, щом човека го е загубил, значи е трябвало ти да го намериш
![]()
Ще си го кажа направо - аз съм губила и не са ми връщали. И да намеря - няма да върна. Една мисъл гласи - кой каквото си намери си е негово. Все пак аз съм го НАМЕРИЛА, а не ОТКРАДНАЛА. Разликата е огромна, така че грам няма да ми тежи на съвеста (ако изобщо е останало нещо от нея.)![]()
ще го върна
имам си предостатъчно пари![]()
Kristiyana
ще дам на баща ми половината, за повечето пари ще си купя дрехи а другото кой знае![]()
Neznam koLko ott wac Lujatt ,, za da ce naprawqtt na dobpiichkii ,, ama az she ottgowopq napuLno chesttno ; )) !!
Ako ce cLychii ttowa nqkoii den ,, daii bojje xwashttam prottmonetto ii prawo kum moLa ; )) . Nqma da ce zamiicLq ii cuwcem maLko . SHe cii kypq tteLefon ,, preca ,, shtte ottiida na fpiiziiop ii maniikiiyp ii nqma da mii miigne okotto ;dd .
Az cum goLqma mattepiiaLiicttka ttaka ,, che ne ce ochydwaiitte ..
P.P -- ne cum w bg ii nqmam kiipiiLiica !! .
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ами ще кажа на наще.
Ако ми кажат да ги върна ще се направя на прост и уж ги връщам.
Пак аз ще си ги взема за мен да си купя каквото искам.
Все пак този който ги е загубил да е внимавал![]()
Няма да ги върна,защото не искам и не знам на кой са точно,как ще върнеш тогава пари намерени на улицата?
Намериш ли пари си ги взимай,който квото си намерил негово си е.
Аз изгубих в старото даскало златно-платинен скорпион който струваше 180 долара,да не ми го върнаха
ще ида на морето ще ям на ресторанти и ще спяя в хотел![]()
Аз ще го взема и после ще го предам на учителите защото може да е техен, но ако не е техен ще държа да се обадят в полицията и да го върнат на собственика, все пак ако си на мястото на човека който е изгубил портфейла няма да е приятно ако си търсиш портфейла и да не го намериш.
Първоначално написано от dAimIk0z
I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.
случвало ми се е .. върнах ги .. и сега ако ми се случи пак ще ги върна
Ще взема половината, останалото ще върна
"Колкото повече, толкова повече..!"
Не бих го задържала защото преди направих така с един телефон и си имах работа с 3-то раюонно и си взех полука
Ако знам на кой са, ще му ги върна, ако ли не - ще си ги задържа.![]()
Не мога просто да си задържа нечии пари, камо ли да направя с тях нещо значимо за мен самата - все ще ми е гузно. Обаче пък друго си е ако ударя джакпота. Ще инвестирам в себе си.![]()