.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 190
    май всички ще го върнете е май ще ви разочаровам ако намеря сак с 1 000 000 $ дори и да знам на кой са да има документи няма да го върна след което смятам да си харча парите до края на живота без да работя

Ще си взема малко, останалото ще го занеса в полицията

ще ги похарча :P

и тея които пишат че ще ги връщат..лъжат

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Веднъж намерих протмоне с 20 лв в него. Върнах го Ако бяха 200 да речем, чесно казано едва ли щях да го върна

Ще го върна.
    And so the lion fell in love with the lamb.
    -What a stupid lamb.
    -What a sick masochistic lion...

[quote="Callisto"]
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Ако е портфейл с лични документи и т.н ще го върна.Ако са само пари ли портфейл само с пари,без начин да се разбере на кого са-ще го задържа.Щом истинският собственик няма да си го получи,защо да не го взема аз?

съгласна проблема е,че нз как ще реагират наще,но ако е без документи сигурно ще са съгласни да го задържим. ако парите са наистина мноогоо ще си купя нов апартамент и ще го обзаведа сама (обожавам да обзавеждам ) ии няква яка кола ии ще дам на роднини и семейство аа останалото за дрехии козметикаа обувки и такам ако пък има документи ще кажа на наще и ще го върнем лично на човека,защото полицаите ще си задържат парите. и тва го казвам честно,защото ако има документи все ще ми се струва,че ще ми намерят отпечатъците,че ще ме хванат и такам...голямо филмиране ще стане

Цитирай Първоначално написано от vampirelady5
    Ще го върна.

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlA
    Ще го върна.

Това бих направила, колкото и да не вярваш.
    -What a stupid lamb.

Град
    in my world!
    ако има мн пари ще взема най-мн 10лв и ще го занеса в полицията много ще ми стане гузно ако го задържа
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Струва ли си да лъжа мазно като повечкото тук...неее...
    Аз ще взема парите и пак ще хвърля портфейла, ще кажа на майка ми, че съм ги намерила в някакъв плик до кофата докато съм ровела за нещо зя хапване и после ще ходя да се наям в McDonalds. Ще си купя пияно и ще си платя уроците. Друго какво...ще си купя нов компютър и задължително малко дрешки. Може и да повторим почивката само, че в планината :P
    Общо взето...хич няма да ми е гузно. Парите се пазят ако ли не...каквото си намериш твое си е!
    Хората са прави...аз съм злобна
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Голям фен Аватара на Stellsy
    Знам ли.. аз като ги намеря тогава ще мисля. Не мога да кажа, че ще ги върна, защото не се знае какво ще се случи. Ако на мен ми трябват пари за да се излекувам или за някой друг защо да не ги задържа? Ако всичко е наред, защо пък да не ги върна?
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Ми естествено че ще ги взема и ще ги похарча. И къде да ги върнете? На полицията и те ще си ги приберат А ако не ги приберат мисля че всеки човек ще излъже че са негови и ще си ги прибере. И не бих казала на наще, защото ще ме накарат да им ги дам... И щях да ги изхарча тайничко.

Супер фен Аватара на kyklichka01
    Град
    град на греха..
    Цитирай Първоначално написано от UrbanLegend
    Да ги върна ли?хаха Ще взема и пари и карти и всичко.Първата работа ще е да накупя парцалки,обувки,бижута.Сле това вече ще мисля за по-добро вложение от типа на пистов мотор или ново обзавеждане за къщата.На нашите ще кажа,но като похарча известна сума.Може и да си направя някоя разкрасителна операция Смея да твърдя,че съвестта ще си ми е честичка и доре за секунда няма да се замисля какво да правя.Знам,че звучи гадно,но съм честна...
    ++

p.s. без мотора

Ще взема парите в кеш и ще занеса другото в полицията.
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlA
    Ще го върна.

Това бих направила, колкото и да не вярваш.
    Не не би го направила и никой няма да го напрай
    всички льжат като пишат глупости

Хах xxKiFlA , мисля че все още се намират разумни хора!
    -What a stupid lamb.

Бих го върнала. На някого парите може да са му по-нужни, отколкото на мен.

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    На село веднъж бяхме намерили около 200 лева в някаква плетена чантичка на улицата. Решихме да върнем парите и се оказа, че една жена си е изгубила току що получената пенсия и се е вайкала какво да прави.
    Ако бях ги намерила сама нямаше да кажа на никого и щях да си ги изхарча.
    ...

Ще си ги задържа и ще кажа само на мама и на баба.. няма да кажа на тате, защото той ще иска част от тях. .И после ще си купя нещо готино или много неща зависи колко са парите.
    Но ако протмонето изглежда, че е на някой възрастен ще го върна. Ако е някое кожено вече ще ги задържа.

Не мисля че повечето от вас ако намерят 500-600лв накуп ще им мине през ума да ги връщат парите за мен, картите за полицията

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Еми всичко в кеш го взимам а за карти и тем подобни може и да ги предам в полицията,те там защото ще ги върнат на човека или ще ме питат къде са парите...абе картите може и да си ги окача на стената
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Ако намеря много пари бих си купил къща до морето и яхта,а също така бих отишъл на екскурзия до някоя екзотична страна.В никакъв случай не бих ги върнал

Супер фен Аватара на Djuff
    Зимам парите и го мяттам портофейла на някъде.Иииии после как блаженно ще си ги изхарчааааа

ми зависи ако има лична карта веднага ще отида на рег.адрес и ще ги върна
    тц мене ме е срам от наще да искам 50-100 пък на чужд човеек

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    пф аз 5 лева няма да върна камоли безброй пари това си е късмет и си е за мен
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си