- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво бихте направили ако намерите пари .. много пари ..
![]()
![]()
![]()
май всички ще го върнете е май ще ви разочаровам ако намеря сак с 1 000 000 $ дори и да знам на кой са да има документи няма да го върна
след което смятам да си харча парите до края на живота без да работя
![]()
ще ги похарча :P
и тея които пишат че ще ги връщат..лъжат![]()
Веднъж намерих протмоне с 20 лв в него. Върнах гоАко бяха 200 да речем, чесно казано едва ли щях да го върна
![]()
![]()
Ще го върна.
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
[quote="Callisto"]Първоначално написано от someonerandom
съгласнапроблема е,че нз как ще реагират наще,но ако е без документи сигурно ще са съгласни да го задържим. ако парите са наистина мноогоо ще си купя нов апартамент и ще го обзаведа сама (обожавам да обзавеждам
) ии няква яка кола ии ще дам на роднини и семейство аа останалото за дрехии козметикаа обувки и такам
ако пък има документи ще кажа на наще и ще го върнем лично на човека,защото полицаите ще си задържат парите. и тва го казвам честно,защото ако има документи все ще ми се струва,че ще ми намерят отпечатъците,че ще ме хванат и такам...голямо филмиране ще стане
![]()
Първоначално написано от xxKiFlA
Това бих направила, колкото и да не вярваш.
-What a stupid lamb.
ако има мн пари ще взема най-мн 10лв и ще го занеса в полицията много ще ми стане гузно ако го задържа
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Струва ли си да лъжа мазно като повечкото тук...неее...![]()
Аз ще взема парите и пак ще хвърля портфейла, ще кажа на майка ми, че съм ги намерила в някакъв плик до кофата докато съм ровела за нещо зя хапванеи после ще ходя да се наям в McDonalds. Ще си купя пияно и ще си платя уроците. Друго какво...ще си купя нов компютър и задължително малко дрешки. Може и да повторим почивката само, че в планината :P
Общо взето...хич няма да ми е гузно. Парите се пазят ако ли не...каквото си намериш твое си е!
Хората са прави...аз съм злобна![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Знам ли.. аз като ги намеря тогава ще мисля. Не мога да кажа, че ще ги върна, защото не се знае какво ще се случи. Ако на мен ми трябват пари за да се излекувам или за някой друг защо да не ги задържа? Ако всичко е наред, защо пък да не ги върна?
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Ми естествено че ще ги взема и ще ги похарча. И къде да ги върнете? На полицията и те ще си ги прибератА ако не ги приберат мисля че всеки човек ще излъже че са негови и ще си ги прибере.
И не бих казала на наще, защото ще ме накарат да им ги дам... И щях да ги изхарча тайничко.
![]()
++Първоначално написано от UrbanLegend
![]()
p.s. без мотора![]()
Ще взема парите в кеш и ще занеса другото в полицията.
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Не не би го направила и никой няма да го напрайПървоначално написано от vampirelady5
всички льжат като пишат глупости
Хах xxKiFlA , мисля че все още се намират разумни хора!![]()
-What a stupid lamb.
Бих го върнала. На някого парите може да са му по-нужни, отколкото на мен.![]()
На село веднъж бяхме намерили около 200 лева в някаква плетена чантичка на улицата. Решихме да върнем парите и се оказа, че една жена си е изгубила току що получената пенсия и се е вайкала какво да прави.
Ако бях ги намерила сама нямаше да кажа на никого и щях да си ги изхарча.
...
Ще си ги задържа и ще кажа само на мама и на баба.. няма да кажа на тате, защото той ще иска част от тях.![]()
![]()
![]()
.И после ще си купя нещо готино или много неща зависи колко са парите.
![]()
![]()
![]()
Но ако протмонето изглежда, че е на някой възрастен ще го върна. Ако е някое кожено вече ще ги задържа.
Не мисля че повечето от вас ако намерят 500-600лв накуп ще им мине през ума да ги връщатпарите за мен, картите за полицията
Еми всичко в кеш го взимам а за карти и тем подобни може и да ги предам в полицията,те там защото ще ги върнат на човекаили ще ме питат къде са парите...абе картите може и да си ги окача на стената
![]()
>>DjBelev<<
Ако намеря много пари бих си купил къща до морето и яхта,а също така бих отишъл на екскурзия до някоя екзотична страна.В никакъв случай не бих ги върнал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Зимам парите и го мяттам портофейла на някъде.Иииии после как блаженно ще си ги изхарчааааа![]()
ми зависи ако има лична карта веднага ще отида на рег.адрес и ще ги върна
тц мене ме е срам от наще да искам 50-100 пък на чужд човеек![]()
![]()
![]()
пф аз 5 лева няма да върна камоли безброй паритова си е късмет и си е за мен
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii