Здравейте на всички. Аз съм на 12 и имам по-голяма сестра на 16. Тя се държи ужасно с мен. Каквото и да правя все казва, че съм го била копирала от нея(преди наистина го правех, но вече - не) или че не е хубаво. Всяка вечер гледам филми на DVD-то, а през това време тя седи в детската(имаме обща стая и всяка си има ъгълче) и слуша музика. Когато отида в детската и поискам да чета, на нея изведнъж много и се доспива. Все е изнервена и като няма на кой да си го изкара, крещи на мен, защото съм най-малката. Вчера бяхме в Стара Загора на мола(в Сливен няма ) и за всяко нещо, което си харесах, тя идваше и почваше да мрънка. Това било такова, това било онакова. Освен това аз не съм клечка(ако разбирате какво имам предвид) и все ми мрънка "Отслабни, отслабни!". Все едно че на мен ми е много приятно да съм дебела... А когато започна да правя някакви опити да отслабна ми вика "Ти нищо не правиш! Пак се тъпчеш с глупости"(Да поясня - тя също не е много слаба, но наскоро загуби доста килца(От диети. На мен не ми дават. Много съм малка. Пък съм много капризна относно храната...) и сега се държи все едно, че е голямата работа.). Когато аз съм на компютъра или гледам нещо по телевизора, а пък тя също иска да прави това, което аз правя, трябва да й отстъпя, защото иначе ще се развика, ще ядоса мама и татко, те ще ми се скарат и или ще ни накажат и двете, или трябва да отстъпя. Когато й кажа нещо, за да се защитя, ми се смее!! Днес, докато вечеряхме, пак ми намилаше и накрая изля чашата с водата отгоре ми. Цялата ме намокри. Дори не ми се извини. Напротив - започна да ми се смее! Освен това ми прави гадни номера, разхвърля бюрото и масата, и после аз трябва да подреждам, когато й се разсърдя пак ми се смее... Моля ви, помогнете ми!!!