.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

7 дни точен ли е?

АКо 7 дни след акта се напрви тест за бременност ( шуречек ) дали той ще е достоверен и точен, защото нали 14 дни се чака, обаче почнахме да се притесняваме доста и избързахме, та след 7 дни колко е сигурен резултата? моля да отговорят запознати и по-компетенти в тази тема хора благодаря предварително

Най- рано след 14 дни трябва да се направи, за да е точен. В сайта на sure check си го пише на най-често задавани въпроси. Също и в листовката в кутията.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Не няма да е точен, изчакай поне оше 1 седмица и си направи нов

Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Не няма да е точен, изчакай поне оше 1 седмица и си направи нов
    категорично .... неможе да скъсяваш срока с 50%
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Няма да е достоверен.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Emilen
    Да не те притеснявам допълнително, но понякога дори един ден по-рано да е направен и не показва. Ако се вижда дори едва-едва втората линийка, считай, че след ден-два ще бъде ПОЛОЖИТЕЛЕН!

а щом е неточен, ако покаже положителен (да не дава Господ) това значи ли че няма да е верен, защото айде ако е отрицателен още не е отчел хормона който се отделя при бременност, обаче положителен значи ли че е отчел и е вярен????

Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Да не те притеснявам допълнително, но понякога дори един ден по-рано да е направен и не показва. Ако се вижда дори едва-едва втората линийка, считай, че след ден-два ще бъде ПОЛОЖИТЕЛЕН!
    Ахм не ти видях коментара и пребързах, та значи ако е положителен няма грешки ;( пфф сега трябва с приспивателни да си лягам... дано да няма нищо..

Няма грешки при положителния. Видиш ли втората линийка, нещата са ясни. Можеш в момента да си направиш изследване на кръвта за по-сигурно. Мери се бета-HCG. Ако е повече от 6...
    На колко години си? Абе вие не се ли пазите?!

Няма грешки при положителния. Видиш ли втората линийка, нещата са ясни. Можеш в момента да си направиш изследване на кръвта за по-сигурно. Мери се бета-HCG. Ако е повече от 6...
    Абе вие не се ли пазите?!
    ходим отдавна а и трябва да копувам по 10 кондома на ден, а и удоволствието неможе да се сравни със и без, нейна приятелка и сестра и го правят така от години пък им няма нищо, ама знам че е много опасно и се надявам да не съм аз тоя карък на който ще се случи... обсъждали сме и хапчета и кондоми, а ве са тва е по-дълга история са знам че веднага ще ме нахранат колко опасно е и колко сме прости..

Не случайно питам за годините. За определени решения човек трябва да може да понесе определена отговорност. Ако сте решили, че трябва да го правите без защита-ОК(въпреки, че за мен няма оправдание за такъв риск). Но ако се случи "грешка" после момичето ще трябва да вземе решението какво да прави. Защото момчето(доколкото разбирам-ти) вероятно моментално ще се покрие-такова е мисленето на тази възраст.

Не случайно питам за годините. За определени решения човек трябва да може да понесе определена отговорност. Ако сте решили, че трябва да го правите без защита-ОК(въпреки, че за мен няма оправдание за такъв риск). Но ако се случи "грешка" после момичето ще трябва да вземе решението какво да прави. Защото момчето(доколкото разбирам-ти) вероятно моментално ще се покрие-такова е мисленето на тази възраст.
    на по 18 сме ( тя почти) определено няма да се покрия (да не се стига до там) но пък и сами неможем да се оправим, та дано да не се стига сега до там...

Това е хубаво. Но като пълнолетни хора трябва да знаете и какво рискувате(признавам, че не съм си позволявал подобен риск май до 23-тата година). Каква е причината да се притеснявате? Колко дни след последната й менструация беше събитието?

15-16 дена след, даже др седмица трябва да и дойде, обаче от последния път нещо се претиснихме, то имаше и закакво не ми се обеснява цялата случка, но не мисля че е фатално, просто се забавих леко и мисля че вс си беше наред.. претиснихме се и неможем да чакаме, утре ще прави тест.. незнам до колко помага, но първия път попринцип го правим с кондом и без това не трае продължително, а и си мисля, че тогава отделям най много предеяколационна течност и свършвам най много и поне малко е по-безопасно.. обаче последния път не сложихме, може би и от това така се панирахме.. а бе стискай ми палци и тва е, вече за всичко др е късно, и да ме опрекват, и да не ме се е тая вече...

Без да те притеснявам, но сте избрали направо оптималното време за правене на бебе... Най-сигурен тест в момента е бета-HCG. Ама си е приключение-венозно се взема кръв. Ами да стискаме палци...

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Няма да е достоверен.
    14 дена или след 1 ден на закъснението
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на t0d1t0
    След закъснение на менструацията се прави - 99.99% сигурен ще е.
    Станислава

Направи приятелката ми теста и е отрицателен , а и питах в аптеката дали след 7 дена ще е точен и аптекарката ми каза, че няма проблеми след 7 дена и ще е точен... аптеката е в центъра на София горе/долу, сега незнам последно сигурно ли е не е ли....

Ще ти го кажа така: за планирано взехме "бърз" тест. Ден преди датата за менструация беше отрицателен. Ден след това... леко + и се появи след 10 минути вместо след 5. Ден по-късно ПЛЮС, на първата минута.
    Казах ти- ако не ви се чака, бета-HCG.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си