.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на galu6a

Отновo женски втълпявания

оффф аз нещо сиг се филмирвам ама всички момичета ще ме разберат продполагам ,този месец съм го правила САМО с презерватив и не се празнил в презерватива (да има опасност ако е скъсан да попадне в мен) винаги го маха и някъде извън мен трябваше да ми дойде вчера знам ,че е нормално ,но аз пък се притеснявам

п.п. и сега ще се почнат коментарите "малоумна ли си " или "я се образовай малко" ее моля всички тези хора просто да се въздържат от мнение
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

офф .. или просто има нужда от едно "Спокойно" ..

.. изчакай още няколко дни и по - добре си пусни някое филмче, отколкото да си ги набиваш в главата! Давай го релакс ии няма да усетиш кога ще дойде ..

Град
    Haskovo
    споко дее и аз бях така преди няколко дни (2 седмици) и се бях панирала но знаех че всичко е наред такаа чее няма смисъл да се притесняваш
    Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]

Цитирай Първоначално написано от w0wstats
    Е за кво тогава я пускаш тази тема като си образована. Памперси ли да ходим да ти купуваме ??
    хах хем си образована хем знаеш и пак пускаш и ний кфо да та утешаваме ли .... и на мен ми закъснява спер*ата ама ....
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    ВаРнАаАа
    филмирвам

Голям фен Аватара на Emilen
    Вероятно не е нищо страшно, ако всичко, което казваш е така. Ако ти закъснее с повече от 4-5 дни, обаче, вероятно ще трябва да отидеш на лекар. Причините за закъснението могат да са различни-включително и здравословни.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    При мен беше така миналия месец и пропусна :Д Не се притеснявай-нали няма как да си забременяла,ако презервативите са били здрави

Хехе, споко! Ти даже предварително си си отговорила сама - филмираш се заа глупости. Май на всички ни се е случвала такава ситуация, че и по-екстремни закъснявания даже! а на всичкото отгоре даже не е минал и един ден, абеее стига си втълпямахте такива неща

Ти ако си с това мислене, тогава спри да праиш секс и няма да имаш притеснения вече.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Спокойно,напълно нормално е да ти закъснява.
    Няма място за притеснение.

ще ти доде бе
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    офф .. или просто има нужда от едно "Спокойно" ..

.. изчакай още няколко дни и по - добре си пусни някое филмче, отколкото да си ги набиваш в главата! Давай го релакс ии няма да усетиш кога ще дойде ..

то като си стресиран така се релаксира...и на мен ми се е случвало да се безпокоя без основателна причина, но това не може да се промени...а и не може да се мисли за НИЩО друго...просто човек се побърква..

така че освен да чакаш друго не знам какво да ти кажа...явно нищо не е станало, но разбирам, че се притесняваш..нормално е
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от playboyche
    Цитирай Първоначално написано от w0wstats
    Е за кво тогава я пускаш тази тема като си образована. Памперси ли да ходим да ти купуваме ??
    хах хем си образована хем знаеш и пак пускаш и ний кфо да та утешаваме ли .... и на мен ми закъснява спер*ата ама ....

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на galu6a
    мерси много за успокоението е то от това се нуждаех защото почти всички момичета сме такива паники като ни закаснее с 1-2 дена ,че ако е с повече ужас още веднъж БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ СВЕСТНИ ОТГОВОРИ
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Споко..
    Щом всичко е наред - няма защо да се притесняваш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    "Спокойно", няма проблем. И на мен ми се случи, след като месеци наред ми беше все на 19-ти, да ми закъснее с 3 дни и да изпадна в нервна криза. Бях се притеснила ужасно, защото когато с приятеля ми започваме да правим секс, отначало е без презерватив. Не беше свършвал в мен, нямаше начин да съм бременна, но лесно се побърках. Дължа го на по-студеното време и на факта, че по-лесно се настива.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си