- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отновo женски втълпявания
оффф аз нещо сиг се филмирвам ама всички момичета ще ме разберат продполагам ,този месец съм го правила САМО с презерватив и не се празнил в презерватива (да има опасност ако е скъсан да попадне в мен) винаги го маха и някъде извън ментрябваше да ми дойде вчера знам ,че е нормално ,но аз пък се притеснявам
п.п. и сега ще се почнат коментарите "малоумна ли си " или "я се образовай малко" ее моля всички тези хора просто да се въздържат от мнение
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
офф .. или просто има нужда от едно "Спокойно" ..![]()
.. изчакай още няколко дни и по - добре си пусни някое филмче, отколкото да си ги набиваш в главата!Давай го релакс ии няма да усетиш кога ще дойде ..
![]()
споко дее и аз бях така преди няколко дни (2 седмици) и се бях панирала но знаех че всичко е наред такаа чее няма смисъл да се притесняваш![]()
![]()
Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]
хах хем си образована хем знаеш и пак пускаш и ний кфо да та утешаваме ли .... и на мен ми закъснява спер*ата ама ....Първоначално написано от w0wstats
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
филмирвам
Вероятно не е нищо страшно, ако всичко, което казваш е така. Ако ти закъснее с повече от 4-5 дни, обаче, вероятно ще трябва да отидеш на лекар. Причините за закъснението могат да са различни-включително и здравословни.
При мен беше така миналия месец и пропусна :Д Не се притеснявай-нали няма как да си забременяла,ако презервативите са били здрави![]()
Хехе, споко! Ти даже предварително си си отговорила сама - филмираш се заа глупости. Май на всички ни се е случвала такава ситуация, че и по-екстремни закъснявания даже! а на всичкото отгоре даже не е минал и един ден, абеее стига си втълпямахте такива неща![]()
Ти ако си с това мислене, тогава спри да праиш секс и няма да имаш притеснения вече.
Спокойно,напълно нормално е да ти закъснява.
Няма място за притеснение.
ще ти доде бе![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Първоначално написано от ReachlessGirl
то като си стресиран така се релаксира...и на мен ми се е случвало да се безпокоя без основателна причина, но това не може да се промени...а и не може да се мисли за НИЩО друго...просто човек се побърква..
така че освен да чакаш друго не знам какво да ти кажа...явно нищо не е станало, но разбирам, че се притесняваш..нормално е
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
мерси много за успокоението е то от това се нуждаехзащото почти всички момичета сме такива паники като ни закаснее с 1-2 дена
,че ако е с повече ужас още веднъж БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ СВЕСТНИ ОТГОВОРИ
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Споко..
Щом всичко е наред - няма защо да се притесняваш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
"Спокойно", няма проблем. И на мен ми се случи, след като месеци наред ми беше все на 19-ти, да ми закъснее с 3 дни и да изпадна в нервна криза.Бях се притеснила ужасно, защото когато с приятеля ми започваме да правим секс, отначало е без презерватив. Не беше свършвал в мен, нямаше начин да съм бременна, но лесно се побърках.
Дължа го на по-студеното време и на факта, че по-лесно се настива.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"