- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво обичат момчетата?!
здравейте![]()
.. преди време едно момче ме харесваше но аз него не, а сега незнам какво ми стана но започнах да го харесвам много (може да се каже че го обичам) .. постоянно когато той влезе в скайп аз му пиша но вече престанах защото ставам нахалнамоляви кажете ми как да му покажа че го харесвам без да изглежда тъпо.. какво наистина обичат момчетата?
![]()
flUbenAa {P}~!!!..{}
яки цицки,страхотно дупе и да умее някой номера.
Станислава
Приятна нежна музика,рози и много любов![]()
GTA Stunting
Ако е свестен можеш да му го покажеш. Да се разберете за някое кафе където ще видиш дали има нещо останало у него или не. АКо е малко по - глупав можеш да му го кажеш направо. А ако бях аз и ме беше отрязала преди време и сеге се беше сетила за мен щях да ти тегля една майна![]()
MyKAWASAKI ZX 10, 136 hp, 300kmh
що не я пусна темата в раздела любов? Съветвам те да смениш този.
Станислава
явно не става дума за любов... а за клатенеПървоначално написано от t0d1t0
![]()
GTA Stunting
Аз обичам сладолед![]()
Със сигурност не и момичета които не знаят какво искат.![]()
ОПРЕДЕЛЕНО!Първоначално написано от Bianc0
It's too late...
И нежни погледи...и галенето по ръцетеее...ооо и тези хубави големи разходки...леле..а как си падаме по това да не правим нищо смислено...Първоначално написано от Bixel
Как какво искаме?!
СЕКС БЕ СЛИВО!![]()
![]()
ама предполагам на колко си и смятам,че е по-добре да не правиш нищо за сега!Че после ще има още като вас![]()
![]()
Като за начало харесват момичета, които знаят какво искат и не ги разиграват .. вади си сама изводите ..![]()
п.с. а и защо по дяволите темата е в секс? Искаш да го впечатлиш с някоя свирка?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
СЕКСПървоначално написано от flUbenAa
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Кат искате секс, ще правите мили очи! т. е.Първоначално написано от Maskata
И нежни погледи...и галенето по ръцетеее...ооо и тези хубави големи разходки...леле..а как си падаме по това да не правим нищо смислено...![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мусака обичаме.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Съгласна съмПървоначално написано от Nathan
П.С - И това какво общо има с "Секс"
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Момичето пита какво обичат момчетатаПървоначално написано от aloveyou
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
най-вече акъл !
иначе във външния вид-стегнато тяло;симпатично лице;сладка усмивка и най-вече естествена красота (демек момичето да е красиво и чаровно без да се е наплескало с грим)![]()
Кажи му как стоят нещата.Ако е свестен ще те разбере ,а ако не е поне ще знаеш ,че не си заслужава.В двата случай нищо негубиш.Първоначално написано от flUbenAa
Sleda ot liubovta
може и с майка ти да го впечатлиПървоначално написано от Hilary_
бз се ем просто е девойчето
![]()
One 4 the money , two 4 the show
аууПървоначално написано от Bixel
не съм случвала на такова момче до сега .. и слава богу
все 1 съм с момиче ..
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Откровеност. Спонтанност. Доверие. Хумор. Приятелство. Възпитание. Сексапил. Хигиена. Целеустременост. Себепознаване. Скромност. Кокетност. Девственост.
Кво повече да искаБъди себе си
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
По принцип има едно нещо, което винаги привлича момчетата.... Това което не могат да имат![]()