- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дайте едно рамо
Здравейте равотя в сферата на телекомуникацийте
от доста време сам сам все немога да си намеря половинка (пасивен съм и не предприемам много действия малко ме е шубе)
наскоро се запознах с едно момиче тя е от квартала харесвам сия виждам че и тя мен но има лоша слава и това ме притеснява малко си ме е страх дане хлътна дайте едно рамо какво да правя
Какво значение има къде работиш?
По отношение на въпроса ти... Прави каквото ти се прави. Ако под "лоша слава" се разбира, че тя е курва още по-добре. Сам си казваш, че от много време си сам. Значи ти се ебе. Щом чукането е това, което искаш, то поне лесно ще си го получиш от нея. За хлътването - не знам, дано не ти е първата...![]()
Айде, успех!
Първоначално написано от justunique
Така е но не е чу***то е въпросът а в това че искам сериозна тръпка
Но не въпросът е в чу****то а в това че ако нещата се задълбочат постоянно ще си ходя с рогаПървоначално написано от filmimilmi
След като си го осъзнал или рискувай, или не се тормози с илюзии. Не ти пречи просто да се обвържеш емоционално, а връзката ви да е по-отворена стига да си над някои предразсъдъци, въпреки че в случая изглежда не си... Но или приемаш момичето с гледната си точка, че това е недостатък, но все пак приемайки го така, както и тя би приела твоите недостатъци според нейната гледна точка (например това, че може би и се струваш "леко двествен" заради разликите в бройките ви) или си оставаш перфекционист, чакащ перфектната и непорочна, но САМОТЕН.Първоначално написано от pmp
не те разбрах.
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.