.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Дайте едно рамо

Здравейте равотя в сферата на телекомуникацийте
    от доста време сам сам все немога да си намеря половинка (пасивен съм и не предприемам много действия малко ме е шубе)
    наскоро се запознах с едно момиче тя е от квартала харесвам сия виждам че и тя мен но има лоша слава и това ме притеснява малко си ме е страх дане хлътна дайте едно рамо какво да правя

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Какво значение има къде работиш?
    По отношение на въпроса ти... Прави каквото ти се прави. Ако под "лоша слава" се разбира, че тя е курва още по-добре. Сам си казваш, че от много време си сам. Значи ти се ебе. Щом чукането е това, което искаш, то поне лесно ще си го получиш от нея. За хлътването - не знам, дано не ти е първата...
    Айде, успех!

Цитирай Първоначално написано от justunique
    виж колко сайтове за запознанства има .. там се уговарят срещи, боеве, кафенца, гаджета и т.н. .. опитай се .. не е много подходящо, но много хора са си намирали това което търсят точно там !

Така е но не е чу***то е въпросът а в това че искам сериозна тръпка

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    По отношение на въпроса ти... Прави каквото ти се прави. Ако под "лоша слава" се разбира, че тя е к***а още по-добре. Сам си казваш, че от много време си сам. Значи ти се е**. Щом чукането е това, което искаш, то поне лесно ще си го получиш от нея. За хлътването - не знам, дано не ти е първата...
    Айде, успех!
    Но не въпросът е в чу****то а в това че ако нещата се задълбочат постоянно ще си ходя с рога

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от pmp
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    По отношение на въпроса ти... Прави каквото ти се прави. Ако под "лоша слава" се разбира, че тя е к***а още по-добре. Сам си казваш, че от много време си сам. Значи ти се е**. Щом чукането е това, което искаш, то поне лесно ще си го получиш от нея. За хлътването - не знам, дано не ти е първата...
    Айде, успех!
    Но не въпросът е в чу****то а в това че ако нещата се задълбочат постоянно ще си ходя с рога
    След като си го осъзнал или рискувай, или не се тормози с илюзии. Не ти пречи просто да се обвържеш емоционално, а връзката ви да е по-отворена стига да си над някои предразсъдъци, въпреки че в случая изглежда не си... Но или приемаш момичето с гледната си точка, че това е недостатък, но все пак приемайки го така, както и тя би приела твоите недостатъци според нейната гледна точка (например това, че може би и се струваш "леко двествен" заради разликите в бройките ви) или си оставаш перфекционист, чакащ перфектната и непорочна, но САМОТЕН.

не те разбрах.
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си