- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво обичате,момчета...
амм въпроса ми е такъвв...начи когатo момче и момиче се целуват ръцете на момчето може да са на две места [ трябва да се сещате(дупи...цицки..) ]..., ноо ръцете на едно момиче къде да са усвен около врата...едва ли ще е проятно да му спускам ръце тамм.... xD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако искаш да му намекнеш, че искаш нещо тогава да.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
+1Първоначално написано от DaemonBoy
Fuck you bitches ;p
Ами,ако сте се разгорещили,пробвай да разтриваш пениса му през дънките,ще му хареса,гаранция!!Ако пък не му,той ще се дръпне...аз лично мн харесвам да ме драскат по гърба лекичко...![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
МОМЕНТАЛНО...Първоначално написано от mArMaLaDkA
П.т: Слагай си ръцете там,където искаш и където ти е готино.Какви са тия въпроси,ебаси,"къде да си слагам ръцете" .. ако искаш и на челна стойка момжеш да стоиш..
lol измисли по-глупави въпроси. Айде чакай, ще отида да видя правилника за целувките и ще ти отговоря. Какво значение има? Ако искаш пипай земята. Пък и къде пише, че момчето може да пипа само гърди и задник? Абе вие лапетата нямате ли си друга работа? Хората си го казаха, мислете за уроци, а за целувки и "гаджета" след 5-6 години, като станете поне на 14.Първоначално написано от fluffy2
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Първоначално написано от xNiKx
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
![]()
Ама кви са тия въпроси..
![]()
![]()
Няма специални правила при целувката..Прави го така,както ти харесва
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Аз лично обичам ръката на момичето да е или на врата или на бузата миНай ми е кеф да си играе с косата на тила ми !
Аз лично обичам ръката на момичето да е или на врата или на бузата миНай ми е кеф да си играе с косата на тила ми !
хахах казаха ли ти го бееПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
... баси кифленскта история. пикла от 2 клас (предполагам) ми мисли за целувки и милувки. я си сядай на гъзеца да учиш, ма. е такива кат тебе не осъзнават една едничка и много проста истина... че кат си тъпа п*тка в живота ше те ползват като парцал единствено. ти никога няма да си нещо по - сериозно за един мъж. охх, съжалявам те...
![]()
и ПП: когато момче целува момича.... малко трудно ръцете да са му на гърдите й.. тъй като гърдите са притиснати между 2те тела![]()
![]()
. абе деда знам. сядай да учиш, пача с пача.
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
бръкни му в дупето![]()
За мен няма никакво значение . Важното е да ме обича ...
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Момче ли си..?Първоначално написано от T91
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аха, спускаш ги по гъза му, после бъркаш в гащите и е готов.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
0лее разби ме.. ЧестнооПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
На кръста.. от къде да знам![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Няма никакво значение как се целуваш,важно е че го правиш Ха.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
в такъв случай трябва да е безнадежден гейедва ли ще е проятно да му спускам ръце тамм.... xD![]()
..
FUCK-тически не ме интересувате..