.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

''Проблем при аналният секс''

Здрасти на всички ;]
    Искам да споделя и да получа мнение по един въпрос,който ме човърка мн яко,откакто правя секс с едно момиче..
    Първо да кажа,че аз съм почти на 19,а тя е на 18..Има много хубаво тяло и е красива,но в голямата част от времето,в която се познавахме беше притеснителна покрай мен..
    Правим секс от около 1 месец..Преди 2 седмици почнахме да практикуваме анален секс,което тя усърдно избягваше преди това..И повдигнах въпроса и и казах,че няма нужда да се притеснява,но да ми сподели просто защо го избягва..Това сякаш я поотпусна малко и на споменатия ден правихме и анален секс..Но когато го изкарвах чух познатият звук,на който много се смях като малък :Д..Оказа се,че причината да не обича аналният секс е това че ''пърди''..Ако може отговорите да са повечко от момичетата...Странно ли е това при жените и странен ли е факта,че това не ме отврати,ами,даже напротив-нямам нищо против да продължим да го правим?
    Моля само загорели пубери да не пишат в тази тема
    Ами това е общо взето ;] Надявам се да получа няколко отговора

Мисля,че не ме разбра правилно
    Голяма част от мъжете обичат аналният секс.Аз съм един от тях.Това не ме възбужда,просто бих го направил заради нея,понеже тя също обича този вид секс,а и да не мислиш че после мирише на пръдня?
    Нищо подобно,за кви екскременти ми говориш тогава :Д Явно лайната на тебе са ти фетиш..

Супер фен Аватара на galu6a
    нормално е аз го правя при вагиналния секс просто и кажи ,че няма нищо срамно да не се притеснява
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на t0d1t0
    нормално е.
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от sladkoff
    и мен постояно ми се случва ама тва ме възбужда
    много яко просто

Цитирай Първоначално написано от BabyDesi
    Ами нормално е това.На мен не ми се е случвало от анален ,но често ми се случва като правя вагинален!
    как пръцкаш през вагината ? искам и мойта да може да прави така
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Голям фен
    ^ и аз мога
    по темата: щом теб не те притеснява супер сподели с нея, че това не е проблем и продължавайте да си правите каквото и кеф

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от playboyche
    Цитирай Първоначално написано от BabyDesi
    Ами нормално е това.На мен не ми се е случвало от анален ,но често ми се случва като правя вагинален!
    как пръцкаш през вагината ? искам и мойта да може да прави така

Аве тва се получава от въздуха и мъзгата ве глава!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си