- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВЪПРОСЧЕ ЗА СВ. ВАЛЕНТИН
Здравейте всички, имам въпрос относно подаръка, който мисля да направя на приятеля си за празника. Тъй като сме заедно от почти 4 год. вече и сме си подарявали какво ли не, тази година мисля да събера на един диск всичките ни хубави снимки заедно. Да ги занеса във някое фото и там да ги сложат в луксозен албум (от онези дето са като книжки, без джобове за снимки и т.н.). Така ще събера почти всичките ни хубави моменти на едно място и всеки път като го гледа ще се сеща за тях.
Как мислите дали е удачно?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Страхотна идея, поздравления. Аз много бих се зарадвала на такъв подарък. Наистина е страхотно...
това си го мислих вчера ей така просто.. страхотна идея![]()
If I played you like a toy?
Разбираа се,че е страхотнаа идеятаа. . Браво !!
Явно знаешш как да го зарадвашш
![]()
Много ви благодаря за мненията, определено ми помогнаха да спра да се двоумя![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
А някой знае ли, ако снимките не са с перфектно качество, дали ще могат да ги пооправят в самото фото преди да ги отпечатът в албума.![]()
Да,разбира се.Първоначално написано от miss_kiss181
![]()
еее супер е![]()
и на мен ми харесва, а като пари колко ли ще бъде?![]()
I don`t care .. ;] ..
Хубава идея.
И аз одобрявам (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
супер ееха 4 години пожелавам ви още толкова
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
после сподели цената![]()
If I played you like a toy?
супер, ако скъсате не дай си боже, ще може да ги запали или да ги скъса...
не като мен, кво стана - рисайкъл бин 2 снимки и тва е, никъв кеф деа!![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Чудесна идея.
Но ако ще искаш да ти ги ОТПЕЧАТАТ в албум, просто се приготви да ти отрежат главата с цена.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами около 50 лева ще струва.![]()
Браво, за такъв подарък и 500 лева си струва да дадеш!
Щом момичето си е решило да прави това, чудестно какво и говорите за цени тя със сигурност знае колко ще и излезе горе долу, да няма да давате парите вие, че се зверите..
п.т изключителна идея, със сигурност ще го зарадваш много![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Никой не се дзвери. Предупреждаваме просто, да е подготвена. Не виждам нищо лошо.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Няма лшо за цената, но аз лично не съм грандоманка и не държа да е много скъпо. Може да ми подарят или аз да подаря нещо и за 2 лв., но като е от сърце и като е вложен смисъл се растапям. А пък ако човекът се е постарал да направи подаръкът сам е още по-сладко.![]()
Айде бе, не ми на ли тоя Св. Валентин, тия теми почнаха да ме дразнат![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Направи годежПървоначално написано от miss_kiss181
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ами не я чети просто.Първоначално написано от Shely
![]()
Хахахаха еее още ни е малко раноПървоначално написано от awerw
![]()