- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Въпросче!
Здравейте!Сега понеже умирам от скука реших да гледам някой филм(падам си по ужаси),но проблемът ми е ,че немога да реша кой поподнах на един казва се "Нероденият" та искам да ви питам дали някой от вас го е гледал и дали си струва да го гледам?И още 1 въпросче много ли е страшен?
^ нe го знам тоя
ако искаш да ти препоръчам един: http://arenabg.com/details.php?id=36...c7f69a2b88b0fd може да го намериш и в замунда предполагам, всъщност и този филм не съм гледала, но няколко приятели са го гледали и казаха, че бил добър![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Благодаря!Първоначално написано от KpucmuHa
Но този филм не ми върши работа,защото аз си падам повече по психарски ужаси ако мога така да се изразя
![]()
Никой ли не е гледал "Нероденият"плс ако някои го е гледал нека ми каже дали си струва и закакво става въпрос в филма!
Ами че тоя си е тамън психарски. Гледах го наскоро ии е невероятен!! Задължително го гледай!Първоначално написано от Gretii95
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
ок щом казвашПървоначално написано от BloomF
Но все пак ако някой е гледал "Нероденият" нека каже!
ЕЕ кфо искаш да ти казват ве-седни гледай го,не реви и ше знаеш за кфо иде реч пуу аман-искаш некой да ти го разкаже,после ше е леко тъпо да го гледаш....Първоначално написано от Gretii95
офф....все едно,и не съм казала,че искам някой да ми го разкаже а,че искам да ми кажат за какво става въпрос и дали има смисъл да го гледам!Първоначално написано от britzy
Оох аз го гледах преди време. Не помня за кво ставаше въпрос => бил ми е скученПървоначално написано от Gretii95
Всяко вдишване е квадратче към теб...
скучен е и то доста
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
"Нероденият" на мен лично ми беше адски тъп,аз обичам само ужаси,но отдавна не съм попадала на такива,които си заслужават
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И аз съм го гледала... нищо особено. Ако наистина си нападаш по много страшни филми, не си губи времето да го гледаш.![]()
okПървоначално написано от Seductress
Благодаря на всички за вниманието!А бихте ли ми препоръчали някой филм,който да е ужас но психарски така да се изразя
Благодаря предварително!
![]()
Еми-Гняв 1,Предизвестена смърт 1,Заклинателят,Торбалан 1...хммм този преди ми беше харесал
http://zamunda.net/details.php?id=21135
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Благодаря ти!Първоначално написано от billytalent
сигурно ще гледам Гняв1,но вие предлагайте още плс!
![]()
Психарски филми...
Eraserhead
Pi
Mulholland Drive
The Machinist - по-нормален малко
Тези филми не са ужаси, но са доста странни. Абе изтрещели. Едва ли ще ти харесат много, ама аз да ги рекламирамОсобено Eraserhead i Pi. Ако успееш да изгледаш някой от тях, ще си направила нещо .. ново. И има вероятност да останеш с трайни увреждания :]
НЕ гледай Гняв, по - тъп филм едва ли ще намеришПървоначално написано от Gretii95
--Лудите, лудите - те да са живи!
ооо много ме заинтересова,я разкажи малко повече за този филм!!плссПървоначално написано от explorer
За кой филм по-точно?
Абе за няколко ще кажа по 1-2 думи, но имай предвид, че тези филми нормалните хора не ги харесват много.
Eraserhead - от '77-ма, първият пълнометражен филм на Дейвид Линч. След като го гледах, сънувах нещо като психо-кошмар. Определено най-странния от всичките. И е черно-бял. Така че, ако искаш нещо много ама много странно - тоя трябва да е. Само дето предполагам че си на 14-15 години, съдейки по ника.. наистина може да ти остави травна за цял живот
Pi - от режисьора на Requiem for a Dream (който ако не си гледала, задължително трябва да гледаш!), от 97-ма мисля че беше, но също е психария. Все пак е по-лесно разбираем от Eraserhead.
Mulholland Drive - пак Дейвид Линч, пак изтрещял, но тоя е от 2003-та и е с Наоми Уотс, което е плюс. До средата на филма всичко изглежда като нормален филм, а после става.. странно. Не е лош филма, по-нормален е от другите.
The Machinist - с Крисчън Бейл, лично на мен много ми хареса филма, доста е потискащ обаче. За сметка на това няма някакви гадории. Абе най-нормалния от тея е, хубав еНо не е ужаси де..
Ако има истински ценители на странното, психото и т.н., да се обадят и да гледаме Begotten заедно)
Да на 14съм ем може да пробвам да гледам EraserheadПървоначално написано от explorer
ще видим до къде ще го изгледам
![]()
Леле,сега гледах снимки на този филм май няма да го гледамдоста страшничак ми си видя поне по снимките
![]()
Казах тиПървоначално написано от Gretii95
не че е страшен, ами странен по-скоро
да,съгласна съм!Доста е странен!Първоначално написано от explorer
Аз съм гледал "Нероденият" и мога да ти кажа че си струва да го гледаш .. но да знаеш страшничък си е![]()