.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Въпросче!

Въпросче!

Здравейте!Сега понеже умирам от скука реших да гледам някой филм(падам си по ужаси),но проблемът ми е ,че немога да реша кой поподнах на един казва се "Нероденият" та искам да ви питам дали някой от вас го е гледал и дали си струва да го гледам?И още 1 въпросче много ли е страшен?

Град
    in my weird world
    ^ нe го знам тоя
    ако искаш да ти препоръчам един: http://arenabg.com/details.php?id=36...c7f69a2b88b0fd може да го намериш и в замунда предполагам, всъщност и този филм не съм гледала, но няколко приятели са го гледали и казаха, че бил добър
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    ^ нe го знам тоя
    ако искаш да ти препоръчам един: http://arenabg.com/details.php?id=36...c7f69a2b88b0fd може да го намериш и в замунда предполагам, всъщност и този филм не съм гледала, но няколко приятели са го гледали и казаха, че бил добър
    Благодаря! Но този филм не ми върши работа,защото аз си падам повече по психарски ужаси ако мога така да се изразя

Никой ли не е гледал "Нероденият" плс ако някои го е гледал нека ми каже дали си струва и закакво става въпрос в филма!

Цитирай Първоначално написано от Gretii95
    ^ нe го знам тоя
    Благодаря! Но този филм не ми върши работа,защото аз си падам повече по психарски ужаси ако мога така да се изразя
    Ами че тоя си е тамън психарски. Гледах го наскоро ии е невероятен!! Задължително го гледай!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Цитирай Първоначално написано от BloomF
    ^ нe го знам тоя
    Ами че тоя си е тамън психарски. Гледах го наскоро ии е невероятен!! Задължително го гледай!
    ок щом казваш Но все пак ако някой е гледал "Нероденият" нека каже!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Никой ли не е гледал "Нероденият" плс ако някои го е гледал нека ми каже дали си струва и закакво става въпрос в филма!
    ЕЕ кфо искаш да ти казват ве-седни гледай го,не реви и ше знаеш за кфо иде реч пуу аман-искаш некой да ти го разкаже,после ше е леко тъпо да го гледаш....
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    ЕЕ кфо искаш да ти казват ве-седни гледай го,не реви и ше знаеш за кфо иде реч пуу аман-искаш некой да ти го разкаже,после ше е леко тъпо да го гледаш....
    офф....все едно,и не съм казала,че искам някой да ми го разкаже а,че искам да ми кажат за какво става въпрос и дали има смисъл да го гледам!

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    офф....все едно,и не съм казала,че искам някой да ми го разкаже а,че искам да ми кажат за какво става въпрос и дали има смисъл да го гледам!
    Оох аз го гледах преди време. Не помня за кво ставаше въпрос => бил ми е скучен
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Супер фен Аватара на psych0
    скучен е и то доста
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    "Нероденият" на мен лично ми беше адски тъп,аз обичам само ужаси,но отдавна не съм попадала на такива,които си заслужават
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен Аватара на Seductress
    И аз съм го гледала... нищо особено. Ако наистина си нападаш по много страшни филми, не си губи времето да го гледаш.

Цитирай Първоначално написано от Seductress
    И аз съм го гледала... нищо особено. Ако наистина си нападаш по много страшни филми, не си губи времето да го гледаш.
    ok Благодаря на всички за вниманието!А бихте ли ми препоръчали някой филм,който да е ужас но психарски така да се изразя Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Еми-Гняв 1,Предизвестена смърт 1,Заклинателят,Торбалан 1...хммм този преди ми беше харесал

http://zamunda.net/details.php?id=21135
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Еми-Гняв 1,Предизвестена смърт 1,Заклинателят,Торбалан 1...хммм този преди ми беше харесал

Благодаря ти! сигурно ще гледам Гняв1,но вие предлагайте още плс!

Психарски филми...

Eraserhead
    Pi
    Mulholland Drive
    The Machinist - по-нормален малко

Тези филми не са ужаси, но са доста странни. Абе изтрещели. Едва ли ще ти харесат много, ама аз да ги рекламирам Особено Eraserhead i Pi. Ако успееш да изгледаш някой от тях, ще си направила нещо .. ново. И има вероятност да останеш с трайни увреждания :]

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Дръпни си Shutter, ама азиатската версия.

Град
    in my weird world
    Цитирай Първоначално написано от billytalent

Благодаря ти! сигурно ще гледам Гняв1,но вие предлагайте още плс!
    НЕ гледай Гняв, по - тъп филм едва ли ще намериш
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Цитирай Първоначално написано от explorer
    Психарски филми...

Eraserhead
    Pi
    Mulholland Drive
    The Machinist - по-нормален малко

Тези филми не са ужаси, но са доста странни. Абе изтрещели. Едва ли ще ти харесат много, ама аз да ги рекламирам Особено Eraserhead i Pi. Ако успееш да изгледаш някой от тях, ще си направила нещо .. ново. И има вероятност да останеш с трайни увреждания :]
    ооо много ме заинтересова,я разкажи малко повече за този филм!!плсс

За кой филм по-точно?

Абе за няколко ще кажа по 1-2 думи, но имай предвид, че тези филми нормалните хора не ги харесват много.

Eraserhead - от '77-ма, първият пълнометражен филм на Дейвид Линч. След като го гледах, сънувах нещо като психо-кошмар. Определено най-странния от всичките. И е черно-бял. Така че, ако искаш нещо много ама много странно - тоя трябва да е. Само дето предполагам че си на 14-15 години, съдейки по ника.. наистина може да ти остави травна за цял живот

Pi - от режисьора на Requiem for a Dream (който ако не си гледала, задължително трябва да гледаш!), от 97-ма мисля че беше, но също е психария. Все пак е по-лесно разбираем от Eraserhead.

Mulholland Drive - пак Дейвид Линч, пак изтрещял, но тоя е от 2003-та и е с Наоми Уотс, което е плюс. До средата на филма всичко изглежда като нормален филм, а после става.. странно. Не е лош филма, по-нормален е от другите.

The Machinist - с Крисчън Бейл, лично на мен много ми хареса филма, доста е потискащ обаче. За сметка на това няма някакви гадории. Абе най-нормалния от тея е, хубав е Но не е ужаси де..

Ако има истински ценители на странното, психото и т.н., да се обадят и да гледаме Begotten заедно)

За кой филм по-точно?

Абе за няколко ще кажа по 1-2 думи, но имай предвид, че тези филми нормалните хора не ги харесват много.

Eraserhead - от '77-ма, първият пълнометражен филм на Дейвид Линч. След като го гледах, сънувах нещо като психо-кошмар. Определено най-странния от всичките. И е черно-бял. Така че, ако искаш нещо много ама много странно - тоя трябва да е. Само дето предполагам че си на 14-15 години, съдейки по ника.. наистина може да ти остави травна за цял живот

Pi - от режисьора на Requiem for a Dream (който ако не си гледала, задължително трябва да гледаш!), от 97-ма мисля че беше, но също е психария. Все пак е по-лесно разбираем от Eraserhead.

Mulholland Drive - пак Дейвид Линч, пак изтрещял, но тоя е от 2003-та и е с Наоми Уотс, което е плюс. До средата на филма всичко изглежда като нормален филм, а после става.. странно. Не е лош филма, по-нормален е от другите.

The Machinist - с Крисчън Бейл, лично на мен много ми хареса филма, доста е потискащ обаче. За сметка на това няма някакви гадории. Абе най-нормалния от тея е, хубав е Но не е ужаси де..

Ако има истински ценители на странното, психото и т.н., да се обадят и да гледаме Begotten заедно)
    Да на 14съм ем може да пробвам да гледам Eraserhead ще видим до къде ще го изгледам

Леле,сега гледах снимки на този филм май няма да го гледам доста страшничак ми си видя поне по снимките

Леле,сега гледах снимки на този филм май няма да го гледам доста страшничак ми си видя поне по снимките
    Казах ти не че е страшен, ами странен по-скоро

Казах ти не че е страшен, ами странен по-скоро
    да,съгласна съм!Доста е странен!

Аз съм гледал "Нероденият" и мога да ти кажа че си струва да го гледаш .. но да знаеш страшничък си е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си