.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Страх ме е, че имам глисти

Страх ме е,че имам глисти и днес си купих ''Вермокс'' от аптеката.Някой знае ли дали действа?Какво друго трябва да предприема,мн съм притеснена,чувствам се отпаднала,всичко ми е безразлично,нямам апетит.Цяла нощ не спах--по-скоро от притеснение,моля ви помогнете!!!

II. Права и задължения на потребителите
    7. Да слагат пълно и описателно заглавие на темите си.
    kalpazanka

e кво толко като имаш глисти. Ако е тения е лошо.

Чакай малко, как така тръгваш да пиеш лекарства без лекарско предписание и без да си сигурна какво ти има. Защо мислиш, че имаш глисти, ходи ли на лекар?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ЛЕКАР
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от theteacher
    Чакай малко, как така тръгваш да пиеш лекарства без лекарско предписание и без да си сигурна какво ти има. Защо мислиш, че имаш глисти, ходи ли на лекар?
    ами не можаах да спя миналата вечер,постоянно се въртях и чувствах неудобство и реших да взема от тези хапчета ..започнах да си внушавам и цяла нощ се притеснявах.Не съм ходила на лекар.Чувствах се отпаднало цял ден..бледо..цял ден съм на филия хляб.Треперя цялата от време на време.Но сега пия и други хапчета за настинка,понеже имам хрема.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от bonbon4e_to
    Цитирай Първоначално написано от theteacher
    ами не можаах да спя миналата вечер,постоянно се въртях и чувствах неудобство и реших да взема от тези хапчета ..започнах да си внушавам и цяла нощ се притеснявах.Не съм ходила на лекар.Чувствах се отпаднало цял ден..бледо..цял ден съм на филия хляб.Треперя цялата от време на време.Но сега пия и други хапчета за настинка,понеже имам хрема.
    ходи на лекар бе човек
    МОМИЧЕ!

Хапчетата против глисти са много вредни и токсични, недей да пиеш боклуци без никакви основания. Нищо от това което описваш не ми прилича на глисти. Ако толкова се притесняваш изследвай се в лаборатория, но не пий глупости.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    не се самодиагностицирай ами отиди на лекар !

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от l3thal
    Всъщност глистите не са чак толкова безвредни колкото си мислиш

ПО ТЕМАТА: Съветвам те преди да пиеш някакви лекарства и да предприемеш някакво лечение отиди на лекър , за да не се окаже че всъщност нищо ти няма и само да се тъпчеш с боклуци

това че не си яла нищо и си бледа може да е проосто умора , да е от времето и какви ли не други причини ... ако наистина смяташ , че е така отиди на лекар за да си сигурна преди да започнеш да пиеш лекарства

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Johney
    Цитирай Първоначално написано от l3thal
    Всъщност глистите не са чак толкова безвредни колкото си мислиш
    точно днес учихме за тях... ужасно е влизат ти в червата, после се изкачват в белите дробове... в устата ..пак в червата и отново всичко...

иди на лекар, най-добре

бтв. .. какви са симптомите за глисти
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    по думите ти разбирам,че предполагаш,че имаш глисти,а не че имаш такива,което не ти дава право да пиеш квито и да било хапчета

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ходи при личния да те прегледа и ще разбереш какво е .. НЕ СИ САМОВНУШАВАЙ ЗАЩОТО ТОВА Е НАЙ ЛОШОТО ЗАБОЛЯВАНЕ ! И не вземай лекарства без лекарско предписание

Ти не си наред!!! Как може да се лекуваш от глисти, без да си си направила изследване и лекар да е потвърдил? Имаш ли сърбеш около ануса? Ако се притесняваш, върви на лекар, ще ти вземе секрет и ще ти каже със сигурност.

SK0RP10N
    Guest
    Извинявай, ама утре ако решиш, че имаш рак, какво - ще си купиш препарати сама да си правиш химиотерапия + 1 кило кобалт 60 за лъчетерапия !?
    Тъпа патка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си