- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесвам едно момиче , но...
Много скапана история!! Направоо!! Искам съветче от вас .. ако може
Историята е следната : на 16 години съм почти ... март месец ги правя ии харесвам много едно момиче , но не знам дали и тя ме харесва , защото по принцип сме много добри приятели... ии смисъл когато сме двамата излизаме ала бала нали забавляваме се , но не мога да разбера... А не искам да си рискувам приятелството заради това... И се чудя какво да правя.. всмисъл вие как бихте постъпили.. Просто.. разбираме се добре , аз я харесвам , но никаква идея дали тя мене.. Аа. и още нещо.. попринцип сме от един клас ;д ... За някой туй е проблем и затуй го споменавам...
Харесвам едно момиче , но... съм пълен лузър!
Така трябваше да гласи темата!![]()
със сигурност нищо хубаво няма да е туй лузър ама както и да е ...
Дори и така да трябва да се казва темата искам съветче как да не съм "лузър" и да разбера това което ме интересува![]()
Просто й кажи, че я харесваш, какво сложно има? Ако ти е истинска приятелка, няма да си развалите отношенията!![]()
Мда, сближи се максимално с нея и й покажи, че погледите ти не са чисто пирятелски.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Както са казали хората - момче и момиче не може да са просто приятели!![]()
Послушай горните съвети и ми кажи как се чувстваш като те е отрязала. Момичето те вижда просто като приятел.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^ Че той не е сигурен дали го вижда САМО като приятел.
Ами съвета ми към теб е да се опиташ да разбереш дали
изпитва някакви чувства към теб. Почни да и правиш някви
комплименти например и кажи: Днес си много красива
и тем подобни, ама просто на шега и виж как ше реагира
смис дали ще и стане приятно или ще го приме като шега...
Бтв сиг ли си че си няма приятел?![]()
![]()
Той не е сигурен, аз съм.Първоначално написано от fogdog
Според мен за да провери, трябва да й го каже сериозно. Кво е това на шега. "Хубава си, ха-ха-ха." Да й каже, че е много секси днес и ще проличи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Направо и обясни какви са ти чувствата, защото ще те човърка отвътре, ако не си ги разкриеш. В случай, че не отговори на тях, се опитай да не развалиш хубавите ви взаимоотношения с настояване да те обикне по начина, който би искал.
^Съгласна съм. Кажи и всичко. Ако наистина държи на теб, дори да не отвръща на чувствата ти това няма да попречи на приятелството ви. Бъди директен и сериозен. Ако те отреже не допускай това да промени отошението ти към нея.
Кажи й. Иначе ще има някакво напрежение м/у вас..
Иначе не е нужно да си разваляте приятелството, стига да сте достатъчно зряли и двамата.
Аз най-много се притеснявам за това как ще реагира и ако не е добре после ще ми е неудобно такова..
Попитай я какво чувства към теб, не рискуваш нищо, не ми се вярва да си разрушите приятелството заради един такъв въпрос.
we are magic.
Пич характери много може да чака на теб, подобре я питайщом сте и излизали не вярвам да ти откаже,знам от личен опит .дай малко повече инфо
![]()
Помоли я един ден да останете след часовете и й кажи. Най-безболезнено.Ако разбере няма да настъпи края на света,не се страхувай толковаА ако наистина сте добри приятели това няма да ви раздалечи,а точно обратното
![]()
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]