.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Американски колеж - или така наречения АК

Здравейте!
    Въпреки, че на мен май ми е още раничко да се замислям за АК, можете ли да ми кажете всичко, което знете за него?
    Ако някой учи там, напрмер, дали си спомня каква е процедурата по приемане? Доволен ли е от обучението там?
    Има ли такса и ако да - каква е тя?
    Има ли общежития или нещо такова?
    Приема се след 7 клас нали?
    Общо взето всичко, което знаете за това училище.
    Мерси предварително!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Значи аз не уча там,он част от информацията,който искаш я има в сайта им http://www.acs.bg/en/index.php
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Навремето влязох, но реших да не ходя. Сега съжалявам леко, но пък минало-заминало, от друга страна..

Плаща се, но не съм сигурна каква е таксата, но със сигурност е над 3000 лева. Трябва да се справиш доста добре на изпита за да те приемат, например за имаш 5 по Математика и 6 по Български или обратното, поне едно момиче така я приеха. И да, има общежития, но за тях нищо не знам.
    we are magic.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Таксата е 5600 евро за българи в България, а за идващи от чужбина чужденци и българи - 14 500 евро.

Миналато година ходи, за да се пробвам...Теста не е труден..времето е малко

аз уча там и плащам в момента около 2700 евро, но вече всички приети трябва да плащат по 5000 евро мисля.иначе изпита е лесен аз нямах проблеми да вляза, е може би защото се бях подготвял.ми пич кво да ти кажа,ако си решил да си скъсаш задника от учене,но после да нямаш никакви проблеми с кандидатстване където и да е в чужбина,то колежът е мястото за теб.иначе ако си мързелив като мен ще се озориш и ще намразиш колежа.дано съм ти помогнал

Цитирай Първоначално написано от klamer92
    аз уча там и плащам в момента около 2700 евро, но вече всички приети трябва да плащат по 5000 евро мисля.иначе изпита е лесен аз нямах проблеми да вляза, е може би защото се бях подготвял.ми пич кво да ти кажа,ако си решил да си скъсаш задника от учене,но после да нямаш никакви проблеми с кандидатстване където и да е в чужбина,то колежът е мястото за теб.иначе ако си мързелив като мен ще се озориш и ще намразиш колежа.дано съм ти помогнал
    Ами аз не обичам да уча... той кой ли обича Но се старая, колкото и да ме мързи на моменти.
    Благодаря на всички за отговорите. На сайта наистина има доста информация, но на мен ми се иска някой да ми разкаже от гледна точка на ученика
    Таксата обаче е малко много, или поне за мен Е, ще се опитам все пак да се оправя някак си.
    Та, klamer9 , мислиш ли, че АК е по-добър от останалите гимназии?
    И още един въпрос: Там на английски ли са учебниците или ... (тъпичък е, знам, но понеже е така вв английские гимназии се чудех...)
    Онтово мерси на всички за отговорите!

^ на английски са много ясно
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

ми зависи за какво искаш да учиш.ако искаш да се подготвиш примерно да си много добър по математика бих ти препоръчал да отидеш в математическата,но ако искаш като цяло да си дисциплиниран,да имаш добро образование във всички области не само напр. математика, то колежа е перфектното място.учебниците са на английски повечето с малки изклячения, например ако си ПРОФИЛ ФИЗИКА там ти е на български ма тва е чак в 10ти клас.колежа е наи-доброто училище за мен в България в момента,въпреки че си има и недостатъци.ако си решил след това да следваш в чужбина няма по-подходящо място от колежа.дано съм ти помогнал пич

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си