- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- високииии обувки
Висока съм точно колкото теб и аз се притеснявам от същото но днес видях момиче високо сиг около 180 и пак си беше поне със 7 см ток почувствах се като забита в земята и когато застане някое по-високо момиче от мен винаги се чувствам странно защото приятелките ми са по-ниски от мен и просто не съм свикналаПървоначално написано от lusytooo
Аз съм висока 176-7 и нямам ниски обувки и дори обувки с нисък ток.Редовно съм по 9-12 см,може и повече,нз.Преди 3-4 години не исках и да си помисля да нося високи обувки,но сега е обратното.Да,по-висока съм от доста от приятелките ми,а понякога съм почти колкото приятелят ми(той е 190),но мен а и другите около мен не ни интересува,важното е аз как се чувствам![]()
ама мн си висока няма що! аз съм с един два сантиметра по ниска от теб което не ме притеснява да нося 10 сантиметров ток! хората искат да са високи а ти го имаш като комплексПървоначално написано от lusytooo
"мис свят" пак се изказа кое му е смешното? мене пак сте ми смешни вие дето с 10 12 снтиметров ток се опитвате да издължите иначе късите си крака и да прикриете дебелите си задници! тъпи разбирания имаш по добре мълчиПървоначално написано от ReachlessGirl
Еми аз съм 171-2 и си нося по 10-11 см. ток и не,не е смешно.Манекенките,дето са по 1.80+ на какво ходят?! Според мен е красиво и съм на мнение,че високите обувки са и за да подчертаят красотата на дългите крака.(ест. не трябва да се прекалява)Лично за мен не е красиво,когато по-пълно момиче носи обувки с тънък ток..
тфа е доста съдистично ..Първоначално написано от under_black_sky
![]()
ма така си е.. ние ниските,дето не можем да ходим на токчета кфо да кажем ..![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/