- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- високииии обувки
ами здравеите значи аз имам проблем,много съм висока (1.73) обаче много ми харесват високи обувки днес видях едни страхотни ии мисля да си ги взема,обааче много се притиснявам щото съм висока ии да ги носа приятелите ми казват че това не е проблем ноо незнам аз си се притиснявам таа на вас би ли ви било смешно да видите някое високо момиче с високи обувки![]()
![]()
P.S. извинявам се ако се повтаря тази тема![]()
хахах,да ти кажа има и по-високи от теб,които носят токчета.Стига да ти седят хубаво. Ако е така-взимай си ги![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
щом ти харесват обувките - взимай си ги .. има хора, коита са високи по 1.76/7 и носят обувки с високи токчета![]()
Щом ти харесват - купи си ги..
И изобщо да не те бърка мненията на другите..Важното е ти да се чувстваш добре в тях
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
мхмм..пък и повечето високи момичета са стройни и изглждат много добре на висок токчета.![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
Аз съм по-висока от теб и не бих обула,но имам приятелка,с моята височина и си носи токчета,все пак зависи и колко см.е токчето ако е 5-6-7 не виждам проблем![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз съм точно колкото теб висока и днес дори бях с високи обувки ... и мен ме притеснява доста този факт, защото и без това съм достатъчно висока и така ставам още по - висока![]()
защо да ти е неудобно.. какво от това че си висока.. не забравяй че най хубавите модели са виски с високи токчета!!!
На мен не ми харесва като видя някое високо момиче качено на високи токчета (над 8 см.). Ти си решаваш де - ти ще ги носиш.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Кфо те боли ако ти харесват.
Пфффф
Щом ти харесва, да не ти пука за мнението на другите + това е хубаво да си висок.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Първоначално написано от SmilezZz
аз съм малко по-висока от теб и токчетата са ми слабост,не се срамувам да нося.няма нищо по-хубаво от дълъг крак на токчета.и да ти кажа не нося ниски токчета въпреки височината ми-просто обичам
няма любов
Аз съм 1'76 и нося редовно токове![]()
Вземи ги ако не са много високи![]()
ОпределеноПървоначално написано от iLoveChocolate
Няма какво да се чудиш.Взимай ги щом искаш![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
+Първоначално написано от BlueMushroom
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Първоначално написано от SmilezZz
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
И аз съм 1.73 и имам едни високи ботуши,притеснявам се с тях,ама се харесвам пък и има и други високи хора,даже ще им набиваш копмплекси на нискитеА пък имам позната която е 1.77 и носи 11см токчета.Don't worry,be happy,земи си токчетата
![]()
![]()
мии благодаря ви.няма да ми пука ше сии вземаа пък който не му харесва да си гледа работата![]()
само такааПървоначално написано от lusytooo
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
Аз пък съм 1.78см и от време на време слагам токчета,така че да не ти пука кво мислят другите,нали на теб ти харесва,пък и особенно ако си слаба просто перфектно ще се съчетаят токовете с фигурата ти,ще ти издължат краката и ще си страхотна![]()
ами да слаба съмне са мии многоо дълги краката(според мен щот съм си свикнала с тях
) и поради тази причина им се кефя на токовете
![]()
Аз мисля, че по-високите жени, т.е. тези, които имат по-дълги крака са много по-секси от тези, които са слабички и нисички, така че взимай си ги и си ги носи със здраве!![]()