- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- високииии обувки
КомплексиПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
И аз съм висока колкото теб и нося токчета и хич не ми пука за мнението на другите.. Имам една приятелка ,която е по-ниска от мен и само ми се сърди когато си обуя токчета и аз наи-много до 5 см си купувам ,че един път обух 10-12 съм и бях като великан. А пък тази същата "приятелка"си обува обувки с 7-8 см токче и като я вида се сцепвам да се хиля прилича на трол с токчета
.Така ,че да не ти пука мацко щом ти харесват си ги купи
![]()
убедихте меПървоначално написано от DevilWish
и аз мнооого обичам високите токчета, но хората с които се движа да по-нисички от мен дори и с обувки с токчета.. и аз съм 1,76 но вече ще си потърся обувчици с токче
![]()
Аз съм висока 1.67 и когато обуя обувка с токче дори само 5 см, колкото и смешно да звучи, чувствам се като травестит хаха
амии и аз съм 1.68 и като сложа ток 5 см. се чувствам страхотно и по-секси обаче хората от компанията ми са по-ниски и то мене и се стеснявам понякога.. ноо когято се сетя как изглеждам спира да ми пука и се забавлявам.!!!
момиче ти имаш страхотен ръст тва че приятелките ти са ниски тебе кво те *** аз съм 163 и ще ставам на 15 искам да съм малко по висока тренирам волейбол и той ми помага до 2-3 месеца се нядям вече да съм с 3см по висока. Така че приятелките ти да му мислят как да пораснат![]()
![]()
![]()
Аз съм 1,73 и нося до 10см токчета. По-висока съм от момичетата в компанията ми но не ми пука. Хванах си високо гадже и нямам проблеми.Не помня от кога не съм обувала обувки без ток.
еее ти пък я не се излагайаз съм 172 и имам 9см! Най-важното - за бала ще са по-високи
какво се тровиш за глупости
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз бих си ги купила (:
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
аз съм 1.75 и умирам за високи токове (мн. ме дразнят ниски жени с високи токове![]()
мислят си че ще станат по-високи) а и по принцип мъжете харесват високи жени с токове подчертават краката на жената и ги правя много секси не се срамуваи екстра си си http://dance-zil.by.ru/qq43.jpg
![]()
![]()
ниските жени носят високи токове,защото така им харесва,а не "защото си мислят,че ще станат по-високи"Първоначално написано от lori4kavd
що за тъпотия![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
купи си ги!!! и аз днес си взех едни на 10 см ток, а съм даже с 1-2 см по висока от теб![]()
![]()
както казаха по- нагоре, токчета седят мн по- добре на дълъг крак
Аз не съм много ниска,обаче си нося високи токчета.. и то МНОГО високи и нямам проблем!![]()
Завистта няма почивен ден!
То от коментара ти излиза,че на ниските трябва да им е забранено да носят токчета.Първоначално написано от lori4kavd
![]()
![]()
Еми дразнят ме кфо неможе ли да исказвам мнение????Първоначално написано от Glamour92
![]()
![]()
![]()
Естествено,че може да изказваш мнение...но ако звучи по подобен начин няма как да очакваш положителни реакцииПървоначално написано от lori4kavd
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
аз съм 1,68 и нося между 7 и 10 см и не изглеждам грамадна;както казаха високата обувка подчертава крака и изглеждаш доста по-стройнавзимай
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Темата е от Февруари, сигурно вече си е взела вече, ама нищо и аз да кажа...взимай! Аз съм 1,76, ама лятото мисля да си взема. Много ме грее к'во ше говорят....
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
миии няма значение от кога е тематавсъщност взех си ги вече
а относно мнението по горе че ниските момичета са малко смешни с токчета и аз донякаде смятам така
... имам една фр дето е 1.55 има много смешна походка и просто като се качи на токчета изглежда абсурдно
малко кофти е така да говоря ноо.. кво да се прави
![]()
Кофти е, ама си е така. Те повечето не могат да ходят добре на тях.Първоначално написано от lusytooo
В моя град още от 5-ти клас тръгнали с токчета....
![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
емиии аз акто гледам още от 5 клас почнали да забиват гаджета ии да се правят на какичкии пък токчета ли няма да обуят![]()
Еми тогава кажи ми ти как трябва да го иЗкажа тва мнение кат си толкоз умнаПървоначално написано от Glamour92
![]()
умна съм,даПървоначално написано от lori4kavd
![]()
но няма да ти давам насоки за мненията,щото съм гаднярка![]()
ае стига глупости![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Хаха, аз съм малко по-висока и си нося токове, дори имам едни, които са 10 см.![]()
В 6-7ми клас мисля, за пръв път си харесах токчета, но и тогава бях доста височка, и си казах, че ще изглежда много странно и ще приличам на жираф. Обаче, имам лошия навик да си купувам всичко, което ми хареса, дори и да съм сигурна, че няма да го нося. И си купих обувките. На другия ден ги обух - много добре си е даже да си висока, и все пак на токчета!![]()