Цитирай Първоначално написано от Bohis
Цитирай Първоначално написано от Chacho
Ми аз в нашия клас съм от хората, които се "бъзикат" с другите. Не се срамуваме от пороците и недостатъците си и понякога наистина са адски смешни. Нямаме против хората, напротив. Те също се забавляват. А и не търсим шегата само в другите, самоиронията е един много приятен нюанс на хумора.
То така ще излезе,че е хубаво да се смееме на другите . Да,и аз си правя майтапи с някои съученици,но само с тези,с които знам,че няма да има след това сръдни.. даже вече напълно започвам да го отказвам това.Не всяко приятелство или познанство трябва да се свежда до смях и подигравки с другите.. можем да се смеем на много други неща,но е по-лесно на другите.. пълна изродщина е според мен поне. Хората не могат да се осъзнаят и понякога прекрачват тънката граница между майтап и обида.
Или по-скоро много хора се взимат прекалено насериозно. А и подигравката се разминава с това да се смееш на нечия постъпка. На всеки му е ясно, че хората правят грешки. Често тези грешки са дребни, незначителни. Какво ти пука дали някой ще се посмее на тях. В моите очи това е начина да ги преодолееш. Взимаш си поука и намираш хумора в постъпката. Усещаш ли как се опитвам да вкарам описанието си в посока, противоположна на злобата и комплексите. Не съм отрекъл, че има други неща, на които човек може да се смее.