Цитирай Първоначално написано от Bohis
Цитирай Първоначално написано от Chacho
Или по-скоро много хора се взимат прекалено насериозно. А и подигравката се разминава с това да се смееш на нечия постъпка. На всеки му е ясно, че хората правят грешки. Често тези грешки са дребни, незначителни. Какво ти пука дали някой ще се посмее на тях. В моите очи това е начина да ги преодолееш. Взимаш си поука и намираш хумора в постъпката. Усещаш ли как се опитвам да вкарам описанието си в посока, противоположна на злобата и комплексите. Не съм отрекъл, че има други неща, на които човек може да се смее.
Има някои хора обаче,които приемат прекалено навътре и най-малките неща.Познавам хора,които са имали големи проблеми,защото са се връзвали на чуждото мнение и то ги преследва.. даже стават параноични и започват да се притесняват какво ще кажат другите.. размива им се личността.
Просто си изказвах мнението,не те обиждах или нещо.. но за мене обидите и подигравки,дори и невинни,са нещо отвратително
Бе то и аз познавам такива хора, ма гледам да ги не познавам кой знае колко вече. Точно те се взимат на сериозно.

Не съм мислил, че ме обиждаш аз също си изказвам мнението. То затова сме тук - да коментираме и дискутираме.