- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Искате ли да ви зарадвам?
С какво ще ни зарадваш, пък ти...![]()
![]()
![]()
Имайте търпение чада мои.Първоначално написано от TopGun
Хубавите неща искат време.![]()
Е то все едно да кажа какво е ако ви дам жокер :d
Изчакайте, скоро ще го видите. Да се надявам, че ще се зарадвате :P
Айде радвайте
Безплатно сваляне от помагало -> http://pomagalo.69mp3.eu/
Бързо сваляйте и се запасявайте през зимата, защото ако от помагало разберат ще го резнат![]()
Браво!!!![]()
П.С. - Изненадата си струваше чакането...![]()
Вече не работи.![]()
Еми явно вече ни усетиха...Първоначално написано от amk933
![]()
Хаха, не не са ни усетили.
Просто слагах скрипта на сървъра, защото до сега беше на личното ми PC :P
Да, да, заработи пак.Първоначално написано от Pr07o7yp3
Ей, от здраве да не се отървеш...![]()
Евала пич![]()
има някакъв проблем. При свалянето и разархивирането вторя архив е с размер 0 байта.
Нормално, блокирали са ми акаунта.
(В момента нямате достъп до свалянето на материали).
А уж пишеше, че може да свалям колкото искам :X
Здравейте,
за съжаление сега видях, че в помагало пише:
Не знаех за лимита. От тук натам може да процедираме по следния начин:Лимитът за сваляне на материали е 100 на ден. Моля да теглите само материали, които наистина са Ви необходими! Можете да се ориентирате по краткото описание.
- Ще сложа ограничение и всеки ще може да тегли по 2,3, а не както сега на човек по 10-15.
Така проблема е от части решен.
Тъй като помагало засичат по IP адрес, направих скрипта да тегли през прокси.
Така ще имаме по повече сваляния, но ви моля - сваляйте само най-важните неща и не се оливайте, оставете и другите да могат да се възползват от услугата!
Имайте в предвид, че следя всички сваляния и ако някой прекалява, колкото и да ми е неприятно, ще трябва да му огранича достъпа!
Браво![]()
До вчера много ми трябваше, ама нищо, ще дойде време пак да ми трябва, е, ако дотогава са те спряли нищо, хубавото е, че доста хора са успяли да се възползват![]()
Искам само да ви кажа, че съм сложил ограничение по 5 файла дневно.
Съжалявам, но се наложи. За това сваляйте това, което ви е от първа необходимост.
Мисля, че 5 файла са добре![]()
Екстра е! Не вярнам, накой да почне да се оплаква... все пак си направил голяма услуга на много хора, да минат "тънко"...Първоначално написано от Pr07o7yp3
![]()
Мерси и от мен. Избягвам да ползвам помагало.ком, но понякога се налага. А и от там са големи скъперници. Не стига, че искат по 2 и 40 да платиш, за да можеш да теглиш, ами и като решаваш тест ти предлагат срещу смс от 60 ст да ти дадат жокер или пък след като го решиш пак 60 ст за СМС да си видиш грешните отговори.![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised