- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хиларито банната?
Абе хора,верно ли са баннали Хилари![]()
![]()
Ми май да .. Що пък са я баннали![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
щото беше влезла в пререкание с друго девойче![]()
малеее,ама как клюкариме и то за глупости![]()
така е,като човек си няма работа![]()
"Ограниченото същество" си е направило друг профил и продължава да пише, а аз не виждам проблема.![]()
И да, грозно е да клюкарите..![]()
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
О, каква трагедия!!!
Прави го, защото може, а вие се поддавате.
Толкова ли е трудно да не позволите на човек да ви влезе под кожата?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Никой не е недосегаем.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
аз съм недосегаем.
БЕЗСМЪРТНО КОПЕЛЕ СЪМ АЗ
Ще ви секна клюкарника. Извинявам се за причиненото неудобство.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!