- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен Healthy Mix
Здр. :P
Съвсем скоро излезе новият фон дьо тен на BOURJOIS - Healthy Mix :P
Някой ползвал ли го е ? Кажете си мнението за него , ще ми мн е полезно :P
-Пух? - каза Прасчо.
- Да! - отговори Пух.
- Нищо - каза Прасчо, хващайки го за лапичката.. Просто исках да съм сигурен,че те има Пух...
Даааа ползвала съм го и съм супер доволна.Купих си го миналата седмица и ми остана малко трябва да си взема отново,ако питаш мен вземи си все пак всяка кожа е различна,нооо аз съм супер доволна от него
а на каква цена е ??![]()
Научих се да забравям незабравими неща!
Мога да кажа НЕ,к0гато iiскам да iiзкрешя ДА!
по принцип е 19.40 , но през февруари е 14.40![]()
-Пух? - каза Прасчо.
- Да! - отговори Пух.
- Нищо - каза Прасчо, хващайки го за лапичката.. Просто исках да съм сигурен,че те има Пух...
мхм...мерси замислям се да си го зема..че и без това имам нужда пък и щом е хубав.. :P
Научих се да забравям незабравими неща!
Мога да кажа НЕ,к0гато iiскам да iiзкрешя ДА!
Аз имам този стария, без плодовете който е и е много добър. Сигурна съм, че и този ще е такъв.
da i az misleh da si go vzimam i 4etoh mn za nego hubav![]()
e te v turnovo oshte ne sa go dostavili v magazinite
![]()
Първоначално написано от alexchetoY
![]()
![]()
колко ползваш че вече ти свършва за една седмица
амииииииискам да ви питам нещо
![]()
Той такъв по-лек и по-течен ли е или е някакъв по- гъстичък???
da lek i te4en e! dnes go vzex! ama pak ne ocelix cveta! ni6to lqtoto 6te go slagam! kat xvana ten![]()
Да попитам, прикрива ли петна? Ако имаш например някакво кафяво петно от пъпка скрива ли го?
Da![]()
В Glamour имаше този ФДТ.Мислех да го пробвам макар че нямам много нужда от фон дьо тен, но наште казаха че 15 лв е много за ФДТ и не може
Така че поне няма да си мечтая за него вече
![]()
mislq 4e 15 lv si struvat az ve4e si go kupih i e mn qk 4ak ne o4akvah pravi ti liceto da prili4a na porcelanova kukla mn e hubav probvaite go!!!![]()
![]()
![]()
Някой знае ли сега колко струва?Ако е 15 ок ама 20 нз дали мога да дам.А и ако някой може да ми каже дали го има в DM.Утре мисля да ходя специално за него да го търся и ще ми е от полза да знам (говоря за този DM срещу Лъвов мост.
20 лв. довчера ми свидеха да дам за фон дьо тен, защото едно, че не си изкарвам още сама парите, че да ги давам за глупости, второ, че просто съм стисната.И все пак, разходих се, за да го видя. Изтървах промоцията, но това е без значение. 20 или 15 лв. за някакво миниатюрно шишенце...
Ако не бях виждала снимка на фон дьо тена преди, щях да си помисля, че това е мостра.
![]()
Аз съм с него!! Хипер доволна съм . Толкова добре се адаптира към кожата и е с толкова лека формула- страхотен е !
Аз пробвах мостраната.. Не ми хареса. На моята кожа не беше покривен, изглеждах като намазана с глина. Ползвам си Афинитона.
И при мен е така и аз сега мисля да си купя Афинитона.Първоначално написано от Shadowsogirl
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Не бих си го купила втори път.
Нанася се лесно и се адаптира много добре към кожата. Аз си взех втория цвят (както правя с всички фон дьо тен-и) и като го сложих изглеждах ужасно. Но след 5 минути като попи в кожата, изглеждаше сравнително добре. Прикрива черните точки, но пъпките - не![]()
Az sum dovolna ,kojata izglejda gladka i blqskava ;]
А да попитам дълготраен ли е .. мен ме устройва точно това да не е толкова покривен .. но искам да издържа поне 8-10 часа /отдолу слагам и тонален крем/ и ако някой има новия на Афинитон антибактериалния,да каже дали издържа поне 8-10 часа.. защото искам като ида на даскало да ми държи поне от 7.30 до към 2-3 .. (: Koй от двата е по-дълготраен![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips