.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Чикии с лубрикант

Да ви попитам пробвали ли сте да си биете чикия и да сложите любрикант и да е хлъзгаво!Чудя се дали да си купя и да видя как ще е!Кефи ли ви?Какъв да си купя!Какво е чувството!Благодаря

Re: Чикии с лубрикант

Цитирай Първоначално написано от memo83
    Да ви попитам пробвали ли сте да си биете чикия и да сложите любрикант и да е хлъзгаво!Чудя се дали да си купя и да видя как ще е!Кефи ли ви?Какъв да си купя!Какво е чувството!Благодаря
    xaax намери си гадже , иначе 2 пъти бях пробвал и е по яко обаче ще ти омръзне ако си много див чикиджия, иначе опеделено е по-яко

ami qk chigigjiq sam po 2 pati zadaljitelno na den ama ne s prezervativ a ot teq v shishenchata nali me razbra a kakav si si kupil kolko stryva hlazga li se napodobqva li na pravene na seks sajalqvam che ppisha na latinica no pisha ot gsma

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    ami qk chigigjiq sam po 2 pati zadaljitelno na den ama ne s prezervativ a ot teq v shishenchata nali me razbra a kakav si si kupil kolko stryva hlazga li se napodobqva li na pravene na seks sajalqvam che ppisha na latinica no pisha ot gsma
    за чикия не съм пробвал ама иначе си купи да е на водна основа дурекс са по 10лв
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Аз съм виждал в големите магазини като Пикадили (в Мол София) мисля че и другаде съм ги виждал то е масаж гел и лубрикант в 1 или нещо подобно, просто съм го виждал като си копувам нещо седи на касите и съм се замислял

Супер фен Аватара на cookie_master
    омг
    МОМИЧЕ!

Мерси а иначе лесно ли се одмива а няма ли го в некой презервативи на малко пакетче или само пакетче?

Град
    ДжойнтЛенД
    Автора ти на колко години си бе ?
    One 4 the money , two 4 the show

Почти на 16, но не съм водил полов живот!

are you fuck with me ?!?

Повече от фен
    А, моля, моля. Никой не се е родил научен. Недейте да се правите на супер умните и всезнаещи гражданчета !

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Пробвай,нищо лошо няма да ти стане.
    Станислава

Повече от фен Аватара на c0ci
    Мерси а иначе лесно ли се одмива а няма ли го в некой презервативи на малко пакетче или само пакетче?
    в спортекс има лубрикант

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Мда, голям кеф е, само че си дръж близо до тебе разни салфетки или кърпа задължително, че става голямо мазало Аз съм пробвал с вазелин от аптеката, върши страхотна работа и е абсолютно безвреден, "а миенето е лесно като детска игра"
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Град
    София
    окей никой не се е родил научен но МОЖЕ ЛИ ДА СИ БИЕШ ЧИКИЙ С ЛУБРТИКАНТ БЕ ХОРА ... осъзнайте се .. пич ако питаш мен си намери приятелка ...
    Exorcism !

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от ozzy
    окей никой не се е родил научен но МОЖЕ ЛИ ДА СИ БИЕШ ЧИКИЙ С ЛУБРТИКАНТ БЕ ХОРА ... осъзнайте се .. пич ако питаш мен си намери приятелка ...
    Що бе човек, като нещо е хубаво, защо да не се практикува. С тия лубриканти започнах точно заради приятелката си (много бивша). Тя имаше проблеми с овлажняването, болеше я и решихме да пробваме така. Въпреки това пак я болеше и реши да ме довърши поне на ръчна, колкото да не съм капо. Тогава открих кефа А и това "Трябва да си намериш приятелка..." винаги ми е звучало адски неприятно, един вид да те отмени от чикиите...Пък и кой е казал, че като имаш приятелка, не трябва пак да си правиш кефа...
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

пробвай..

Град
    [На Метри От Земята]
    що не пробваш да си намериш гадже
    Просто аз

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    що не пробваш да си намериш гадже
    +

той не те е питал дали да си намери гадже или не пишете по-темата!!!
    а иначе незнам не съм пробвал но сигурно ще е яко прбвал съм с разни друго подобни кремчета .....
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    Pernik
    Брато, аз съм пробвал със балсам за коса, пяна гентамицин или сапун. Парвите два метода са добри, със сапун е яко, но се претрива тоягата и после щипе.

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Аз съм го правила на приятеля ми,но не с лубрикан, а с най-обикновен вазелин, той каза че било уникално яко ..... купи си и пробвай не мисля, че има нещо лошо ...
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

С тоя вазелин цялата патка ли клепате или само главата

Цитирай Първоначално написано от edinaka93
    are you fuck with me ?!?
    ако беше изчукал нещо нямаше да пише такива тъпи теми

Град
    София
    Пиша по темата ТОВА ПОДЯВОЛИТЕ Е ОВЛАЖНИТЕЛ КАКВИ ЧИКИЙ БЕ ХОРА С ОВЛАЖНИТЕЛ ЗАЩО ДА НЕ ТИ СЕ ПРОТРИЯТ РАЦЕТЕ ЛИ ?!?!?! това за приятелката е истина .. ако не искаш цел живот да караш на чикий си намери и тва докато си имаш гадже трябва да си правиш кефа
    Аз:
    -Защо да си го правя сам като може някой друг да ми го прави ?!
    Exorcism !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си