- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чикии с лубрикант
Да ви попитам пробвали ли сте да си биете чикия и да сложите любрикант и да е хлъзгаво!Чудя се дали да си купя и да видя как ще е!Кефи ли ви?Какъв да си купя!Какво е чувството!Благодаря
xaax намери си гаджеПървоначално написано от memo83
, иначе 2 пъти бях пробвал и е по яко
обаче ще ти омръзне ако си много див чикиджия, иначе опеделено е по-яко
![]()
ami qk chigigjiq sam po 2 pati zadaljitelno na den ama ne s prezervativ a ot teq v shishenchata nali me razbra a kakav si si kupil kolko stryva hlazga li se napodobqva li na pravene na seks sajalqvam che ppisha na latinica no pisha ot gsma
Аз съм виждал в големите магазини като Пикадили (в Мол София) мисля че и другаде съм ги виждал то е масаж гел и лубрикант в 1 или нещо подобно, просто съм го виждал като си копувам нещо седи на касите и съм се замислял![]()
![]()
Мерси а иначе лесно ли се одмива а няма ли го в некой презервативи на малко пакетче или само пакетче?
Автора ти на колко години си бе ?
One 4 the money , two 4 the show
Почти на 16, но не съм водил полов живот!![]()
are you fuck with me ?!?![]()
А, моля, моля. Никой не се е родил научен. Недейте да се правите на супер умните и всезнаещи гражданчета !![]()
в спортекс има лубрикантПървоначално написано от memo83
![]()
Мда, голям кеф е, само че си дръж близо до тебе разни салфетки или кърпа задължително, че става голямо мазалоАз съм пробвал с вазелин от аптеката, върши страхотна работа и е абсолютно безвреден, "а миенето е лесно като детска игра"
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
окей никой не се е родил научен но МОЖЕ ЛИ ДА СИ БИЕШ ЧИКИЙ С ЛУБРТИКАНТ БЕ ХОРА ... осъзнайте се .. пич ако питаш мен си намери приятелка ...
Exorcism !
Що бе човек, като нещо е хубаво, защо да не се практикува. С тия лубриканти започнах точно заради приятелката си (много бивша). Тя имаше проблеми с овлажняването, болеше я и решихме да пробваме така. Въпреки това пак я болеше и реши да ме довърши поне на ръчна, колкото да не съм капо. Тогава открих кефаПървоначално написано от ozzy
А и това "Трябва да си намериш приятелка..." винаги ми е звучало адски неприятно, един вид да те отмени от чикиите...Пък и кой е казал, че като имаш приятелка, не трябва пак да си правиш кефа...
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
що не пробваш да си намериш гадже
Просто аз
+Първоначално написано от Neopitom3na
той не те е питал дали да си намери гадже или не пишете по-темата!!!
а иначе незнам не съм пробвал но сигурно ще е яко прбвал съм с разни друго подобни кремчета .....![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Брато, аз съм пробвал със балсам за коса, пяна гентамицин или сапун. Парвите два метода са добри, със сапун е яко, но се претрива тоягата и после щипе.
С тоя вазелин цялата патка ли клепате или само главата
ако беше изчукал нещо нямаше да пише такива тъпи темиПървоначално написано от edinaka93
![]()
![]()
Пиша по темата ТОВА ПОДЯВОЛИТЕ Е ОВЛАЖНИТЕЛ КАКВИ ЧИКИЙ БЕ ХОРА С ОВЛАЖНИТЕЛ ЗАЩО ДА НЕ ТИ СЕ ПРОТРИЯТ РАЦЕТЕ ЛИ ?!?!?! това за приятелката е истина .. ако не искаш цел живот да караш на чикий си намери и тва докато си имаш гадже трябва да си правиш кефа
Аз:
-Защо да си го правя сам като може някой друг да ми го прави ?!
Exorcism !