.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Голям фен Аватара на Dollystar

Защо е така...? ;(:(:(

Здравейте на всички ... напоследък забелязвам, че всяка тема е написана от момиче, защо няма момчета, които да се вайкат зарази някой, който ги разиграва... толкова ли сме чувствителни или те просто не приемат нещата толкова насериозно.. навътре...
    Заради проклетата гордост ли е така, немога да си обясня... нима на момчетата не йм пука, и само момичетата изпитват чувства?
    Наистина съм объркана...

Извинете ме ако темата е глупава и безсмислена, просто констатирам!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Не сте чувствителни, а сте филмирани повече от нужното.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Просто момчетата не си набиват толкова филми
    Брях,брях

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми завися ся от ситуацията и от хората
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    не,просто те не си губят времето по форумите като нас и си живеят нормално живота без да се впрягат
    тва ,че не споделят разни теми с нас ,не значи ,че не са чувствителни ебахти изкара ги пълни животни

моя си е супер и споделя всико с мен ..дори сме плакали двамата..много обичам като ми казва всичко
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Аз пък мисля, че ние сме прекалено чувствителни, в някой случаи преиграваме... вдигаме много шум за нищо

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не е до пола.
    Пък и тук има повече момичета отколкото момчета.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA

Съгласна съм на 100%
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Аз пък мисля, че ние сме прекалено чувствителни, в някой случаи преиграваме... вдигаме много шум за нищо
    Браво! Малко моми4ета са толкова зрели да признаят тази неоспорима истина. А на въпроса няма да отговарям, просто е глупав, съжалявам.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA

Съгласна съм на 100%
    на 200 по-скоро....впрягаме се за пълните глупости,а после се ядосваме ,защо изобщо сме се ядосали на глупостите....пракалено сме чувствителни явно....ако си живеем безгрижно ще е най-добре за всички

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Да ей сега пуснах тема: "Плачат ли мъжете?" И искам да видя отговорите на момчетат, но често да ти кажа като се замисля освен за пари за друго не биха ревали. Едвали биха си късали косите за някоя като нас дето е седнала да се оплаква тука и да търси утеха. Да, безчувствени са и ще продължавам да го мисля. Само ни карат да страдаме и ни използват. Писна ми от разочароваания и чудеса вече.. Няма щастие няма нищо..

Град
    Пловдив
    Аз съм много чуствителен макар,че не изглеждам така и ако обичам някоя и тя ме изостави,още същия ден ще си забия ножа в артерията която е почти до сърцето,ще се мъча към 10 - 20 минути и ще пукна от загуба на кръв . (това го казвам сериозно,някой да не си помисли,че се ебавам.)
    НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .

Скайп : somebody---

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    О пука им. Просто не се тръшкат и вайкат толкова явно.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

пфф .. аз пък съм забелязала, че много повече зачестиха "връзките еднодневки" отколкото задълбочените .. и как на момчетата ще им пука за такова нещо от сорта на дни? Те и без това са родени с мисълта "да не се поддавам на чувствата" (или поне повечето) .. ако го направят след "нея" всяка следваща е нищо .. Омаловажават всичко останало .. Докаъто ние момичетата много по - лесно се привързваме, успяваме да преодолеем раздяла и тн .. кофти ама решението е да не се мятаме на всеки втори и да си търсим от малкото момчета, които не са с по - гореспоменатото мислене, защото само страдаме ..

Мега фен Аватара на xoxi
    А може би защото не обичат да се оплакват по форумите ?!
    Това, че не всички пишат теми с коя/кой са скъсали и т.н. не означава, че не изпитват чувства.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    оо аз колкото теми съм изписал и ве4е ми омръзна
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Трябва ли да правим теми в форума за да Ви покажем , че сме чувствителни ?

не са объркани, не са и наранени (поне по-голямата част) .. просто търсят съжаление и внимание, което отговаря и на въпроса защо момчетата не пускат такива теми
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си