- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя!
Баси неразбраните хора дето сте![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
Бати лапетата..![]()
Ако искаш да знаеш, съм на 15 години и нещата са сериозни!Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
Yeah, sure, and pigs fly!Първоначално написано от Lucksy
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Искаш сериозен отговор мии добре. Отиваш казваш му така и така искам да се видим, да излезем. Говорите си, ако си паснете супер, ако не здраве. Капиш?
а защо да не летят-даже и по вода ще проходят скоро,както е тръгнало всичко да е с краката нагоре...Първоначално написано от valdesbg
не успях да прочета нищо,защото си изтрила темата,но предпалагам,че еедна от поредните тип-аз го харесвам сериозно и какво да направя...така ,че коментар няма ,а търсачките са безплатни мисля
бтв добра логика-нещата са сууууупер сериозни след 15,даже след детската градина..мисля,че е време от 1 ви клас вече да обсъждате връзките си![]()
Ако си на 15 и нещата наистина са сериозни, знай че не търсиш съвет където трябва.![]()
(Така де... все пак за какво ставаше въпрос?)
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
и ше викаш ''ооооу, предлагат ми хилядаа- и жени, и мъже, не знам какво да правяяяя''... а после съм билаааа кучкаааа![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does! can he swing from a web? no he can, he's a pig! lookout! here comes the spider pig!Първоначално написано от valdesbg
добре
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
бързо спаметеееееееееееееееееее ееееееее![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от sladur4etyYy
и най~важното: 'защото не се вързвам на такива лайна!!!'
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now