.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град

K'во да сторя

От край време харесвам едно момиче...... тя не ме харесва и за да ми направи гадно тръгна с най-добрия ми приятел, а той предния ден скъса с неговата любима.... това се случи на един купон на който аз се опитах да я целуна, но неуспях и после се сбих заради нея с едно момче което я обиждаше.... тя ми се разсърди и т.н.... след това сиг. за да ме дразни каза, че съм имал шанс преди да сторя тея глупости на купона, но вече го нямам защото е с моето "бфф".... знам че няма да са дълго заедно, защото той вече живее в Ловеч и се чудя какво да направя..... сега искам да и взема нещо за свети валентин, но незнам какво...... може ли да кажете нещо което вие мислите да вземете на свойте половинки
    П.С.1 Какво да и взема
    П.С.2 Какво да направя с нея и моя приятел (да се меся или не, знам че не я харесва ама...)

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Не си заслужава.Има къде къде по-достойни от нея.Зарежи я,и нея,и така наречения ти приятел.Знам,че не е лесно,ама ше се наложи..Не стига,че си се сбил заради нея,ми и ше ти се сърди Недей да и взимаш нищо,нито да им се месиш..просто няма смисъл
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Това момиче май те разиграва - наистина не си заслужава.

А приятеля ти... той какво общо има с вас, при положение, че е тръгнал с момиче, с което ти си нямал никаква връзка?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

В никакъв случай не бива да и лазиш в краката (е, има изклю4ения де ) . Така както я описа май не е много стока, замял си се, но като ти мине ще се огледаш за нещо което си струва. Не те заслужава!

Мега фен
    игнорирай я!!! никви подаръци, я се стягай, женчо!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от doubledmg
    ^ ако е знаел че я харесва го е напраил и тои да му е гадно на тоз ? :д
    Мда, ако е така автора има правото е обиден на приятеля си, но никъде нищо не е уточнено, че той е знаел...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ама скарай му се, няма к'во да го търпиш!

Град
    ВарНа
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ама скарай му се, няма к'во да го търпиш!
    Fuck you bitches ;p

Голям фен Аватара на Dollystar
    Тя може би очаква точно това- да я гониш и да й се молиш.. ако се дръпнеш за малко тя сама ще те потърси ..
    +тва.. недей да се караш с приятеля си заради тааа.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Мисля,че на тоя етап трябва да се отдръпнеш за да не съжеляваш по- късно .Ако е казано ,тя ще дойде при теб сама.Ама да ти кажа ли ,не губиш много ако не го направи.Не се меси в чуждите взаймотношения,на-много да си довлечеш интриги и после да се биеш по главата
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 3motion
    Не си заслужава.Има къде къде по-достойни от нея.Зарежи я,и нея,и така наречения ти приятел.Знам,че не е лесно,ама ше се наложи..Не стига,че си се сбил заради нея,ми и ше ти се сърди Недей да и взимаш нищо,нито да им се месиш..просто няма смисъл

Супер фен Аватара на nymphadora
    малее,колко теми изчетох за тая госпожица
    махни я,не си заслужава,тя те разиграва както си иска
    пък и приятелят ти явно не ти е толкова добър,щом е тръгнал с нея

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ти не си добре,това момиче изобщо не заслужава твоето внимание,кво остава за подараци,я се стегни и я остави,не е единственната,ще има мн други,който поне ще си заслужават
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Знам, че е трудно да захаресваш друга, или да приемеш, че не можеш да я имаш, но се опитай. Замисли се по колко начини е показвала, че е идиотка... Мога да ти кажа, че не си струва да се занимаваш с нея, но това няма да има значение за теб. По-добре не и купувай нищо за свети валентин. Не и показвай, че си нейн. Ако все пак искаш да се бориш за нея, смени тактиката. Накарай я да разбере, че си труден. В един момент и показвай, че я харесваш, в слудващия можеш да се зарибяваш с някое дрего момиче. Ако тя все пак има малки симпатии към теб, това трябва да помогне.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Не се занимавай с нея. Тя не заслужава и един твой поглед, а ти чак подарък ще й купуваш....
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Не се занимавай с нея. Тя не заслужава и един твой поглед, а ти чак подарък ще й купуваш....
    точно така
    За кво ти е тая?!
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

+10000000000
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Според мен няма смисъл.Разбирам, че имаш чувства към нея, но замисли се.. тя се чуди как да ти направи мръсно, а ти ще си даваш парите и ще си хабиш нервите за нея ?? А приятелят ти, едва ли е толкова добър, след като ходи с нея, въпреки че знае за твоите чувства.Ти си знаеш, но за мене най-правилното решение е да ги заебеш и двамата и да продължиш напред с високо вдигната глава

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Нали знаете надеждата умира последна..... а при мен се увеличи, защото вече не е с най-добрия ми приятел... харесал съм и едно мече, което държи сърце, а сърцето издава звуци
    П.С. Става ли този подарък (think)

Нормалните филми за 6-класници.

ти си луд бе!! как ще й взимаш подарък за свети валентин ?? по-добре й забий 1 кирка в главата. дори и целия свят да й купиш тя едва ли ще те хареса!! (това разбира се не се отнася до мен .. базикам се спокойно)
    а тоя проблем между другото го имаше и 1 френд от Ловеч да не си му ти БФФ-то случайно
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    in y0ur mind ;]
    боже .. такива заслужават един страв ритник по ззадника,една,две псувни и едно КРАЙ ... хич да не ти пука за нея .. та тя според мене е една използвачка .. има мн други,които си заслужават мн повече твойто внимание тъй че бий и шута и отивай на лов
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Леле ти добре ли си, в никакъв случай не й подарявай нищо, отдалечи се от нея, все едно не съществува, тя се е изгаврила с тебе, ти ще й лазиш в краката?!?!?!? Колкото и да я харесваш след това просто не виждам как са ти още по-силни чувствата... Досега не си ли срещал такива момичета...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: K'во да сторя

Цитирай Първоначално написано от dakata123
    От край време харесвам едно момиче...... тя не ме харесва и за да ми направи гадно тръгна с най-добрия ми приятел, а той предния ден скъса с неговата любима.... това се случи на един купон на който аз се опитах да я целуна, но неуспях и после се сбих заради нея с едно момче което я обиждаше.... тя ми се разсърди и т.н.... след това сиг. за да ме дразни каза, че съм имал шанс преди да сторя тея глупости на купона, но вече го нямам защото е с моето "бфф".... знам че няма да са дълго заедно, защото той вече живее в Ловеч и се чудя какво да направя..... сега искам да и взема нещо за свети валентин, но незнам какво...... може ли да кажете нещо което вие мислите да вземете на свойте половинки
    П.С.1 Какво да и взема
    П.С.2 Какво да направя с нея и моя приятел (да се меся или не, знам че не я харесва ама...)
    щ
    Тя е кучка братт. Ебава се с теб отпиши я най-добре. Преди като бях по-малък съм бил в подобна ситуация. Мастията тръгна с приятела ми. 1-2 седмици ми беше кофти, ама й теглих майните. Тя като видя, че не ебаам вече заряза и него и не съм я виждал от тогава.
    Като виждаш, че не те щат по-добре се отказвай, за да не ставаш жалък. А с подаръци, услуги и глезене никога няма да я спечелиш, особено в ситуацията, в която си.
    Temet Nosce

벨야카

+

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си