.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

отново за лубовта от разтояние

съжалявам но старата тема беше закрита заштото не бях писала на кирилица...прочетох коментарите ви иии мисля че наистина понякога е възможна както ви казах аз не се бях виждала с него от доста време но сякаш като известно време беше далече от мен го заобичах отште повече ...доста странно ии аз сама не мога да се разбера но такъф е животаа

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Не се захващай по-добре.Имал съм такава връзка и имаше много усложнения.
    Westside rollin' all day, every day

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ЛЮбовта от разстояние не е невъзможна..
    При някои това кара да заобичат човека повече,при други да се забравят..
    Аз лично не вярвам,че наистина има любов от разстояние..
    Все пак хората са казали:
    - "Невиждани очите се забравят"..
    Дали е така или не,не знам..Но не ми се вярва..Все пак всеки иска да вижда половинката си при себе си + едно е да говориш по телефона/скайпа,друго е да се срещнете двамата,да се гушнете и т.н.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    ти любов сто пъти го написа и грешно,я си купи некое речниче,че си зле по БГ,а за любовта ти-нема такава,когато двама души се разделят те търсят нови идеали,нова почва за развитие,срещат се с много нови,и се забравят,сорри "ма мен" ,но търси нов/а
    нз кфо си
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Връзката помежду им трябва да бъде наистина силна.И двамата трябва да имат сериозни намерения.И най-важното - трябва да бъдат готови.
    Трудностите биха го направили интересно.Едно е сигурно - няма да си омръзнат.
    Трябва да са способни да понесат и евентуална физическа изневяра.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    ЛЮбовта от разстояние не е невъзможна..
    При някои това кара да заобичат човека повече,при други да се забравят..
    Аз лично не вярвам,че наистина има любов от разстояние..
    Все пак хората са казали:
    - "Невиждани очите се забравят"..
    Дали е така или не,не знам..Но не ми се вярва..Все пак всеки иска да вижда половинката си при себе си + едно е да говориш по телефона/скайпа,друго е да се срещнете двамата,да се гушнете и т.н.
    + Вси4ко зависи все пак от хората и всеки си има мнение

Мм зависи какво разстояние. Например: тя е от еди кой си град, а той от град на 60 км от нейния. Виждат се само събота и неделя, почти всяка седмица - в този случай е възможно. Пък и така няма да си омръзнат. Втори пример: тя е от еди кой си град, а той от град на 300 км от нейния. Виждат се, в най добрия случай, веднъж на 2 месеца - не мисля, че такава връзка бил издържала много..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Тук има малко отговори за любовта от разстояние

Град
    in my weird world
    слабо ме вълнува вашата лУбов от разстояние
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Мм зависи какво разстояние. Например: тя е от еди кой си град, а той от град на 60 км от нейния. Виждат се само събота и неделя, почти всяка седмица - в този случай е възможно. Пък и така няма да си омръзнат. Втори пример: тя е от еди кой си град, а той от град на 300 км от нейния. Виждат се, в най добрия случай, веднъж на 2 месеца - не мисля, че такава връзка бил издържала много..
    Наистина в първия случай няма никакъв проблем и всичко си е повече от чудесно, но втория случай не.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Наистина в първия случай няма никакъв проблем и всичко си е повече от чудесно, но втория случай не.
    Така е.Макар че пак си има усложненията.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    не ти тряя
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    слабо ме вълнува вашата лУбов от разстояние
    +++
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

след лубов и зашото спрях да чета
    задник съм

Хубавото на тези връзки е, че сте заедно, а всъщност не сте. Той си живее живота, ти си живееш живота, и ходите само "в мислите си" и "по телефонните разговори".
    Има си и хубави страни.
    Поне няма да се плющиш насам-натам с нови и непостоянни гаджета, а ще живееш с мисълта за някого си.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Връзката помежду им трябва да бъде наистина силна.И двамата трябва да имат сериозни намерения.И най-важното - трябва да бъдат готови.
    Трудностите биха го направили интересно.Едно е сигурно - няма да си омръзнат.
    Трябва да са способни да понесат и евентуална физическа изневяра.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на Nich
    не съм чела предишната тема и мога само да каза че ако наистина има любов, нищо не може да и попречи

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Не се отказвайте от дистанционна връзка само защото сте чули хиляда хиляди истории за неуспешни такива връзки.

Ако дадена дистанционна връзка приключи, не е задължително да е заради разстоянието. Най-вероятно е защото нещо в нея не е наред.

не се захващай

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Най-вероятно е защото нещо в нея не е наред.
    So damn right

Отчаяние + нерешителност ми звучат като добри доводи.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе не е невъзможна такава връзка, но зависи от много неща - от това на какво разстояние сте един от друг, от това дали ще можете да го съкращавате и да се виждате по-често, от това дали намеренията са ви сериозни, дали наистина се искате и обичате... Възможно е, но е адски трудно и трябва да истина да сте доста силни психически, за да издържите.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Не се отказвайте от дистанционна връзка само защото сте чули хиляда хиляди истории за неуспешни такива връзки.

Ако дадена дистанционна връзка приключи, не е задължително да е заради разстоянието. Най-вероятно е защото нещо в нея не е наред.
    Напълно съм съгласна!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз вече не се занимавам с такива глупости.. Съвсем друго си е да се виждате през ден, да се прегъщате и целувате.. и това не може въобще да се сравнява с писането на съобщения, или разговорите по скайп.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Sofia
    При нас има и от двата случая. Аз съм от София, тя от Стара Загора, разстояние 250 км, но пък се виждаме през 1-2 седмици и се трае. Или аз отивам или тя идва, като стоим по 3-4 дни.
    Пък и например ако се пътува с подходящ влак, излиза адски изгодно - например Сф-Стз е 3 часа, с климатик, удобни седалки и 130км/ч и всичко това за 8,50лв на посока. Така преспокойно, при наличие на време, може и всеки уикенда да се пътува.
    Относно другата страна на въпроса - според мен, положителното на разстоянието е, че засилва малко или много чувствата и усещането, когато видиш любимия човек след като не сте се виждали примерно 2 седмици е неповторимо. Разбира се, има и много отрицателни страни - раздялата на гарата/автогарата, невъзможността за жив контакт, оставането на сухо за 1-2 седмици и т.н. Но поне засега, за 1 година и 3 месеца щастлива връзка, сме оцелели.
    Това е, за любовта граници няма!

Цитирай Първоначално написано от XStyle
    При нас има и от двата случая. Аз съм от София, тя от Стара Загора, разстояние 250 км, но пък се виждаме през 1-2 седмици и се трае. Или аз отивам или тя идва, като стоим по 3-4 дни.
    Пък и например ако се пътува с подходящ влак, излиза адски изгодно - например Сф-Стз е 3 часа, с климатик, удобни седалки и 130км/ч и всичко това за 8,50лв на посока. Така преспокойно, при наличие на време, може и всеки уикенда да се пътува.
    Относно другата страна на въпроса - според мен, положителното на разстоянието е, че засилва малко или много чувствата и усещането, когато видиш любимия човек след като не сте се виждали примерно 2 седмици е неповторимо. Разбира се, има и много отрицателни страни - раздялата на гарата/автогарата, невъзможността за жив контакт, оставането на сухо за 1-2 седмици и т.н. Но поне засега, за 1 година и 3 месеца щастлива връзка, сме оцелели.
    Това е, за любовта граници няма!

Много се радвам на такива хора като теб
    от една страна е супер оптимизъм да мисли човек така
    от друга страна пак е готино защото като видиш половинката
    на гарата или където се срещате
    чувството е необяснимо.
    И хубавото е ( за тези които оценяват тези неща т.е малките неща)
    че изминаваме толкова много път за да видим половинката
    само и само да сме заедно и тва сякаш вдъхва поече чувство в
    цялата работа...
    Едни казват че не е хубаво шото може би им доставя тъпи спомени
    или пък просто си мислят че е глупаво
    .. но се пак има различни хора с различни изгледи
    ии мисля че е тъпо ако някой се присмее на такъв силен човек
    като теб (т.е че издържаш на такова нещо и въпреки всичко ви е готино)
    просто има хора които не разбират защо го правим

Аз също имам такава връзка ии не ме е срам да кажа
    макар че знам какви ще са реакциите на останалите хора ..

както и да е та исках да кажа с това
    че супер се радвам на такива хора като теб
    т.е че още има такива бройки.. единици които мислят друго яче
    от останалите
    тва ни отличава от различен ъгъл над нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си