- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плачат ли мъжете?
хех 2 гре6ки е напрайло мом4ето и веднагаПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
eм..злобна съм,кво да се правиПървоначално написано от awerw
![]()
подтисни злобатаПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
не могаПървоначално написано от awerw
![]()
е зна4и ти трябва някой да те укротиПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
sapphire5![]()
няма човек,който да е способен на тва![]()
зна4и трява да прибягват до по-строги меркиПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
sapphire5![]()
Не съм плакал за момиче,но за други неща,да ... като загуба на близък например ...
П.С. - не мисля да плача за момиче !
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Плачат.
Аз лично не се сдържам , когато видя , че моето момиче е тъжно и аз не мога да направя нищо.![]()
Може да ме разплаче само човек , на който държа адски много и обичам истински.
Взеха ми сърцето![]()
хуахах...кви?Първоначално написано от awerw
не искам и тук да ме помислят за перверзенПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
sapphire5![]()
Първоначално написано от ReachlessGirl
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Welcome 2 ma life xDПървоначално написано от awerw
аа а аз си мислех 4е не съм добре до6ълПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
sapphire5![]()
Човек който не показва емоциите си, било то и чрез сълзи - не е човек
И да .. плачат !
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Да, плачат. Това че не показват емоциите си толкова явно, не означава, че те липсват.![]()
Виждала съм момче да плаче, наранено от думи... думи улучили най-слабото му място.
Единственото момче, което мога да нарека приятел, не беше плакал от 4 години. Отиде в града на приятелката си, за да я види. На следваищя ден той тръгваше, а тя го молеше да остане... искаше, но не можеше. Пред нея скри сълзите си, защото поне един от тях трябваше да издържи, но качвайки се във влака... за пръв път от толкова години той... плачеше.
Правете си изводите.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Плачат разбира се, няколко пъти се е случвало приятелят ми да се разплаче пред мен. Става въпрос, че плачат за по големи и сериозни неща, от колко ние момичетата.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Плачат за несподелена любов и за нещо към което са се привързали много и са го изгубили. Има различни мъже, некой са по емоционални и не им пука пред кой плачат, други плачат и не позволяват на никой да ги види и да разбере,че плачат.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Разбира се, че плачат.Все пак и те са хора.Това че избягват да изразяват чувствата си на всеослушание, не значи че са безчуствени животни.![]()
Аз не плача !
Защо ли ? - защото не мога, пък и мъж да плаче е признак на слабост според мен![]()
Те също плачат като нас (само че не толкова често) ама разликата е, че ако ние се разревем пред други хора просто ще предизвикаме съжаление и симпатии, а те ще изгубят уважението на всички (а не трябва да е така според мен)
В живота на всеки има неприятни мигове, обрати. Всеки плаче. Мъжете и жените са еднакво емоционални. Не си мисли, че като се каже ''мъж'', той е някакъв камък, не разбиращ и не чувстващ нищичко.![]()
![]()
![]()
............ PS: Според мен няма такъв филм: сълзите да са израз на слабост. Изключително много ме натъжава факът, че толкова много родители възпитават своите ''мъжлета''
така. Много ми става тъжничко, наистина. Всеки плаче, бе хора ! Всеки !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш