- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плачат ли мъжете?
Плачем, я, да не сме от камък (:
Разликата е в честотата и причината.
А т'ва че истинският мъж не плаче е безумно. По същност плачът е същото, което е желанието за бой или по-агресивносто поведение - кривване от емоционалния и психически баланс. Не може едното да се оправдава, а другото не :Ь
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Когато стана мъж/ момче ще ти кажа . За сега се водя момиче.![]()
Да..Естествено,че плачат..
Това,че пред всички се виждат силни и "по-строги"..Не означава,че са с камък,вместо със сърце..
И те имат моменти,когато им е тежко..Но за разлика от нас - те плачат за сериозни неща..когато някой наистина ги е наранил,при несподелена любов и т.н.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не съм плакал от 4 години, но понякога очите ми се пълнят и ако има момиче до мен, което да ме утеши - може и да отроня някой сълза
Мъжките сълзи в никакъв случай не са признак на слабост.
За мен един мъж е истински силен тогава, когато може да си позволи да се разплаче пред друг човек, без да го интересува дали ще го помисли за слабак или нещо подобно.
Един единствен път преди доста време мъж се е разплаквал пред мен и тогава си помислих, че не е толкова силен за колкото съм го мислела. Сега когато си припомням всичко това, осъзнавам всъщност каква сила е проявил тогава.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Няма значение, мъж или жена. Всички са хора, имат чувства! Нормално е да плачат..... аз лично съм плакал, когато ми е тъжно.... по този начин човек се разтоварва![]()
Не,брат,те са нечовециПървоначално написано от bilqnavod
![]()
Брях,брях
Плачат
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Авторке въпроса ти не е зададен правилно кво имаш в предвид с плачат ли ? Ако питаш дали изобщо плачем естествено че плачем аз лично като почина леля ми която ми беше направо като 2-ра майка 2 дена сигурно не спрях да плача.А ако питаш дали плачем за несподелена или изгубена любов...аз лично за момиче никога не съм плакал по каквато и да е причина и не мисля че някога ще го направя![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Мерси!Току що разбрах,че не съм човекПървоначално написано от doublet
Аз изобщо не показвам емоциите си,не плача(момиче съм).За една година съм плакала 2-3 пъти и то ако се ударя някъде,което често ми се случва
Обаче не е много хубаво,защото понякога ми се плаче,но просто не мога
![]()
Много ясно, всяка сълза е съкратен миг мъка според мен. Плачем, но за неща в които вярваме, неща които сме градили с любов и за неща които обичаме. С други думи - плачем, само когато сме наистина брутално наранени!
Първоначално написано от Cybershot
Това е жалко, особено за момиче! Плачи бе, ако си във вас никой няма да разбере дори, а на тебе ще ти олекне. Аз също не обичам лиглите, които заревават само и само да ги съжалят и да стане по тяхната, но пък да се правиш на прекалено корава не е много момичешкоПървоначално написано от GD95
А по темата - плачат, само че се крият.
Радвам се, че не виждам много мнения от типа " мъжете не плачат, това е за жените", защото това е адски глупаво и веки мъж, който мисли така, има нещо сбъркано. Всички хора плачат, но, тъй като ние сме силния пол, е прието да свеждаме сълзите до минимум,само за важни неща. Аз лично често си плача, на филми, на песни, на книги,но хора са ме виждали да го правя единствено на погребението на родителите ми. Като цял пред обществото се държа.
Plachem kogato sme mnooooooooooooooooooooogo piqni![]()
и за кво плачете...че вече сте толкова напоркани,че не може повече..?Първоначално написано от RyAn
Яка тема,мъжете са роботи и не плачат....![]()
Плачат .. Наскоро гледах един филм "Boys Don't Cry" .. Уникат! Много силен и емоционален филм! Истинска и голяма любов, раздяла, драма .. Изтегли си го и си отговори на въпроса по - подробно.![]()
Да. Но много рядко.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Правил съм го до сега 1 път на погребението на Прадядо ми щот ми беше мн скъп човек честен и т.н
За момиче ми са се насълзявали очите незнам тва не го считам за плакане и т.н но пък понякога просто ми се е искало да се разрева като малко дете щот вече немога да издържа на тва което ми се е случвало и множество разбивания на сърцето ми от нежния пол ... дори и сега въпреки всичките ми провали в любовтта аз продължавам да се влюбвам толкова бързо в едно момиче и ми идва да рева даже мисля че един път малко съм ревал смисал няколко сълзи ... стиа тия глупости че съм объркан мн но се пак да си оставя мнението
И МЪЖЕТЕ НЕ СА ОТ КАМЪК !
ТЯ е жената, която няма да е кара да проливаш сълзи за нея..
Съжалявам, че си бил нараняван толкова много..
Но вярвам, че ще Я откриеш. Не губи надежда !![]()
Привет и от мен![]()
Аз също се интересувам от темата.Онзи ден си говорехме с моят приятел на тази тема и му казах че той никога не е плакал; за мен,а аз за него сигурно 1000.И той ми отвърна,че аз съм била плачела и за двама ни....Що за глупост.И на всичко отгоре добави "плакъл съм но не за теб" ,което честно да си призная ме накара да се разплача още един път(ест не пред него)Аз го приемам като ти не си голямата ми любов и никога няма да бъдеш ;(
Има приказка, че мъжът не трябва да плаче, защото няма време за това и има други грижи, нещо такова. Естествено ако ти се е насъбрало се случва, но това мисля, че е ясно, не е нормално да ревеш на някви турски сапунки примерно.![]()
Muccia: Искам да ти кажа, че те разбирам. Много боли да го чуеш, но ще ти мине. Съчувствам ти най-искрено.![]()