.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119
    Плачем, я, да не сме от камък (:
    Разликата е в честотата и причината.

А т'ва че истинският мъж не плаче е безумно. По същност плачът е същото, което е желанието за бой или по-агресивносто поведение - кривване от емоционалния и психически баланс. Не може едното да се оправдава, а другото не :Ь
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Когато стана мъж/ момче ще ти кажа . За сега се водя момиче.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да..Естествено,че плачат..
    Това,че пред всички се виждат силни и "по-строги"..Не означава,че са с камък,вместо със сърце..
    И те имат моменти,когато им е тежко..Но за разлика от нас - те плачат за сериозни неща..когато някой наистина ги е наранил,при несподелена любов и т.н.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на zero
    Не съм плакал от 4 години, но понякога очите ми се пълнят и ако има момиче до мен, което да ме утеши - може и да отроня някой сълза

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Мъжките сълзи в никакъв случай не са признак на слабост.
    За мен един мъж е истински силен тогава, когато може да си позволи да се разплаче пред друг човек, без да го интересува дали ще го помисли за слабак или нещо подобно.
    Един единствен път преди доста време мъж се е разплаквал пред мен и тогава си помислих, че не е толкова силен за колкото съм го мислела. Сега когато си припомням всичко това, осъзнавам всъщност каква сила е проявил тогава.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Няма значение, мъж или жена. Всички са хора, имат чувства! Нормално е да плачат..... аз лично съм плакал, когато ми е тъжно.... по този начин човек се разтоварва

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...

Re: Плачат ли мъжете?

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Плачат ли мъжете
    Не,брат,те са нечовеци
    Брях,брях

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Плачат
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Авторке въпроса ти не е зададен правилно кво имаш в предвид с плачат ли ? Ако питаш дали изобщо плачем естествено че плачем аз лично като почина леля ми която ми беше направо като 2-ра майка 2 дена сигурно не спрях да плача.А ако питаш дали плачем за несподелена или изгубена любов...аз лично за момиче никога не съм плакал по каквато и да е причина и не мисля че някога ще го направя
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Цитирай Първоначално написано от doublet
    Човек който не показва емоциите си, било то и чрез сълзи - не е човек
    И да .. плачат !
    Мерси!Току що разбрах,че не съм човек Аз изобщо не показвам емоциите си,не плача(момиче съм).За една година съм плакала 2-3 пъти и то ако се ударя някъде,което често ми се случва Обаче не е много хубаво,защото понякога ми се плаче,но просто не мога

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Много ясно, всяка сълза е съкратен миг мъка според мен. Плачем, но за неща в които вярваме, неща които сме градили с любов и за неща които обичаме. С други думи - плачем, само когато сме наистина брутално наранени!

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Плачат адски рядко и то за много много скъпи хора .. нещо, което им е влезнало в сърцето!! (което е ааадски рядко .. )
    +1

Цитирай Първоначално написано от GD95
    Цитирай Първоначално написано от doublet
    Човек който не показва емоциите си, било то и чрез сълзи - не е човек
    И да .. плачат !
    Мерси!Току що разбрах,че не съм човек Аз изобщо не показвам емоциите си,не плача(момиче съм).За една година съм плакала 2-3 пъти и то ако се ударя някъде,което често ми се случва Обаче не е много хубаво,защото понякога ми се плаче,но просто не мога
    Това е жалко, особено за момиче! Плачи бе, ако си във вас никой няма да разбере дори, а на тебе ще ти олекне. Аз също не обичам лиглите, които заревават само и само да ги съжалят и да стане по тяхната, но пък да се правиш на прекалено корава не е много момичешко А по темата - плачат, само че се крият.

Радвам се, че не виждам много мнения от типа " мъжете не плачат, това е за жените", защото това е адски глупаво и веки мъж, който мисли така, има нещо сбъркано. Всички хора плачат, но, тъй като ние сме силния пол, е прието да свеждаме сълзите до минимум,само за важни неща. Аз лично често си плача, на филми, на песни, на книги,но хора са ме виждали да го правя единствено на погребението на родителите ми. Като цял пред обществото се държа.

..

Plachem kogato sme mnooooooooooooooooooooogo piqni

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от RyAn
    Plachem kogato sme mnooooooooooooooooooooogo piqni
    и за кво плачете...че вече сте толкова напоркани,че не може повече..?

Голям фен Аватара на BlueKnife
    плачат, да..
    the sky is the limit.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Яка тема,мъжете са роботи и не плачат....

Плачат .. Наскоро гледах един филм "Boys Don't Cry" .. Уникат! Много силен и емоционален филм! Истинска и голяма любов, раздяла, драма .. Изтегли си го и си отговори на въпроса по - подробно.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да. Но много рядко.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правил съм го до сега 1 път на погребението на Прадядо ми щот ми беше мн скъп човек честен и т.н
    За момиче ми са се насълзявали очите незнам тва не го считам за плакане и т.н но пък понякога просто ми се е искало да се разрева като малко дете щот вече немога да издържа на тва което ми се е случвало и множество разбивания на сърцето ми от нежния пол ... дори и сега въпреки всичките ми провали в любовтта аз продължавам да се влюбвам толкова бързо в едно момиче и ми идва да рева даже мисля че един път малко съм ревал смисал няколко сълзи ... стиа тия глупости че съм объркан мн но се пак да си оставя мнението
    И МЪЖЕТЕ НЕ СА ОТ КАМЪК !

Повече от фен
    ТЯ е жената, която няма да е кара да проливаш сълзи за нея..
    Съжалявам, че си бил нараняван толкова много..
    Но вярвам, че ще Я откриеш. Не губи надежда !

Привет и от мен

Аз също се интересувам от темата.Онзи ден си говорехме с моят приятел на тази тема и му казах че той никога не е плакал; за мен,а аз за него сигурно 1000.И той ми отвърна,че аз съм била плачела и за двама ни....Що за глупост.И на всичко отгоре добави "плакъл съм но не за теб" ,което честно да си призная ме накара да се разплача още един път(ест не пред него)Аз го приемам като ти не си голямата ми любов и никога няма да бъдеш ;(

Има приказка, че мъжът не трябва да плаче, защото няма време за това и има други грижи, нещо такова. Естествено ако ти се е насъбрало се случва, но това мисля, че е ясно, не е нормално да ревеш на някви турски сапунки примерно.

Повече от фен
    Muccia: Искам да ти кажа, че те разбирам. Много боли да го чуеш, но ще ти мине. Съчувствам ти най-искрено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си