.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 119
    Има момчета които плачат в себе си и се опитват да го скрият,а други които го показват.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от anyfany2
    Muccia: Искам да ти кажа, че те разбирам. Много боли да го чуеш, но ще ти мине. Съчувствам ти най-искрено.
    Благодаря ти Направо се чувствам като че ли съм някоя напаст за него..

Или пък съм от онези връзки дето тръгваш с някоя за да забравиш друга..
    Не знам мои съждения...надявам се да не съм права

Мега фен Аватара на Chacho
    Не ми понасят хора, които плачат за щяло и нещяло - оценки, гаджета, орязани джобни. Сълзите не решават проблеми. Често чувам, че ти олеква като си го излееш. Най-много очите да ти подпухнат и проблемите пак да са си там. Малко причини са приемливи за мен, за да видя мъж как плаче. И аз не го правя.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

ооо ,да и още как 1 път питах 1 мом4е дали някога е плакал за моми4е той ми каза "НЕ и никога няма да пла4а" .то4но след около 1 месец 1 приятелка го одряза и после на 1 друга приятелка й е разказвал как 4ак се разревал заради това ...
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Една от най-големите мистерии за жените. Мъжете плачат ли? От камък ли са те или са нормални хора?

Разбира се че и ние плачем. Просто се крием малко повече, защото за жените е приемливо, а за мъжете не. Все пак ние сме силният пол на хартия и трябва да си търпим както позитивите така и негативите от това. Но ние не сме някакви безчуствени камъни,нищо че понякога и това се стремим да покажем. Аз лично като по малък съм плакал по-често и то само пред роднините си заради детски работи. Отдавна не съм плакал видно. Най-скоро плаках,когато баба ми почина. Не исках да го правя даже и пред роднините ми, но щеше да се получи много гадно, а вътрешно наистина си ми беше тежко. В последно време като ми си приплаче се покривам от всички или си го държа докато не остана абсолютно сам или скрит. И тогава рядко си поплаквам тихичко, без звук, без никой да ме чуе, но в повечето случаи само ми се насълзявт очите и пускам по някоя сълза надолу по бузите си. Не съм толкова силен че да плача пред хора, а пък и когато някои мъж плаче пред мен ми става някакво много странно.

ти как мислиш?? те нямат ли чувства?? .. а иначе познавам 1 лигльо (меко казано) .. който плаче за най-малкото .. .. много ги мразя такава .. да плачат ама да не е пред хора!!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    Антиохия
    Аха всеки тук му се насълзявали очите ... ама не е плакал никога или от много ,много време . Пъф . Нали сме истински "мъже" . То това да ревеш е признак на слабост . Да ама не .

Аз например съм много емоционално момче . При мен борбата с чувствата е непрекъсната . За съжаление все още не съм типичен пример за въздържащ се , а съм напълно импулсивен . Ронил съм сълзи-да , за момиче , за баща ми когато почина и доста време след това , мъка не друго , за дядовците ми и за една моя баба , също починали. Това обаче прави ли ме по-малко мъж от другите от моя пол ? Когато трябва да се защитавам и да отстоявам моето го правя , при това доста сполучливо . Трябва ли да помогна на човечето до мен винаги ще откликна на неговия зов . За добро или зло виждал съм и 40-50 годишни мъже да плачат като госпожички. Много пъти те са плакали пред мен . Не е срамно , не е унизително . Мъжкият пол плаче . Той също страда , но ... има и такива , които никога не страдат . Защо ли ? Защото не им пука ? Едва ли . Просто са им преебани жлезите .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от T91
    Аха всеки тук му се насълзявали очите ... ама не е плакал никога или от много ,много време . Пъф . Нали сме истински "мъже" . То това да ревеш е признак на слабост . Да ама не .
    Пич тук съзирам и част от мойто написано та да кажа. И аз съм доста емоционална личност(стремя се да не го показвам на всеки) и аз трудно понякога успявам да овладявам емоциите си, но съм се научил да го прикривам някакси. И да, някакси не виждам смисъла от това като съм сам или съм се скрил да рева та да ме чуят в другата къща и да се тръшкам. Пусна по някоя сълза за да ми олекне, защото наистина олеква...поне временно, ако ми е по тежко пускам малко повече и до следващият път като ми натежи отново същата процедура.

плачат щото са хора с емоции.
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Град
    Антиохия
    Ей този пост ме издразни .

Цитирай Първоначално написано от azkazvam
    Аз не плача !

Защо ли ? - защото не мога, пък и мъж да плаче е признак на слабост според мен
    А теб Niakoitam хич не те закачам . Няма смисъл да е пред другите - да . Аз също съм на това мнение .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Много ясно , всички плачат... Просто някои се правятт на много ,,МЪЖЕСТВЕНИ" и безчуствении ...

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Има момчета които плачат в себе си и се опитват да го скрият,а други които го показват.
    Ей това беше приказка!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен
    Ами естествено,че плачат... И е много по-добре да не го крият (в смисъл не да е някъв шитав лигльо.. ) Но просто да показва чувствата си . .

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Плачат адски рядко и то за много много скъпи хора .. нещо, което им е влезнало в сърцето!! (което е ааадски рядко .. )
    Напълно съм съгластна с теб ! И аз съм на същото мнение ... Естествено че плачат,просто го крият .. Един мъж плаче когато е загубил нещо ценно в живота си-приятел или просто любим човек.Всеки има чуства се пак,никогоо не е от камък

Последното ми плакане беше след края на мача ЦСКА - Тулуза...много тежко ми стана

Спечелени: - Ipod touch 8gb
    Следваща цел: - Мacbook Pro 1500pts
    Points now: - 946
    Който иска да ми пише за покана за сайта.

Супер фен Аватара на Shia
    2 сълзи,но ми бяха достатъчни,за да ми стане адски гадно.

Плачат да, но за много по - смислени работи отколкото момичетата си мислим Момче е плакало на рамото ми, защото съжалаваше, че е предал най - добрия си приятел, при положение, че само той знаеше, че го е предал..

Тръгвай, обещах ти - няма да плача,
    а ти обещай да не мислиш за мен.
    Тръгвай, обещах ти - няма да плача,
    последвай зова на новия ден.

Направи крачката смело,
    обещах ти - няма да плача.
    Върви, очите високо, вдигнато чело.
    Обещах ти няма да плача.

А когато те очите изгубят
    отвъд полетата с ръж,
    сам от съня ще се събудя
    И ЩЕ ЗАПЛАЧА, КАКТО ПЛАЧЕ МЪЖ.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Да, чувствителните го правят и в това няма нищо не мъжко. И в едно бъдете сигурни. Мъжките сълзи са искрени. За женските не може да си сигурен

Аз лично съм плакал само веднъж за момиче И то не заради друго, а защото бяхме на почивка, а тя беше чехкиня. Беше много красива, но при мисълта, че повече няма да я видя направо ми се късаше сърцето
    Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!

аз съм плакал за момиче няколко пъти , а оня ден плаках щото бях откачил нещо не виждах смисъла на живота и за тфа плаках :Д плача и от яд
    aLL SaM Ve eBaL

Град
    Newp0rt ..
    Цитирай Първоначално написано от doubledmg
    ми плачат ве ти ко, камани ги напраи, то всеки плаче ама неси признава, аз плача като изгубя близък или фр или нещо такоа ама за момиче несъм плакал и не мисля да плача за някоя тъпа к***а дет няя и 18 ^^
    Дано не ти се и случва да плачеш .. ама като намериш някоя " тъпа курва " (както ти каза) и наистина я харесваш ... ще видим тогава дали няма да плачеш .. !!!

Плачат и страдат.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    В.Търново
    Плачат естествено. Причините?
    Тъга, ярост, щастие.. Жените също по подобни причини, все пак не сме различен вид. Аз лично не мога да гледам мъж да плаче.. това сигурно е най-тъжната, сърцераздирателна и трогателна картинка, която може някой да си представи. Превръщам се в майка за 5 секунди и го прегръщам силно.. Мъжете не могат да бъдат винаги силни, въпреки че се изисква това от тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си