- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плачат ли мъжете?
Има момчета които плачат в себе си и се опитват да го скрият,а други които го показват.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Благодаря тиПървоначално написано от anyfany2
Направо се чувствам като че ли съм някоя напаст за него..
Или пък съм от онези връзки дето тръгваш с някоя за да забравиш друга..![]()
Не знам мои съждения...надявам се да не съм права
![]()
Не ми понасят хора, които плачат за щяло и нещяло - оценки, гаджета, орязани джобни. Сълзите не решават проблеми. Често чувам, че ти олеква като си го излееш. Най-много очите да ти подпухнат и проблемите пак да са си там. Малко причини са приемливи за мен, за да видя мъж как плаче. И аз не го правя.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ооо ,да и още как1 път питах 1 мом4е дали някога е плакал за моми4е той ми каза "НЕ и никога няма да пла4а" .то4но след около 1 месец 1 приятелка го одряза и после на 1 друга приятелка й е разказвал как 4ак се разревал заради това ...
I can't stop myself from loving you <3
Една от най-големите мистерии за жените. Мъжете плачат ли? От камък ли са те или са нормални хора?![]()
Разбира се че и ние плачем. Просто се крием малко повече, защото за жените е приемливо, а за мъжете не. Все пак ние сме силният пол на хартия и трябва да си търпим както позитивите така и негативите от това. Но ние не сме някакви безчуствени камъни,нищо че понякога и това се стремим да покажем. Аз лично като по малък съм плакал по-често и то само пред роднините си заради детски работи. Отдавна не съм плакал видно. Най-скоро плаках,когато баба ми почина. Не исках да го правя даже и пред роднините ми, но щеше да се получи много гадно, а вътрешно наистина си ми беше тежко. В последно време като ми си приплаче се покривам от всички или си го държа докато не остана абсолютно сам или скрит. И тогава рядко си поплаквам тихичко, без звук, без никой да ме чуе, но в повечето случаи само ми се насълзявт очите и пускам по някоя сълза надолу по бузите си. Не съм толкова силен че да плача пред хора, а пък и когато някои мъж плаче пред мен ми става някакво много странно.
ти как мислиш?? те нямат ли чувства?? .. а иначе познавам 1 лигльо (меко казано) .. който плаче за най-малкото .... много ги мразя такава .. да плачат ама да не е пред хора!!
FUCK-тически не ме интересувате..
Аха всеки тук му се насълзявали очите ... ама не е плакал никога или от много ,много време . Пъф . Нали сме истински "мъже" . То това да ревеш е признак на слабост . Да ама не .
Аз например съм много емоционално момче . При мен борбата с чувствата е непрекъсната . За съжаление все още не съм типичен пример за въздържащ се , а съм напълно импулсивен . Ронил съм сълзи-да , за момиче , за баща ми когато почина и доста време след това , мъка не друго , за дядовците ми и за една моя баба , също починали. Това обаче прави ли ме по-малко мъж от другите от моя пол ? Когато трябва да се защитавам и да отстоявам моето го правя , при това доста сполучливо . Трябва ли да помогна на човечето до мен винаги ще откликна на неговия зов . За добро или зло виждал съм и 40-50 годишни мъже да плачат като госпожички. Много пъти те са плакали пред мен . Не е срамно , не е унизително . Мъжкият пол плаче . Той също страда , но ... има и такива , които никога не страдат . Защо ли ? Защото не им пука ? Едва ли . Просто са им преебани жлезите.
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Пич тук съзирам и част от мойто написано та да кажа. И аз съм доста емоционална личност(стремя се да не го показвам на всеки) и аз трудно понякога успявам да овладявам емоциите си, но съм се научил да го прикривам някакси. И да, някакси не виждам смисъла от това като съм сам или съм се скрил да рева та да ме чуят в другата къща и да се тръшкам. Пусна по някоя сълза за да ми олекне, защото наистина олеква...поне временно, ако ми е по тежко пускам малко повече и до следващият път като ми натежи отново същата процедура.Първоначално написано от T91
плачат щото са хора с емоции.
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Ей този пост ме издразни .
А теб Niakoitam хич не те закачамПървоначално написано от azkazvam
. Няма смисъл да е пред другите - да . Аз също съм на това мнение .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Много ясно , всички плачат...Просто някои се правятт на много ,,МЪЖЕСТВЕНИ" и безчуствении ...
![]()
Ей това беше приказка!Първоначално написано от AnzaRe
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами естествено,че плачат... И е много по-добре да не го крият (в смисъл не да е някъв шитав лигльо.. ) Но просто да показва чувствата си . .![]()
Напълно съм съгластна с теб ! И аз съм на същото мнение ... Естествено че плачат,просто го криятПървоначално написано от ReachlessGirl
.. Един мъж плаче когато е загубил нещо ценно в живота си-приятел или просто любим човек.Всеки има чуства се пак,никогоо не е от камък
Последното ми плакане беше след края на мача ЦСКА - Тулуза...много тежко ми стана
Спечелени: - Ipod touch 8gb
Следваща цел: - Мacbook Pro 1500pts
Points now: - 946
Който иска да ми пише за покана за сайта.
2 сълзи,но ми бяха достатъчни,за да ми стане адски гадно.
Плачат да, но за много по - смислени работи отколкото момичетата си мислимМомче е плакало на рамото ми, защото съжалаваше, че е предал най - добрия си приятел, при положение, че само той знаеше, че го е предал..
Тръгвай, обещах ти - няма да плача,
а ти обещай да не мислиш за мен.
Тръгвай, обещах ти - няма да плача,
последвай зова на новия ден.
Направи крачката смело,
обещах ти - няма да плача.
Върви, очите високо, вдигнато чело.
Обещах ти няма да плача.
А когато те очите изгубят
отвъд полетата с ръж,
сам от съня ще се събудя
И ЩЕ ЗАПЛАЧА, КАКТО ПЛАЧЕ МЪЖ.
Да, чувствителните го правят и в това няма нищо не мъжко. И в едно бъдете сигурни. Мъжките сълзи са искрени. За женските не може да си сигурен
Аз лично съм плакал само веднъж за момичеИ то не заради друго, а защото бяхме на почивка, а тя беше чехкиня. Беше много красива, но при мисълта, че повече няма да я видя направо ми се късаше сърцето
![]()
![]()
![]()
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
аз съм плакал за момиче няколко пъти , а оня ден плаках щото бях откачил нещо не виждах смисъла на живота и за тфа плаках :Д плача и от яд![]()
aLL SaM Ve eBaL
Плачат и страдат.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Плачат естествено. Причините?
Тъга, ярост, щастие.. Жените също по подобни причини, все пак не сме различен вид. Аз лично не мога да гледам мъж да плаче.. това сигурно е най-тъжната, сърцераздирателна и трогателна картинка, която може някой да си представи. Превръщам се в майка за 5 секунди и го прегръщам силно.. Мъжете не могат да бъдат винаги силни, въпреки че се изисква това от тях.