.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 119 от общо 119
    дам аз поне плача само за нещата за които си струват сълзите

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    аз не плача...от 4-ти клас може би.. (честно...) пък съм момиче ..
    бих се разплакала при страдание за близък човек.. приятел ... не дай си боже ....

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Голям фен Аватара на Hopegiver
    пред някои кофти филм се е случвало...помня конкретно че имаше един с полицаи и куче и като накрая му застреляха кучето ревнах.....
    и за едно момиче също понеже яко съм хлътнал по нея .....няма да обеснявам подорбности

на песен припомняща ми нещо също се е случвало дори и да не ми припомня понякога самия текст ме кара - но тва не се е случвало скоро...
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Град
    Долината На Идиотщината
    Всеки плаче.

Супер фен Аватара на galu6a
    плачат поне моя е плакал пред мен за мен .според мен плачат ,когата им е мн тежко и ги е страх да загубят някого
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Плачат ... Виждала съм няколко случая дори пред мен ... Но просто не показват такива емоции пред нас, та нали те са силната половинка
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

епа случва се да се пореве малко от време на време все пак и ние сме хора не сме извънземни

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    да плачат.. тва че са мъже не значи че са безчувствени.. Когато им дойде много или са много , много наранени. или просто пияни.
    Мдамм

Лично аз не плача !! Плакането е показ на слабост, а някой разбере ли слабостите ти - ти си негова марионетка..... А колкото до чуствителността, със всеки изминал ден се убеждавам, че за да оцелееш в този свят трябва да си безкрупулен, и със всеки измнал ден се убеждавам, че ставам все по-безчувствен....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Remy
    Лично аз не плача !! Плакането е показ на слабост, а някой разбере ли слабостите ти - ти си негова марионетка..... А колкото до чуствителността, със всеки изминал ден се убеждавам, че за да оцелееш в този свят трябва да си безкрупулен, и със всеки измнал ден се убеждавам, че ставам все по-безчувствен....

1. Не е показ на слабост да плачеш. (Според мен просто не си срещнал ''твоето'' човеченце. И това ще стане !
    2. Ако ''някой'' разбере слабостите ти - ти си негова марионетка..... НЕ ! Първо - ти сам избираш кого да допуснеш до себе си и кого не. Как така ще ти пука дали се превръщаш в марионетка за някой ? Не си ли разбрал, че единствено ТИ командваш парада ? Само ти можеш да решиш какво да се случва на стадиона..
    3. Пред мен са ронили сълзички много хора ( и познати, и не чак толкова познати) и дори мисля, че има нещо силно в тях, точно заради това - те не знаят аз как ще реагирам, винаги съм можела да им се изсмея в лицето. ) Толерантността е ценно качество от ценителите !
    4. Да бъдеш безкрупулен... За да оцелееш в този свят - може би.. Да.. Въпросът е, че * People do not change и *Наистина има хора, за които просто си струва да си дадеш всичко мило.
    5. Както казах: *People do not change* - Естествено, винаги можеш да си сложиш едно черупесто нещо, което да те обгърне, но все пак, хора сме, дълбоко в себе си това - какъв си бил, си седи и си седи там - вътре.. В теб.. Грам не ти вярвам, че ставаш безчувствен.. Все още има много прекрасни неща в твоята душа и сърце.
    Гарантирам ти, че рано или късно ти ще бъдеш всичко за даден човек, ще почувстваш какво е да чувстваш да бъдеш единствен, да ти се чъзхищават от сърце..... и прочие...

PS. Искрено се извинявам, че изписах толкова. Това е така просто, защото мисля по този начин. И пак се извинявам ако съм казала нещо, което да не се нрави на четящите. Все пак днес се искат извинения.

(Мога ли да попитам кой набор си ?)

metallica 6
    Guest
    Да,дори повече и от момичетата!ТРЯБВА НИ КАЗАРМА!!!

Мега фен
    не плачем
    ревем

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Да

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Като почине някой близък или приятел - в тоя ред на мисли - умрях от мъка,когато котката ми умря...плаках като бебе :Д.Някои филми са способни да ме разплачат като например - Earthlings.Като цяло не съм изобщо емоционален,но когато съм си сам,тогава мога да си позволя да пролея 1-2 сълзи.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Плачат много ясно.

Мега фен Аватара на tori
    Темата е стара ама ще се отчета, щото да. Да, мъжете плачат. С наще тримата сме ревали като магарета и сме изяждали сумати пакети носни кърпички. С приятеля ми пак сме ронили сълзи като водопади - къде от щастие, къде не съвсем, тук-таме се случва и да са ни напрашени очите. Също ми е разправял за погребенията на двама негови близки и как му е била нужна хавлиена кърпа.
    А съвсем наскоро (преди около година) станах свидетел на такава картинка, която едва ли се забравя особено лесно. Компанията прави прощална вечер на единия от аверите и три момчета и аз седим на нащо си място, налапали цигарите и ревем та се късаме, гушкаха се мъжките, лигавиха се, ебаваха се, че плачат и тям подобни.

Плачат разбира се . Мъжете са най-обикновенни човешки същества на който са им присъщи всички човешки емоции .
    Обаче аз лично мразя когато мъж плаче от лиготия .

metallica 6
    Guest
    те не плачат те реват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си