- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плачат ли мъжете?
дам аз поне плача само за нещата за които си струват сълзите![]()
аз не плача...от 4-ти клас може би.. (честно...) пък съм момиче ..
бих се разплакала при страдание за близък човек.. приятел ... не дай си боже ....![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
пред някои кофти филм се е случвало...помня конкретно че имаше един с полицаи и куче и като накрая му застреляха кучето ревнах.....
и за едно момиче също понеже яко съм хлътнал по нея .....няма да обеснявам подорбности
на песен припомняща ми нещо също се е случвало дори и да не ми припомня понякога самия текст ме кара - но тва не се е случвало скоро...
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
плачат поне моя е плакал пред мен за мен .според мен плачат ,когата им е мн тежко и ги е страх да загубят някого
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
епа случва се да се пореве малко от време на време все пак и ние сме хора не сме извънземни![]()
Лично аз не плача !! Плакането е показ на слабост, а някой разбере ли слабостите ти - ти си негова марионетка..... А колкото до чуствителността, със всеки изминал ден се убеждавам, че за да оцелееш в този свят трябва да си безкрупулен, и със всеки измнал ден се убеждавам, че ставам все по-безчувствен....
Първоначално написано от Remy
1. Не е показ на слабост да плачеш. (Според мен просто не си срещнал ''твоето'' човеченце. И това ще стане !
2. Ако ''някой'' разбере слабостите ти - ти си негова марионетка..... НЕ ! Първо - ти сам избираш кого да допуснеш до себе си и кого не. Как така ще ти пука дали се превръщаш в марионетка за някой ? Не си ли разбрал, че единствено ТИ командваш парада ? Само ти можеш да решиш какво да се случва на стадиона..![]()
3. Пред мен са ронили сълзички много хора ( и познати, и не чак толкова познати) и дори мисля, че има нещо силно в тях, точно заради това - те не знаят аз как ще реагирам, винаги съм можела да им се изсмея в лицето. ) Толерантността е ценно качество от ценителите !![]()
4. Да бъдеш безкрупулен... За да оцелееш в този свят - може би.. Да.. Въпросът е, че * People do not change и *Наистина има хора, за които просто си струва да си дадеш всичко мило.![]()
5. Както казах: *People do not change* - Естествено, винаги можеш да си сложиш едно черупесто нещо, което да те обгърне, но все пак, хора сме, дълбоко в себе си това - какъв си бил, си седи и си седи там - вътре.. В теб.. Грам не ти вярвам, че ставаш безчувствен.. Все още има много прекрасни неща в твоята душа и сърце.
Гарантирам ти, че рано или късно ти ще бъдеш всичко за даден човек, ще почувстваш какво е да чувствашда бъдеш единствен, да ти се чъзхищават от сърце..... и прочие...
PS. Искрено се извинявам, че изписах толкова.Това е така просто, защото мисля по този начин. И пак се извинявам ако съм казала нещо, което да не се нрави на четящите.
Все пак днес се искат извинения.
(Мога ли да попитам кой набор си ?)![]()
Да,дори повече и от момичетата!ТРЯБВА НИ КАЗАРМА!!!
не плачем
ревем
Като почине някой близък или приятел - в тоя ред на мисли - умрях от мъка,когато котката ми умря...плаках като бебе :Д.Някои филми са способни да ме разплачат като например - Earthlings.Като цяло не съм изобщо емоционален,но когато съм си сам,тогава мога да си позволя да пролея 1-2 сълзи.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Темата е стара ама ще се отчета, щото да. Да, мъжете плачат. С наще тримата сме ревали като магарета и сме изяждали сумати пакети носни кърпички. С приятеля ми пак сме ронили сълзи като водопади - къде от щастие, къде не съвсем, тук-таме се случва и да са ни напрашени очите. Също ми е разправял за погребенията на двама негови близки и как му е била нужна хавлиена кърпа.
А съвсем наскоро (преди около година) станах свидетел на такава картинка, която едва ли се забравя особено лесно. Компанията прави прощална вечер на единия от аверите и три момчета и аз седим на нащо си място, налапали цигарите и ревем та се късаме, гушкаха се мъжките, лигавиха се, ебаваха се, че плачат и тям подобни.
Плачат разбира се . Мъжете са най-обикновенни човешки същества на който са им присъщи всички човешки емоции .
Обаче аз лично мразя когато мъж плаче от лиготия .
те не плачат те реват
Да.