абе като хората говорят с мен никога не са сериозно а само ми се смеят като луди хора знете ли защо е така![]()
![]()
![]()
Явно те смятат за несериозен![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Вариант 1) Те са кретени.
Вариант 2) Ти си кретен.
П.С. - Дори не си формулирал правилно изречението си...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
хахахахахаахПървоначално написано от stefan7202
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от justunique
Или си самият глупак и несериозен или тези с които общуваш са некви изпаднали
абе маниаци не ви ли е срам що за хора сте![]()
![]()
![]()
![]()
Ний сме животни!![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
абе аз искам да знам защо хората не го приемат сериозно а не за мен. неграмотни сте всички не можете да четете аз ви давам пример сега разбрахте ли ако не рабрахте пишете![]()
![]()
![]()
krisiii
абе не се смеят те все едно пиха наркотици и се смеят като наркомани![]()
Голям образ си обаче..![]()
Вафла..
Вариант 3) Всички сте кретениПървоначално написано от onestar
![]()
![]()
Ама то се вижда защо ти се смеят..Първоначално написано от stefan7202
![]()
А и кфо започна да "нападаш"..??
Всичките потребители преди мене са прави![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хормонът ви тресе отвсякъде!![]()
![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
За да го разбереш значи го е формулирал правилно . Не си чак толкова умен/а, та да разбираш неща, които не са написани както трябва .Първоначално написано от onestar
![]()