- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря гадже ?
Аз съм срамежлив и съм на 14 .Никога не съм имал гадже и не издържам повече . Искам някой когото да обичам,да прегръщам,да целувам .Моля някое момче или момиче да ми каже как да впечатля момиче или нещо такова .
П.П. : На мен не ми трябва секс .Трябва ми любов .
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
Рано ти е и за любов и за секс. Изчакай да се поразвиеш и се сприятелявай с момичетата около теб, за да се тренираш лека по лека.
що да му е рано бе ? човека каза не секс ... абе тии .. ?Първоначално написано от filmimilmi
![]()
Fuck you bitches ;p
излез с приятели на купон, на парти.. някъде където има много хора, набележи си някое момиче и действай. ;d иначе е много гадно да си срамежлив, знам. ама някак си трябва да го преодлееш т'ва, щото наистина няма да си намериш приятелка ако продължаваш в същия дух![]()
Не издържаш за твоите адски много 14 години?Много ти е трудно сигурна .. хаха
![]()
Ейй от скука се чудите к'ва простотия да измислите или да се захванете .. любов? Каква любов на 14?
![]()
ох .. не просто спирам до тук ..
![]()
Първоначално написано от sadboy95
момиче или нещо такова ?!![]()
![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
стига дееПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
и аз на 14 години съм се влюбвала,и да,възможно е![]()
Първоначално написано от xoxi
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
яй ти май си ми наборе аз съм минал през 4 и само проблеми създават къде си тръгнал да си съсдава6 проблеми карай си на 4екийка
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Мии да не ти пука![]()
Има време за всичко.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Както казах в темата на 13-годишния () - Общувай.
Много благодаря за съветите![]()
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
Абе пич, живей си живота и като му дойде времето от някъде ще изскочи някоя мацка и нещата ще ти се получат. Кво толкова всички са претръпнали за гаджета?!![]()
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
И защо да няма любов на 14?!?! о.О това, че ти не си я изпитвала, сори мен, и защо всички говорите общо?! Някой хора си се обичат, да, дори и на 14!! Аи моля ти са . .Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
изпитвала после менПървоначално написано от lilincituuuu
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Навик, не се усетихПървоначално написано от awerw
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Вече като видя набор '95 или '96 ми става лошо![]()
на мен ми е лошо от набори 91+, така че тишинка.Първоначално написано от Slave4You
Да, ама като се замислиш - те са по на 19...Първоначално написано от w0sh
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И пак са много зле. Имам наблюдения и не е нормално да завършваш училище и още д ане можеш да решиш елементарен проблем.
Да де.Първоначално написано от w0sh
Навремето на 19 вече сам се оправяш. Няма мама и тати да те гледат. А сега зреят за секс на по 13. Ама иначе на 18 още едни гащи не знае да изпере.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
за прегръщане хората са измислили плюшени мечета.Май тва е решението на проблема майна.![]()
![]()
![]()
![]()
Ми и аз си нямам пък не се оплаквам.. добре си ми е такаобщувай повече, сприятелявай се с момичета. Когато се запознаеш с някое момиче не се дръж като кретен, защото първото впечатление е много важно !! И успех с любовта.
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!