- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря гадже ?
как ква любов на 14 ми при тебе до колкото знам имало любов а не си на много повечеПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Съвсем правилно!Никога не е нито рано,нито късно!Аз лично съм на 14 и знам какво е.Изпитваш самота,един господ знае защо,но това си е от възраста,и щом си наясно че не искаш секс,а само любов,то въобще не ти е рано,напротив,тъкмо време си ти е!Първоначално написано от annabelJB
По темата - ами навярно вече си видял задните постове,знаеш какво да правиш,само не бъди срамежлив,това може да развали всичко,и бъди интересен за момичето,накарай я да иска пак да излезете!![]()
И защо слагате всички под един знаменател?!Първоначално написано от LadyDi
На 14 и тъкмо на време за любов?! А, стига, бе!Първоначално написано от teo96
Осъзнайте се малко, де.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Просто бъди себе си, не бъди не издържал,, просто всичко започва от приятелството.Потдържай приятелски отношения и от там ще си дойде всичко.Късмет ти пожелавам
![]()
Едва ли има специални думички. Ако си си харесал някое момиче, просто бъде себе си ( както бяха казали по-горе). Показвай, че се интересуваш от нея и ако и тя те харесва, може би ще стане.![]()
The one person you need to be is yourself...;]
Спри да го търсиш.. то само ще си дойде![]()
Просто аз
омг пич...ква любов и двамата знаем,че искаш шун*а.Просто млъкни гушкай си възглавницата засега...отблъскваш всички.Дори мене дето и аз съм на 14 без малко 15...![]()
Първоначално написано от sadboy95
![]()
![]()
![]()
![]()
Аааа, момче, т`ва ми разведри жалкия ден.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
malee malee .. i zashtO da nqma liybov na 14 vsi4ko e vuzmojno tova 4e si na 14 ne znachi che ne e vuzmojno da se vliybish![]()
..............................................
Predi da kajesh neshto pomisli kfo kazvash shtoto e smeshnO![]()
mm. . kolkoto do tova che ne ti trqbva seks a liybov jalko.... za6toto 90 % ot momchetata mislqt edinstveno za seks nishto dr..
..::.. kefq ti se ..::..![]()