- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога повече
Здравейте,
И преди съм ви занимавала със своите проблеми,но то беше доста отдавна.А ето и причината отново да потърся помощ тук:
Миналата година през април започнах флирт с един човек,който е малко по-голям от мен и който познавам много отдавна,но преди не съм го приемала като някой към когото бих могла да изпитам нещо.Но се влюбих в него,той също показваше че има чувства.Флиртувахме известно време след което започнахме връзка,но тайна заради родители те ми които не го приемат.В началото на тази връзка той беше страхотен,адски мил,показвашв ми чувствата си,летях от щастие.Но всичко хубаво приключва.Само 3 месеца от както бяхме заедно и той започна да ми изневерява с всяка срещната,а аз се правех че не забелязвам вярвах му,исках да му вярвам че ми е верен.Докато един ден не го видях с очите си.Беше с друга,прегръщаше я,говореше и колко му е хубаво с нея и т.н. Дори я последва когато тя си замина(беше дошла на почивка).Дори не си направи труда да ми се обади,да ми обясни.Когато аз го потърсих с въпроса"Разделяме ли се?",той каза "Не знам,ще видим" и ми затвори телефона.Един месец се държеше с мен като с боклук,ходеше при другата и т.н.И един ден ме потърси,искаше да се видим.Видяхме се и аз направих най-голямата грешка като му простих.Но го обичах...и все още го обичам.Аз си въобразявах че имаме връзка,а за него съм била просто секс.И един ден дори ми го каза.Толкова ме заболя,но не можах да сложа край.И така вече 2 месеца съм само тази с която спи от време на време,тази която го дели с много други,тази която го обича повече от всичко,а на него не му пука.И не мога да прекратя тези отношения.В един миг е мил,нежен,внимателен,държи се с мен като с принцеса,а в следващия е груб,наранява ме(емоционално,физически не си е позволявал никога).Но вече не мога да издържам,искам да се освободя от този омагиосан кръг,но не мога.Когато събера смелост,той се държи невероятно и аз се размеквам.
Исках просто да си излея душата и да ми олекне малко,но все пак ще съм благодарна ако някои даде съвет,ако е възможно
П.П.-аз съм на 18,а тои на 25,защото знам че ще попитате
П.П.2-Извинявам се за правописните грешки,защото съм убедена,че има такива,но просто ръцете ми треперят,докато го пиша и бъркам буквите![]()
![]()
![]()
Едно искам,а друго получавам.Ако избягам в какво да се надявам...