- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделяне
Не е ли нормално гаджетата да споделят помежду си ?! Вчера се скарх с приятеля ми на тази тема, защото разбрах, че сподлея с най-добрата ми приятелка, а не с мен.. Казах му, че се обиждам и наранявам по този начин като не ми казва нищо, било то проблем засягащ връзката ни и ли нещо лично негово... Вие как мислите ?
"Колкото повече, толкова повече..!"
Аз също не споделям личните си проблеми с моя.Просто не искам да го натоварвам с тях,а и знам,че и той ще си скапе настроениетоДа,но и моя като теб се сърди,защото той винаги е разчитал на мен (още преди да станем гаджета ми е споделял адски много)и сега му е доста куцо
Опитах се да му обясня,че не обичам да натоварвам другите с моите проблеми,но на края се съгласих с него и започнах да му споделям,но не и наистина сериозните и прекалено лични проблеми
![]()
Тааа мисълта ми беше,че трябва да поговорите за това![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Връзката не е само секс и целувки, говоренето по различни теми и обсъждането на проблеми е много важна част от една връзка, а ако това го няма, няма и връзка!
Се 1 сте заедно само за да ви минава време.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Говоренето и доверието са едни от наи-важните неща.Първоначално написано от Dollystar
Още докато разбрах, че го прави говорих с него, казах му, че ми е неприятно и че искам да ми има доверие.. Не знам защо го прави, но ми е много мъчно от този фактПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
просто не се впрягай толкова,аз,като си имам приятел също споделям с най-добрата ми фр за него,не му казвам някой неща,но различи хора,различни ситуации
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Трябва да си споделяте, но в граници. И тези граници ги определя всеки сам за себе си. Зависи колко се познавате, той колко смята, че може да ти се довери, също и как смята, че ще приемеш това, което би ти казал. Различно е при всички двойки.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Това ако ми го направи на мен определено ще се почувствам не толкова важен човек за нея.
Нали точно затова сме заедно - за да си имаме доверие и да си споделяме всичко.Не е ли така ?
Едит: Забравих да спомена ,че много зависи от колко време сте заедно и колко доверие си имате. Не може да сте ходили 1 седмица и да ти споделят всичко.
и на мен ми се случвало и е много тъпо щото имах чувството че са по близки от нас двамата но пък той може би смята че тя знае всичко за тебе и може да му даде някакъв съвет примерно за връзката ви но да споделя личните си проблеми с нея не виждам смисъла. при мен когато се случи казах на приятеля си че имам чувството че така сякаш става нещо по между им и той спря да и споделя
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
винаги си споделяме 1 на друг и най-малките неща и проблеми и притеснения..и радости и страсти и всичко.
Спрете да хленчите!
Просто се научи как да предразполагаш хората да ти споделят и доверяват.
all day... all night... what the fuck?!