- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Незаслужени оценки
Понякога случвало ли ви се е на вас или на някой ваш познат да получи добра оценка, както се казва, за едното нищо? Смисъл да е казал малко и да не е направил кой знае какво.
на мен ми се е случвало, но аз отивам при учителката и и казвам да не я вписва никъде! даже и на контролни съм така...
иначе на една моя съученичка редовно и много ме дразни![]()
(#) ...thats a cookie...
Да в нашето училище това е редовна практика.. Пича незнае кой урок имаме и какво учим без някой да му каже.... а иначе има 3-ка ...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
оо да случва се,с една съуч-ка имахме еднакви оценки по физика,аз имам 4,а тя 6![]()
![]()
![]()
![]()
уат дъ фък?????
случвало се е 1-2 пъти на една съученичка
веднъж ме вдигнаха да сложа 1 запетая в изречение и накрая ми писа 6![]()
иначе по физика всичко и каза, реших и 5 задчи и накрая ми остави 5 ... добре поне, че нямаме срочни оценки, че щеше да ми напише едни ....![]()
и като цяло често се случва![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
И кво мрънкате,всеки си спасява задника както може.
Брях,брях
ми да..едно момиче по АЕ не беше написало НИТО ЕДНО НЕЩО ВЯРНО-не каза нищо вярно и госпожата и писа 5,а на мен само заради 1 грешка ми написа 5-написах Do you doing your homework....ама всичко останало беше вярно...
Тая по АЕ пише по симпатии
![]()
На едно момче от нашия клас всички оценки за 1-ви срок са му нереални, понеже майка му е бивша директорка и всички учители един вид му се подмазват, но не са важни оценките, а знанията.)
we are magic.
Да..Случвало ми се е![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да и то всеки път. И понеже г-на по АЕ е добричък, и тея изроди си искат оценки, и той им пише.![]()
![]()
Винаги става така, мамка му! Дори и за срока.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
+Първоначално написано от Sladurchoo
Откакто започна 2ри срок два пъти ме изпитаха без да съм учила и имам 6.Вярно,че си придавам вид на ученичка,която е учила,но кой както се уреди..![]()
и училищни курви имало, бе:Д
Един познат имаше следните текущи оценки за първия срока една учебна година (по БЕЛ):
3, 2, 2, 2, 2, 2, 4 - оценка за срока 3
А в 6 клас учихме природознание и трябваше да подготвим проект по един урок аз и една приятелка. Заглавията на темите ни цитираха точно имената на две точки от тогавашния урок. И тя, моля ви се, преписа урока в тетрадката и го прочете. Аз се приготвих с дядо ми, той разбира от тая тема, писах доста интересна информация. В крайна сметка аз отнесох комплименти от сорта на "ЧУДЕСНО! БРАВО", но и двете имахме 6.![]()
Аз самата получавам незаслужени оценки и честно казано се дразня от това. По география текущите оценки са ми - 5,5,5,5,6,6 - за срока - 6. Е това е... несправедливоДокато на останалите за подобни оценки им оставя 5.
По английски написах две изречения и ми писа шест. По математика реших само една система и пак ми постави отлична оценка.![]()
В последно време ставам да решавам на дъската само при условието, че няма да ми пише отличен за едно изречение (задача).
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Абе нека им пишат 6-тици, ама пак няма да го знаят. :P![]()
![]()
![]()
![]()
Да случвало се е лично на мен. Трябваше да пиша тема за Зимбабве. изтеглих готова такава от нета, като без да знаем моята съученичка тегли същата, самоче аз я принтирах, а тя я е преписала. След връщането на темите се разбра за това. Аз имах среден 3, а тя мн. добър 5. Ще съкратя разказа и само ще кажа, че в край на сметка оценката ми беше поправена на 5.
Сетих се за една случка сега в края на срока. Значи г-на по БЕЛ оформяше и някои трябваше да пишат есе. Едно момиче беше м/у 5 и 6, а едно момче м/у 4 и 5. Момичето написа едно есе за нея и едно за момчето. Тя получи 5-тица, а той 6-тица.Умрях от кеф. Понякога много се радвам на чуждото нещастие, ама тя си го заслужаваше.
![]()
![]()
Много си прост!Първоначално написано от StreetFame
![]()
Гадно е да си учил и да ти поставят по ниска оценка, от този който не е.
Но пък за него си е, той няма да има знания, макар че не тях гледат, когато кандидатсваш, а оценките.
Но когато си учил, няма как поставят по ниска оценка.
+1Първоначално написано от Sladurchoo
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Разбира се, че съм получавала незаслужени оценки. В осми клас получих шестица по English, защото преведох от английски една дума, която никой от класа не знаеше.
P.S. Забравила съм коя беше.